35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny, piękny dzionek nam się zapowiada;)
Ja wczoraj cały dzień przy garach i na odkurzaczu, ale gdzie mi tam do Pierwiastki:P
Karinka i Jagienka- no przykro mi kurczę. Musi się udać następnym razem!
She- jejku, ale miałaś przejścia. Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz?
MoBo- wysyłam pozytywne fluidy i jestem pierwsza na lepienie pierożków. U nas to tradycja co roku na wigilię i w większym gronie robimy ich około 150 szt, tak więc mam wprawę
Storczyku, może z czasem włoski zaczną się lepiej układać?
Buziaki dla wszystkich i idę robić owsiankę, bo już mnie ssie. Mogę zrobić więcej jak ktoś chętny;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 09:22
Storczyk31, MoBo, She Wolf, pierwiastka, Saramago, loret1, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc!
Dzieki Moko, ale juz po śniadanku. Moj gnije cały czas, a ja od 7 nie śpię wiec sobie do lozka przyniosłam musli z jogurtem i bananem. I inkę. Ale ta inka to pomysł średni po tym mlecznym słodkimjeszcze jej nie ruszyłam.
Mnie dzisiaj o tej 7 deszcz obudził i pada cały czas równo...
MoBo, nie przejmuj sie brakiem objawów, ja miałam tylko zimno i lekkie pobolewanie w dole brzucha. Bolesność cycków była pozniej i to tylko przy dotyku. Nawet sie nie powiększyły na początku, dopiero cos sie ruszyło jakies 2 tygodnie po teście. Trzymam kciuki za Ciebie! I siebiei Moko! I za Was wszystkie, zeby sie udało! I zeby She sie lepiej poczuła! I zeby Storczykowi urosły włosy! I zeby leczenie Dani sie powiodło! I żebyście wszystkie zobaczyły zielona kropeczke
Takie mam życzenia i kciuki z rana. O!
Saramago! Dawaj przepis na to ciasto z figami i nerkowcami bo zwariujem!!!!Storczyk31, MoBo, Moko, She Wolf, pierwiastka, loret1, Mango, Dani, karina76, evus lubią tę wiadomość
-
MoKo, a widziałaś ostatnie wyczyny Saramago??? to jest dopiero idealna pani domu!
bry
dziś śniadanie serwowałam ja bo znowu nie mogłam spać rano
ja nie wiem, jak człowiek by mógł to oczywiście nie może a jak budzik ustawiony na jakąś nieludzka porę to oka podnieść nie może a o (zmartwych)wstaniu z łóżka nawet nie wspomnę
u nas pada ale mam plan że to bedzie miła niedziela! czego i wam życzęMoBo, Saramago, jusst, loret1, Moko, krycha.stara, Dani, evus lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Dzień dobry
U nas leje i będzie lało cały dzień, więc będę mieć leniwy dzień na kanapie z filmami i książkaczasem Lubie takie dnie.
Moko pozytywnych fluidow nalapalam
Jusst u mnie cycki nigdy ale to nigdy żadnych objawów nawet pms-owych nie wykazują, wiec ja nie wiem po co u mnie te dwa bąbelki bo nawet ozdoba z nich marna
Właśnie u nas tez to lepienie pierogów to takową tradycja z mamuśka i siostra. Zawsze sie rodzinnych sekretów dowiadywalam przy lepieniu hihihihihi wiec kojarzę je z takimi otwartymi pogaduchami
Saramago tez widziałam, że szalała wczoraj w kuchni z fbSaramago, jusst, loret1, Storczyk31, Moko, krycha.stara, Dani, evus, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Witam się niedzielnie i po nieobecności. Ktoś mi zda relacje co się działo ?
do czytania pewnie zasiądę dopiero wieczorem albo jutro, piękna pogoda, za moment wyruszam na wystawę animal show, potem las i rzeka
Pięknie jest. Pięknie!
wczoraj owocny dzień: balkonowe porządki, sprzątnie wiosenne, pichcenie... intensywnie ale fajnie.
Miłego, pięknego i radosnego dnia wszystkim życzęMoBo, loret1, Storczyk31, Moko, krycha.stara, evus, pierwiastka lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
lalalalallaaa jak dobrze wstać skoro świt
jutrzenki blask....
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
p.s. obiecuje dać wszystkie przepisy, ale teraz pENdzeM bo luby pod oknem wyczekuje
jusst, MoBo, loret1, Storczyk31 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
witam sie.U mnie słonce,mega ciepło,rano sniadanie w ogrodzie,kawusia...obiad musiałam wczesniej po mój od południa do pracy.Mnie tez dzis dostała sie popołudniówka ale ja dopiero na 14tą do pracy wiec jeszcze posiedze w słoncu.
Miłego dnia zycze
Storczyk31, Dani, karina76, evus lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Halo Kielce się meldują
U nas pogoda cudna słońce i cieplutko.Kawka i zielsko będzie na dworze.
Jagna trzymam kciuki za nas obie,zapowiada się że będziemy mieć pokrywające się cykle.
Moko,Mobo,jusst dobrego samopoczucia dla Was i waszych bąbli
Pierwiastka ja to widzę że tu same wzorcowe panie domu.Jak to mówi moja koleżanka w pracy:my to pokolenie co ogarnia wszystko,bo te młode to dzisiaj nic nie umio
jusst, MoBo, Moko, pierwiastka, aszka lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarina76 wrote:
Pierwiastka ja to widzę że tu same wzorcowe panie domu.Jak to mówi moja koleżanka w pracy:my to pokolenie co ogarnia wszystko,bo te młode to dzisiaj nic nie umiojak Was czytam to az mi wstyd, ale co tam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 19:51
jusst, MoBo lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:ja z wzorcowych sie wyłamuje, jem niezdrowo, mało sprzatam itd
jak Was czytam to az mi wstyd, ale co tam...
MoBo lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
ciacho mówicie... no mam tylko ciastka kruche w kształcie motyli, mogą być?
bry, pogoda pikna ale niestety dzień w pracy dziś a tak bym poszła na jakoś dłuższy spacer, ehhhpadington, jusst, Storczyk31, Storczyk31 lubią tę wiadomość
pierwiastka wrote:ciacho mówicie... no mam tylko ciastka kruche w kształcie motyli, mogą być?
bry, pogoda pikna ale niestety dzień w pracy dziś a tak bym poszła na jakoś dłuższy spacer, ehhh
heheheh tylkoMoko lubi tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:ciacho mówicie... no mam tylko ciastka kruche w kształcie motyli, mogą być?
bry, pogoda pikna ale niestety dzień w pracy dziś a tak bym poszła na jakoś dłuższy spacer, ehhh
Spacer z pracy do domu i dwie pieczenia na jednym ogniu.MoBo lubi tę wiadomość