35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Karina tak royal jelly to mleczko pszczele.
Dani szkodaoby sik był słaby i może jak @ nie będzie to ranny zabarwi patyka
Eltasz jeeessstttt!!!! Ja będę moje zdrowaski za Ciebie klepac, zeby wszystko juz pięknie poszłopadington, Moko, Eltasz, Storczyk31, evus lubią tę wiadomość
-
Eltasz to super wiadomosc, kamien z serca dla Was
Dani przykro, ale imprezka przed Toba to nie masz czasu na rozmyslania...no ja raz sprobowalam baranine i byl to raz ostatni ale zycze smacznego:)
Mobo a napiszesz plisss kiedy to mleczko pszczele jest niewskazane?Eltasz, aszka, evus lubią tę wiadomość
loret1 -
Loret niektórzy mogą być uczuleni na produkty pszczele, jak np nie można miodu to bardzo prawdopodobne ze pyłek i mleczko tez będzie uczulac. Alergie mogą przejawiać sie jako wysypki, opuchniecia etc
Inne niewskazane użycia nie są mi znane, trza by było poczytać.
-
Karina moje jajca chyba rosną,dzis drugi dzien z CLO a jak duze urosną to dowiem sie we srode
Mam nadzieje ze tym razem z lewej strony będąta strona sprawdzona,była ciąza z niej
A jak u ciebie cykl ?Kiedy wizyta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 23:32
MoBo, Dani, karina76 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Dzień bry, pierwsza i pierwszy dzień cyklu, na dodatek urodzinowego
Idę nastawić kawęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 07:25
Kazia, jusst, aszka, Eltasz, MoBo, Moko, padington, Storczyk31, evus lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
kawa zrobiona to teraz kciuki zaciskam za brak bakterii &&&
i za Dani patyka &&&
i za Eltaszowe zielone światło &&&
i za jajka Kazi i Jagny i Kariny i która tam jeszcze hoduje??? kciukam! &&&
u mnie dziś w planach ciasto z wiśniami i chleb tostowy w przerwach między sprawdzaniem testów, ot piątek przed weekendem ze studentami
MoBo, Eltasz, jusst, padington, Storczyk31, loret1, evus, karina76 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Bry Bry....
[*]Prince taka szkoda...
Dani nadal kciukamjak to mawiamy, dopóki @ nie ma jest nadzieja
Eltaszku, ale się cieszę. No to teraz do ataku
Pierwiastko, wznoszę toast za nowy cykl i ma być zielony. za parę dni będę odprawiać tańce hulańce na plaży cobyśmy wszystkie zaciążyły
Ja dzisiaj na chwilkę wpadam bo zaraz jadę na targi, cały dzień dzisiaj będzie na wariackich papierach bo mój w wawie a jutro mamy zjazd rodzinny (jak ja to kocham) wiecie... taka kurtuazyjna re-wizyta hihih....
Ja od dzisiaj wdrożyłam Jodid i w sumie nie wiem na co mi to a najlepsze pytania zawsze przychodzą po wizycie hihih.. jak czytalam skutki uboczne to aż mnie zmroziło, no ale nic... pół tabletki dziennie zdzierżę.
Muszę dzisiaj jechać po kieckę, normalnie jeszcze nie wiem jak rozciągnę dobę ale muszę, bo jak ja się jutro pokaże? no jak...??? pazurki zrobione miętowo, jestem zadowolona ale wczoraj to też jakiś dzień konia był. zostawiłam w pracy cały portfel, nie miałam jak zapłacić za pazurki, mówię że skoczę do biura i za pol godziny będę. Jadę do biura, zapomnialam, że zmienilismy godziny otwarcia, zamkniete. dobra mam klucz. szukam, nie mam. w domu.no to migiem do domu (45minut) modląc się, żeby kanarów nie było. No i tak obracałam wczoraj w te i wewte. wróciłam z wywieszonym jęzoremMówie wam, dzień konia jak nic
No dobra tyle anegdot uciekam i miłego dnia życzę Kochane. Bardzo bardzo udanego. Buzidupcipierwiastka, MoBo, Moko, Eltasz, jusst, Jot, Storczyk31, Dani, loret1, evus, karina76 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Witam się
Pierwiastko najlepsze życzeniai spełnienia marzeń w cyklu urodzinowym !!!
Wczoraj jak do Was napisałam tak później padłam przez ten ból głowyspałam 4 godziny do 22. Mąż mnie obudził kazał rozścielić łóżko , do kąpania i znowu poszłam spać. Nie wiem czy to skutki uboczne gonapeptylu czy tak stres mnie sponiewierał. Dziś też trochę boli ale już do przeżycia
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 08:58
pierwiastka, MoBo, jusst, Jot, padington, Storczyk31, Dani, evus, loret1 lubią tę wiadomość
Eltasz
-
Eltaszek, super wieści
teraz już musi być dobrze
Dani..czekamy !
Saramago, ale z Ciebie zakręcona IstotaMoBo, Saramago lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Witam się, po kawce teraz czas na herbatkę zapraszam.
Moja Pani kierownik poczęstowała mnie ciasteczkiem owsianym i się zapchałam więc muszę popić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 09:36
Eltasz, jusst, Storczyk31, loret1, pierwiastka, MoBo, Saramago lubią tę wiadomość