35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
buuuuu ale leje
od razu nastrój spadł...
dzień doberek.
ściskam
p.s. podaje Wam linka do placka drożdżowego ( zrobilam bez kruszonki i dalam same figi i nerkowce)
http://www.kuchniadoroty.pl/2014/10/najlatwiejsze-ciasto-drozdzowe.html
ogólnie kilka przepisów wypróbowałam z jej strony i jeszcze się nie zawiodłam, więc polecam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 08:36
MoBo, jusst, aszka, aszka lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
A tak na poprawę humoru dla wszystkich smutasów sms z mojej komórki którą włączam rzadko bo ma kiepską baterie i dziś ją podłączyłam do ładowania i co czytam
75030
UWAGA!!! Potraktuj to poważnie! W twojej przyszłości TAROT wskazał CIĄŻĘ! Chcesz wiedzieć jak to możliwe ?! Slij CHCE na 7357/3 zł
Ps ja myślała, że wiadomo jak to jest możliwe że potrzeba baby i chłopa a tu się pytają czy wiem jak to możliwe ciekaweWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 08:45
jusst, Saramago, MoBo, Storczyk31, pierwiastka, aszka, Jastin76, karina76, Mango, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBuzi!
Słonko ładne od rana! Od razu lepiej!
Myślcie, ze mozna juz kupić rabarbar? Bo ja MUSZEM crumble z rabarbarem zrobić. Muszem, bo nie wytrzymam
Saramago, dzięki za przepis, a ileż dałaś tych fig i nerkowców?
Krycha, melduj nam!MoBo, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypadington wrote:
75030
UWAGA!!! Potraktuj to poważnie! W twojej przyszłości TAROT wskazał CIĄŻĘ! Chcesz wiedzieć jak to możliwe ?! Slij CHCE na 7357/3 zł
No to na co czekasz! TYlko 3 PLN, a Ty sie tyle meczysz suplami, dietami, temperaturami....A tu wystarczy sms o tresci CHCE
Najlepiej niech Twój też wyśle, tak dla pewnowsciMoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
jusst wrote:Buzi!
Myślcie, ze mozna juz kupić rabarbar? Bo ja MUSZEM crumble z rabarbarem zrobić. Muszem, bo nie wytrzymam
chyba w sumie ok 170g pól na pół.. w sumie to ja zawsze na oko daje
widziałam już rabarbar na targu
MoBo, jusst lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
jusst wrote:Buzi!
Krycha, melduj nam!
Raczej mało prawdopodobne abyś gdzieś dostała rabarbar bo dopiero zaczyna rosnąć, tak na koniec czerwca to takMoBo lubi tę wiadomość
-
padington wrote:
Ps ja myślała, że wiadomo jak to jest możliwe że potrzeba baby i chłopa a tu się pytają czy wiem jak to możliwe ciekawe
eeee i jeszcze stopy! stopy ciepłe muszą byćpadington, MoBo, Storczyk31, jusst, pierwiastka lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
jusst wrote:No to na co czekasz! TYlko 3 PLN, a Ty sie tyle meczysz suplami, dietami, temperaturami....A tu wystarczy sms o tresci CHCE
Najlepiej niech Twój też wyśle, tak dla pewnowsci
Ale wiesz ile razy wtedy oni przesyłają to chce?
na 3 zł się nie kończyjusst lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj w piekarni... wiem, leniwa jestem, ale.... dzisiaj w piekarni zobaczyłam taki mały gotowy placek drożdżowy z kruszonką i agrestem. Jako substytut rabarbaru tak na szybko wystarczył
A teraz będem się żalić.
Na dwie rzeczy.
Pryszcze! Bosz! Tak wielkich pryszczy to ja nie miałąm chyba odkąd 14 lat skończyłam. 3 dorodne sztuki po jednym na każdym policzku i na skroni, wielkości konkretnych bąbli od komarów. Masakra!
Sanprobi Femi +, probiotyk dowcipny. NIby tylko 5 kapsułek, wystarcza za cały miesiac kuracji... niby nie wypływają, ale... Są to zwykłe kapsułki takie żelatynowe wypełnione proszkiem. Owszem, kapsułka się rozpuszcza, ale proszek nie. No i nie wypływa, bo jak? Jedną na noc się zapodaje. Ok, pierwsza spoko, drugą ładuję, a tam.... susza wypełniona proszkiem, sorry za dogłębny opis. Ale pomyślcie co mnie spotkało po załadowaniu trzeciej... Boje się co to będzie bo jeszcze dwie mi zostały.
Ciekawe jak działanie tego... Bo stosowanie masakra, wolę już wypływające....Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 09:55
MoBo, aszka, Storczyk31, Saramago, Jot lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustt ja przez ciaze bralam femna cos tam ale czy mi pomogł to nie sadze.
MoBo akurat sie dzis trafiło
Storczyk świeci pieknie słonceA w ogole jade ostatnio taxi a facet mowi czytałem w necie ze lato ma byc deszczowe. Wrocilam mysle dobra i ja sprawdzę a tam na jednych stronach pogodowych ze deszczowe w Pl, a na innych ze upały.
Storczyk31, MoBo, Jot lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaszka wrote:Justt ja przez ciaze bralam femna cos tam ale czy mi pomogł to nie sadze.
Chyba tak to ma działać...
MoBo, aszka lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny.
U mnie dziś 2 d stymulacji
Byłam juz na pobraniu krwi toxo do powtórzenia wyszło mi dodatnie ale dr powiedział że ten wynik to w labolatorium moga sobie wcisnąć - alab coś ostatnio bardzo przekłamuje wyniki i ruszyłam rano do synevonastępne 120 zł w plecy , brałam jeszcze kontrolną prolaktynę i D-dimery ( noga od czasu do czasu boli
)
A w sobotę miałam taki ból że se kazałam zrobić doplera na szczęście czysto .
W Kraku leje tak jak Saramago pisała, dajcie trochę słońca
Ściskam ciężarówki
Matki karmiące
i wkrótce testujące
Krycha jak tam??pierwiastka, Kazia, Storczyk31, MoBo, jusst, aszka, Saramago, evus, Jot, Dani, krycha.stara lubią tę wiadomość
Eltasz
-
justka, no oby pomogło tak już do końca ciąży
a u mnie superowy dzień
po pierwsze primo: zajęcia odwołane a że to lat minute to normalnie płatne a ja w tym czasie spacer uwskutecznie
secundo: chuop widział dwa bociany na gnieździe i cały uradowany mi dzwonił donieść że wiosna już na całego
tertio: gardło mnie przestało boleć i objawy łamania w kościach też sobie poszły precz
normalnie chyba coś upiekę z tej radościMoko, Eltasz, Storczyk31, Storczyk31, padington, MoBo, jusst, evus, Jot, Dani lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter