35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
O kurcze Jagna, nie pomyslalam nigdy o tym rozwiazaniu. Genialne! Ale Jak sobie cycki na plecach zrobic? Bo przeciez gore kostiumu musze na cos zalozyc.
Jutro pocwicze przed lustremJastin76, She Wolf, Storczyk31, jusst, Saramago, aszka, krycha.stara lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Cześć Dziewczyny:)
Rzeczywiście trudno za wami nadążyć, tyle piszecie:)No nic, muszę ponadrabiać, a póki co życzę Wam miłego, pięknego dnia!
A z pytań konkretnych: czy któraś z Was leżała na diagnostykę na endokrynologii ginekologicznej na Kopernika w Krakowie? Bo tam się właśnie kładę i jestem ciekawa jak to wygląda "w praktyce"Kazia, jusst, aszka, krycha.stara lubią tę wiadomość
ja: 37 lat, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, AMH - 0,64
11.12.2016 - punkcja
28.03.2017 - początek stymulacji do II IVF - przerwane w 7 dniu cyklu
22.04.2017 - pozytywny test, ciąża naturalna
25.05.2017 - [*] Mój Aniołek 8/9 tydzień córeczka
25.09 - start IVF -
on: oligoteratozoospermia
-
Dzień doberek. wstawać śpiochy!!!!
Witaj MarieJaki lekarz Cię tam prowadzi? moja przyjaciółka leżała tam i sobie chwali. no i fajnie, że kolejna ziomalka
Dziewczynki polentę robiłam z tego przepisu: http://www.facetnatalerzu.pl/2012/05/polenta-zapiekana-z-pomidorami-i.html
a w ogóle to senna jestem,zmierzła dzisiaj i płakać mi się chce. Chyba catarsis mnie atakuje....
Mam niedobór eozynofilii czy ktoś coś na ten temat?
Czekam na Was z herbatką, dzisiaj waniliowy rooibosWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 08:18
MoBo, Kazia, Moko, aszka, Storczyk31 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Witam z rana.Sikacz był ale nic nie pokazał.Pojechałam na bete,popoludniu wyniki.
Jesli nic w tym cyklu nie bedzie to bede spokojniejsza,bo zostaly mi do zrobienia dwa badania i gdyby w nich cos jeszcze bylo to przynajmniej większe szanse z lekami na zdrową ciàze.Tak wiec wszystko dzis na klate przyjmuje z usmiechem na gębieMoBo, Kazia, Saramago, Jastin76, Marie, Moko, jusst, aszka, Dani, karina76 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Przyniosłam dzisiaj jęczmień do pracy i koledzy co? "a jakby tak połączyć ze stewią i zrobić skręta?"
KurtynaMoBo, Moko, aszka, krycha.stara lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Cześć laski, ja już po kawie. Jagna trzymam kciuki za betę.
Ja mam już wszystkie wyniki badań potrzebne do iui, no i nie mogę doczekać się poniedziałkowej wizyty u lekarza.Saramago, MoBo, Jastin76, Moko, jusst, Marie, aszka, padington, Storczyk31, Dani, She Wolf, evus lubią tę wiadomość
-
Kazia wrote:Cześć laski, ja już po kawie. Jagna trzymam kciuki za betę.
Ja mam już wszystkie wyniki badań potrzebne do iui, no i nie mogę doczekać się poniedziałkowej wizyty u lekarza.MoBo, Marie, aszka, Kazia lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Witam się i ja
Parze inke i do pracyale jedyny plus ze jutro wolne i idziemy na weselicho
U nas słoneczko nieśmiało wychodzi może będzie ładnie po południu.
Miłego dnia i udanego całego weekendu !!! Buziaki śle ❤Moko, Saramago, aszka, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Saramago wrote:Dzień doberek. wstawać śpiochy!!!!
Witaj MarieJaki lekarz Cię tam prowadzi? moja przyjaciółka leżała tam i sobie chwali. no i fajnie, że kolejna ziomalka
Skierowanie mam od doc. Jacha. W każdym razie to moje pierwsze kontakty z nim, bo jak wspominałam dopiero zaczynam "wędrówkę ludów" po lekarzach i szpitalach :)I stąd taka ciekawość jak to będzie i czego się spodziewać. Wiem, że przekonam się już w środę, ale napięcie jest:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 09:02
aszka lubi tę wiadomość
ja: 37 lat, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, AMH - 0,64
11.12.2016 - punkcja
28.03.2017 - początek stymulacji do II IVF - przerwane w 7 dniu cyklu
22.04.2017 - pozytywny test, ciąża naturalna
25.05.2017 - [*] Mój Aniołek 8/9 tydzień córeczka
25.09 - start IVF -
on: oligoteratozoospermia
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Słoneczka,
Ja dziś spóźniona do pracy jadę, bo byłam w szpitalu upuścić krwi.
I tak sobie siedzę i czekam na swoją kolej, patrzę, a za mną na kaloryferze suszą się damskie, bawelniane gacie
Dobrego dnia dla wszystkich, bo mnie już dziś nic nie zdziwi
P.s. She, Jagienko- trzymam kciuki!
MoBo i Phyllis jak samopoczucie i Wasze główki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 09:06
aszka, jusst, Kazia, Storczyk31, Dani, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySaramago ale masz wyluzowanych kolegów
Jagna haha, tym tekstem wygrałas internetyZa wynik &&&
Ale piekne słonce swieci
Dla wszystkich:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6fbaddd1c2f.jpgMoko, padington, Storczyk31, MoBo, Jastin76, Kazia, Dani, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Marie wrote:Cześć Dziewczyny:)
Rzeczywiście trudno za wami nadążyć, tyle piszecie:)No nic, muszę ponadrabiać, a póki co życzę Wam miłego, pięknego dnia!
A z pytań konkretnych: czy któraś z Was leżała na diagnostykę na endokrynologii ginekologicznej na Kopernika w Krakowie? Bo tam się właśnie kładę i jestem ciekawa jak to wygląda "w praktyce"
cześć z rana
Marie, ja byłam na Kopernika 3 lata temu. Położyli mnie w piątek i zaczęli robić badania, krzywa cukrowa, insulina prolaktyna z obciążeniem i jeszcze kilka innych, dodatkowo miałam dobową zbiórkę moczu. Teraz Ci nie napisze bo nie mam siły grzebać w papierach. Wypuścili mnie w niedziele. Wypis miałam chyba w poniedziałek a z dobowej po 2 tyg wynik.
Oddział hmmm... strasznie nudno tam, nie ma tv, nie ma radia, ani wifi . Sale 2-3 łóżkowe. Piguły raczej ok. Ale idzie umrzeć z nudów
A do mnie dziś w nocy @ zawitała. Cykl 23 dni .....
Brzuch juz skuty od gonapeptylu , krew pobrana na LH i E2 czekam na wyniki i mam konsultować z dr czy dawka Menopuru zostaje taka jak mi rozpisał.
No to się zaczyna
Teraz zmykam spać, po drugiej nocy jestem . Buźka miłego dnia
Jak wstanę to pewnie doczytam co naskrobałyścieMoBo, padington, Storczyk31, Marie, Dani lubią tę wiadomość
Eltasz
-
Moko wrote:MoBo i Phyllis jak samopoczucie i Wasze główki?
Slabo optymistycznie, nic nie boli, od wczoraj zero objawow, przygotowywuje sie na czarny scenariusz.
Wiem zaczniecie pocieszac, ale pierwszym razem czuja tez mialam.
-
MoBo wrote:Slabo optymistycznie, nic nie boli, od wczoraj zero objawow, przygotowywuje sie na czarny scenariusz.
Wiem zaczniecie pocieszac, ale pierwszym razem czuja tez mialam.
Tym razem na ci zda się twój czujzobaczysz!!!!!!!
MoBo lubi tę wiadomość