35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
padington wrote:Miłego pobytu w tym "paskudnym" miejscu oby czas szybko zleciał a wyniki było super. Kiedy do domku?
Na szczęście już jutro:) a na usg wyszedł pęcherzyków na ten cykl więc też się trochę cieszęnowa nadzieja wstępuje.
Moko gratulacje!!!evus, MoBo, Moko, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
ja: 37 lat, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, AMH - 0,64
11.12.2016 - punkcja
28.03.2017 - początek stymulacji do II IVF - przerwane w 7 dniu cyklu
22.04.2017 - pozytywny test, ciąża naturalna
25.05.2017 - [*] Mój Aniołek 8/9 tydzień córeczka
25.09 - start IVF -
on: oligoteratozoospermia
-
Moko Moja kochana dzielna babeczko, cudownie.
rośnijcie zdrowo.
Pierwiastko, koniecznie. Jeśli robią zjazdy absolwentów, to czemu miałybyśmy nie zorganizować zjazd Ovuforumowiczek
Evuś - dasz radę, bliżej jak dalej.
Marie - szybkiego powrotu i owocnych staranek.
Dani, nieustannie trzymam kciuki, aż chce się krzyczeć siiiikaj babo!!!
Wszystkie ściskam.
loret1, MoBo, Moko, Storczyk31, evus, jusst, Marie, pierwiastka, Jot lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Jastin76 wrote:Moko PIEEEEEKNIE
Saramago trzymam kciuki aby wszystko dobrze poszło i nie smuć nam sie !!!
ale ale ale... ja się nie smucemno troszkę niepokoję tym, że nie ma lekarstwa dla mojego chuopa. trza mieć nadzieję i tylko to nam zostaje....
loret1, MoBo, evus, Jastin76 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
evus wrote:ja mam kamien w przewodzie slinianki
a w ciazy nic z tym nie zrobia- wiec mam pod zuchwa gule wielkosci orzecha wloskiego- tak skubana slinianka spuchla
kolejne miesiace beda ciekawe
Evus a to nie zagraza niczemu? mozesz jesc i przelykac?
A jest szansa, ze to sie jakos magicznie wsiaknie?
Zeby tylko nie roslo.
Storczyk31, evus lubią tę wiadomość
-
Saramago wrote:ale ale ale... ja się nie smucem
no troszkę niepokoję tym, że nie ma lekarstwa dla mojego chuopa. trza mieć nadzieję i tylko to nam zostaje....
A wez go tez zacznij karmic royal jelly - gdzies ostatnio widzialam, ze laska twierdzila, ze morfologia poszla z 2% na 48 %Storczyk31, evus, jusst lubią tę wiadomość
-
no dzieje sie na tym naszym padolku
Witajcie!!!!
Moko wspaniale wiesci, musi byc super uczucie oby tak dalej
Dani kciuki!
kuzwa czemu ja ten watek pszczeli przegapilam anuz bym sie zapylila...?
Saramago mam nadzieje, ze uda Wam sie podejsc i skutecznie zakonczyc zielona kropka( fajne hipcie)
Padi czestuje sie dobrym humorem bo mi trza;)
oczywiscie trzymam kciuki za Wszystkie w potrzebie...
pozdrooofka
Saramago, Moko, Storczyk31, evus lubią tę wiadomość
loret1 -
MoBo wrote:A wez go tez zacznij karmic royal jelly - gdzies ostatnio widzialam, ze laska twierdzila, ze morfologia poszla z 2% na 48 %
chciałam, ale.... muszę doczytać, dowiedzieć się jak to jest z estrogenami, bo nie chciałabym aby dostał ich jeszcze więcej a czytałam, że.
Mleczko wspomaga pracę jajników, pobudza wytwarzanie estrogenów.
chociaż z drugiej strony u facetów wspomaga testosteron. no to może jednak podam mu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 14:07
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Moko ale extra, tak sie ciesze!!!! I oby tak dalej do konca ciazy!!!
Ja nie mialam czasu testa kupic bo tlumy turystow przyjelam dzisiaj do naszego guesthousu. Mialam kupic po drodze do domu ale wracalam rowerem objuczona ciezarami na bagazniku i nie mialam jak sie zatrzymac. W domu spotkalam meza i powiedzialam mu ze @ sie spoznia 2 dni. On caly przejety poszedl wlasnie po test! To chyba pierwszy raz kiedy on test ciazowy kupuje. Kurcze moze blad zrobilam, bo jak bedzie negatyw to wieksze rozczarowanie jego, bo sie teraz nakrecil.
No nic, co bedzie to bedzie ale wyglada na to ze niedlugo testuje.
jusst, MoBo, Moko, Storczyk31, Jastin76, Marie, padington, aszka, evus, Jot, loret1, She Wolf, Saramago lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Witam wszystkie Panie
Jezu ale tu się fajnie dziejeAż miło poczytać.
Moko wieeeeelkie gratulacje i jak wszystkie dziewczyny zazdroszczę Ci
Dani liczę na dwie kreski podnosisz nas na duchu
Jagna jak tam jajca ? U mnie skok na dietę wysokobiałkową włącznie z nutridrinkami.Wczoraj mój gin naliczył 20 pęcherzyków antralnych.
Mobo czy te royal jelly to mleczko pszczele ?
A....i Saramago te twoje szalone zwierzaki są rozbrajające
Kochane wszystkim cudnego popołudnia życzę i lecę walczyć z chwastem w ogrodzie....ale biorę telefona bo czekam na info od Dani.
padington, Marie, Dani, Moko, jusst, aszka, aszka, evus, Storczyk31, Jot, loret1 lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
No niestety, prezentu nie bedzie
Moj maz nadal ma nadzieje, mowi: ee pewnie za wczesnie test robiony. Ale mu mowie ze nic z tego nie bedzie.
Moze wogole bezowulacyjny mialam w tym cyklu? Bo tempka skoczyla mi jak szalona juz w 8 DC tak jakby bez zwiazku z owulacja. Potem spadla na chwile i znow do gory.
No nic, zabieram sie za sprzatanie bo jutro u nas zaczyna sie wielkie swieto (Pesach-Passover) i u nas w domu bedzie uroczysta kolacja na ktora przybywa tesciowa, brat meza, i kuzyn z zona. Moj maz zazyczyl sobie zeby w tym roku byla baranina (przepraszam wszystkie wegetarianki) wiec po raz pierwszy w zyciu bede piekla baranine. Mieso jem ale rzadko, a czerwone to tylko od swieta. No ale to wielkie swieto wiec musi byc cos specjalnego. A wogole ta cala kolacja nie polega na jedzeniu tylko na czytaniu historii o wyjsciu z Egiptu. Tak wiec trwa ona okolo 3 godzin. W trakcie kolacji jest wiele roznych rytualow i czterokrotnie tego wieczoru nalezy wychylic kieliszek wina. Tak- tradycyjnie pije sie 4 kieliszki wina w trakcie tego wieczoru (w specjalnych momentach). No, przynajmniej wiem ze bede z reszta pila wino jutro a nie sok winogronowy (ci, co nie pija wina, pija w tych specjalnych momentach sok winogronowy).
Ale najpierw jade na targ kupic mieso. Kolacja jest jutro ale to ryzykowne zostawiac zakupy miesa na jutro bo jutro sklepy wczesnie zamykaja sie.
Ale ogolnie warto bylo, zobaczyc mojego meza takiego podekscytowanegoBo zwykle @ tak cicho przychodzi i po ptokach. A teraz byly emocje i on taki wzruszony byl. Szkoda tylko ze nie bylo cd...
Jastin76, karina76, Eltasz, jusst, Mango, evus, Storczyk31, Jot, MoBo, Kazia lubią tę wiadomość
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Dani tulę Cię mocno, ale jeśli @ nie przyjdzie i masz jeszcze jeden test, to zrób jutro z porannego moczu, jeszcze się nie poddajemy prawda?
A co do Święta, które jutro obchodzisz, to jestem pod wrażeniem. Bardzo lubię słuchać, czytać o różnych tradycjach i zwyczajach.
Powodzenia z baranem- ja nigdy nie robiłam nic z tego mięsa. Podobno wymagające w przyrządzeniu, ale na pewno sobie poradzisz. Jeśli z okazji Pesach-Passover czegoś się życzy, to tego Ci życzę, a jeśli można pod to podłączyć życzenia dwóch kreseczek, to tym bardziej życzępadington, jusst, aszka, Dani, evus, Storczyk31, Jot, MoBo, Saramago, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wróciłam od zakaznika
MAM ZIELONE ŚWIATŁO ♡
Tak strasznie sie bałam ,caly dzien z bolem glowy..
Dziekuje Wam za wsparcie i dobre słowo ♥♥♥
Napisał ze w razie ciąży należało by wdrożyć antybiotyk ale badania do powtórzenia .W obecnym stanie nie ma bezwzględnych przeciwskazan do zachodzenia w ciążę nawet metodą in vitro
Buziaki dla Was za otucheMoko, jusst, aszka, Dani, karina76, evus, Storczyk31, Jot, MoBo, loret1, Marie, She Wolf, Kazia, Saramago, Jastin76 lubią tę wiadomość
Eltasz
-
Eltaszku to cudownie! Extra. Bardzo sie ciesze i pokladam nadzieje w Twoim in vitro bo ja tez juz zaczynam wierzyc ze to moja jedyna nadzieja...Podnies mnie na duchu ze to dziala please.
Dziekuje za swiateczne zyczenia Moko kochana! Tak, Moko i Evus sikne rano jesli @ nie przyjdzie. Teraz mam w domu dwa testy jeszcze bo maz kupil 3 od razu. Ale licze na to ze @ w nocy przyjdzie. Choc nic nie czuje teraz zeby sie zapowiadalo, ale w nocy to wszystko moze sie wydarzyc.
padington, Eltasz, Storczyk31, evus lubią tę wiadomość
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️