35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
wymiękłam laseczki. Musiałam zrobić sobie kawę. zasypiam. Jest szaro i brzydko. to nie fair. wczoraj moc energii a dzisiaj dętka.
Storczyku coś o sprawiedliwości rzeczesz....Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
jusst wrote:NIedługo będziesz mieć własne, jeśli jest jakaś sprawiedliwość na tym świecie
. Ale gdzieś czytałam, że właśnie albo się wszystko poprawia albo niestety pogarsza w ciąży. Póki co chyba musisz dobry korektor zakupić i robić codziennie biedaku tzw. szpachlę ;P
Storczyk31, jusst, MoBo lubią tę wiadomość
-
Saramago wrote:wymiękłam laseczki. Musiałam zrobić sobie kawę. zasypiam. Jest szaro i brzydko. to nie fair. wczoraj moc energii a dzisiaj dętka.
Storczyku coś o sprawiedliwości rzeczesz....MoBo, padington lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:no coś w tym jest, u nas piękne słońce ale pod oknem na trawniku szaleją "kosiarze umysłów" na których ujada z balkonu pies sąsiada, no serenada jak się patrzy!
A u mnie cisza by była, gdyby nie wiatrzysko paskudne, psuje całą wiosenną pogodę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 15:44
MoBo lubi tę wiadomość
-
padington wrote:A u mnie cisza by była, gdyby nie wiatrzysko paskudne, psuje całą wiosenną pogodę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 15:55
MoBo, Eltasz, padington, Storczyk31 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Evus ja chyba bede testowac dzis wieczor lub jutro rano bo rano, o dzikiej dla mnie porze (musze wstac o 7 rano!) jade do lekarza z ktorym mam ustalic cykl mojego leczenia, no i musze byc w zwiazku z tym pewna czy jestem w ciazy czy nie. Tak wiec dla pewnosci zrobie test. Chyba ze @ do tego czasu nadejdzie ale nie zapowiada sie na razie.
Lepiej zrobic z porannego moczu, nie wieczornego, prawda?
Ale bedzie ekscytujacy miesiac! Eltaszka- kciukam mocno za wszystkie jajeczka, oby bylo jak najwiecej! Kazia- rowniez mocno kciukam za Twoje kilka jajek! Oby bylo wiecej niz jednoBardzo bardzo mam nadzieje ze Wam obu sie uda w tym miesiacu!!!
MoBo- jak sie czujesz? Mysle o Tobie i ciesze sie z Toba
She jak sampooczucie po zabiegu? Juz dobrze sie czujesz i nic nie boli?
Sciskam wszystke z Was ktorych nie wymienilam. Mam malo czasu, za 10 minut mam pracowy skype conference meeting z moim zarzadem.
Buziaki!
MoBo, Kazia, evus, Moko, pierwiastka, jusst, Eltasz, Jot, Storczyk31, aszka lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
MoBo-zyganie to chyba pozniej dopiero, nie tak "od razu". Jeszcze bedziesz tesknic za ta cisza!
MoBo, jusst, Storczyk31 lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Dani sikaj rano, zeby nie bylo watpliwosci. Ale lekarz by byl zdziwiony jakby se antyki mogl wsadzic wiadomo gdzie
Czuje sie bardzo slabo, wczoraj 2 razy wymiotowalam i mialam nudnosci. Dzis jestem nadal bardzo oslabiona i kreci mi sie w glowie. Oby jutro bylo lepiej, bo nie mam czasu na chorowanieMoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
oj,troche mnie nie było,dziewczyny nadrukowały az kilka stron zaległosci miałam.
Trzymam kciuki za pozytywne testy &&&&,za rosnące jajca i nasze cięzarówki by w zdrowiu trwały od przeglądu do przeglądu,a nam nadal starającym zycze siły i wytrwałosci.
Ja dzis 1 dzien cyklu,moge powiedziec więcej-to 1 dzien ciązypatrząc na zegar i date to juz własciewie drugi.
We srode jade do kliniki na 13:15,pewnie kolejny cykl stymulowany.Zobacze co dalej lekarz ma w planach jesli w kolejnym cyklu sie nie uda.Chce pogadac o badaniu droznosci,lewa strona drozna to wiem bo z niej była ciąza,o prawej nic nie wiem...ustale tez termin do immunologa przy okazji w Krakowie..i reszta badan tez we srode i bedzie czarno na białym czy tylko ta mutacja ciązy na mnie czy cos jeszcze.
słodkich snów dziewczyny...pozdrawiam wszystkie
Kazia, Moko, evus, Storczyk31, Jot, Dani lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Kazia wrote:No jeszcze trochę, postaraj się nie zamartwiać przez ten czas ❤️
Pani aku wczoraj powiedziala, ze nawet jezeli by mi dosypala wiadro tych ziolek na uspokojenie Shen (nerwow) to i tak bede siedziec jak na szpilkach juz pewno do koncano ale wbila mi wczoraj jedno igle w glowe i ponoc mam byc potulna jak baranek
Storczyk31, Saramago, padington, Moko, Kazia, jusst, evus, Dani lubią tę wiadomość