35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć! Dzięki za chlebek, bo nie chce mi się iść do piekarni
She super, że już po.
Jagna, jak beta?
Karina, kciuki za betę.
MoBo, jak tam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 08:42
padington, Storczyk31, MoBo, aszka, Kazia, She Wolf, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:kawa jest i kromal na śniadanie też się poleca
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea44f6ff9e0d.jpg słonecznego dnia dziewczęta!
MoBo, aszka, Kazia, pierwiastka lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Cześć Dziewczyny,
Miłej soboty życzę.
Jaga - chyba zaczynamy nowy cykl:) U mnie dzisiaj już też @ pierwszy dzień. I znowu trzeba zakasać rękawy od początku:)(chociaż chyba z samych rękawów nic nam nie przyjdzie
).
Pierwiastka - piękny ten chleb Ci wyszedł. Podziwiam zapał i chęci do roboty. ja mam ostatnio totalnego lenia. Dlatego dziś na obiad zupa-krem z topinamburu i wątróbka z jabłuszkami. jak leń, to leń
MoBo, aszka, Moko, pierwiastka lubią tę wiadomość
ja: 37 lat, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, AMH - 0,64
11.12.2016 - punkcja
28.03.2017 - początek stymulacji do II IVF - przerwane w 7 dniu cyklu
22.04.2017 - pozytywny test, ciąża naturalna
25.05.2017 - [*] Mój Aniołek 8/9 tydzień córeczka
25.09 - start IVF -
on: oligoteratozoospermia
-
Pierwiastka mniam mniam ten chlebek
Jagna szkoda ze negatyw, ale kciuki na kole juz dokładam.
Właśnie Karina co tam?
Jusst u mnie cisza objawowa trwa.
Storczyk a jak tam u Ciebie bo wykresa nie ma?
She daj znać jak tam się dziś czujesz, buziaki
Ja jestem po późnym śniadanku i idę trochę posprzątaćkrycha.stara, aszka, jusst, Kazia, Storczyk31, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krycha dzień przed smuga czyli w czwartek byłam na jodze i normalnie pciagnelam ćwiczenia, od testu w zasadzie byłam tylko na rowerze w niedziele jakoś z godzinkę powolna jazda w słoneczku i od tamtego czasu nic więcej nie robiłam tak naprawdę bo akurat jak były jogi to ja z migrena siedziałam w łóżku.
W przyszłym tygodniu zamierzam rowerkiem do pracy,mam jakieś 10 minut to powinno starczyć i spacery.krycha.stara, She Wolf lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Jasny gwint, tez mam migrene!
Bo to tak jest jak cIONza nie pasuje to akurat przychodzi
Oby nie przyszła ta @! Siknij jutro i daj znać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 11:03
krycha.stara, jusst, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no witam
She- w sumie dobre wiesci-wiesz co sie w brzuszku dzialo. teraz juz tylkoi kropek
MoBo- wiem, ze latwo napisac, ale sie nie stresuj. u mnie objawy pojawily sie dopiero w 6 tygodniu. wczesniej nic
my jutro do mamy na imieninki, wiec bedzie obzarstwo
milego weekenduMoko, MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Marie wrote:Cześć Dziewczyny,
Miłej soboty życzę.
Jaga - chyba zaczynamy nowy cykl:) U mnie dzisiaj już też @ pierwszy dzień. I znowu trzeba zakasać rękawy od początku:)(chociaż chyba z samych rękawów nic nam nie przyjdzie
).
Pierwiastka - piękny ten chleb Ci wyszedł. Podziwiam zapał i chęci do roboty. ja mam ostatnio totalnego lenia. Dlatego dziś na obiad zupa-krem z topinamburu i wątróbka z jabłuszkami. jak leń, to leńMoBo, Marie lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Hej laseczki :*
W nocy przezylam chwile grozy. gdzies po 12 w nocy ogladalismy film w lozku i nagle strasznie zaczal mnie bolec obojczyk i zaczelam sie dusic. Wstalam i po chwili mi ulzylo. Polozylam sie znowu i mialam kolejny atak ale taki ze nie moglam zlapac oddechu i mialam atak paniki. Zadzwonilismy po pogotowie, paramedyk przyjechal i stwierdzil ze to bol od gazu ktory mi wprowadzili do brzucha przy operacji. Mialam goraczke wiec kazal jechac swoim autem na Pogotowie. Tam oczywiscie 3 godziny czekania, zbadali mnie ale lekarka wytlumaczyla ze na to nic nie poradzimy oprocz tabletek przeciwbolowych. Zbadala mnie, wszystko bylo ok, dala tabletki i wyslala do domu. Nie moglam spac w lozku przez ten bol, wiec spalam na polsiedzaco na lezaku ogrodowym haha! No wiec mialam przeboje. A mialo byc to wszysyko proste i bez bolu.
Dzis nadal mnie brzuch i obojczyk bola, do tego rany tez okropnie, wiec leze i pachne a T kolo mnie lata. Pidoba mi sie obsluga hotelowa.
Dzieki Wam wszystkim za cieple slowa. Oby moje cierpienie nie poszlo na marne!
A no i juz mi sie odechcialo cesarki calkowicie po tym koszmarze.
Sciskam Was mocno :*25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Lo matko boska She
weźty teraz nic nie rób i odpoczywaj dużo. Kochane uk i czekanie, ehhhh biedaku pewno człowiek przerażony nie wie co się dzieje, a oni proszę se usiąść wygodnie
Z opowieści słyszałam,że pierwsze godziny najgorsze, po pierwszej dobie nagle organizm szybciej se radzi. Trzymaj się tam kotek
She Wolf, aszka, jusst, loret1 lubią tę wiadomość
-
No nic nie robie. Tylko wstaje na sikanie. Musieli mnie niezle pociachac ze tak mnie wszystko boli.
To prawda w UK wszyscy maja czas. Swoje trzeba odczekac.
Mysle ze jutro juz bedzie lepiej. Najgorsze teraz bedzie zmienienie opatrunkow bo az grubo od krwi
Jesuuuu ile trzeba sie nacierpiec przy tych staraniach
Mobo a jak Ty sie czujesz psychicznie? Lepiej Ci?MoBo lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Aszka, powaznie? Ale jak za pomoca gazu? Bo mi go wpompowali do jamy brzusznej, a jej pewnie podali do wdychania?
Masz szczescie ze tak dobrze cc znioslas, ale wszystkie dziewczyny mi opowiadaly ze laparo to pokus, a zobaxz jaki dla mnie to jest koszmar. A ogolnie reaguje bardzo dobrze na leki itp.25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
She Wolf wrote:Jesuuuu ile trzeba sie nacierpiec przy tych staraniach
Mobo a jak Ty sie czujesz psychicznie? Lepiej Ci?
Właśnie kurde, właśnie!
Ja jak jestem zajęta to mi lepiej, wiec posprzątam, zakupki itd
I tak nic więcej nie poradzę, co ma być i tak będzie.
Storczyk31, krycha.stara lubią tę wiadomość