35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLaski, bakterie w moczu 6 (Norma 0-500), pieknie spadły z 42 tys, przez 17 tys do sztuk 6! Ale żurawinę to ja będę jeść dalej.
Ogólnie bardzo szybko wyniki. Morfologia też spoko, wszystko w normie.
A na glukoze, tsh i toxo muszę jeszcze poczekać.
Więc kciuków jeszcze nie puszczajcie.Moko, Jot, evus, Dani, Eltasz, Saramago lubią tę wiadomość
-
Jusst
super wieści, trzymamy dalej
Eltasz, ja wszystkie badania robię w diagnostyce, wyniki są naprawdę błyskawicznie.jusst, Eltasz, Saramago lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Dziewczynki od pewnego czasu ogladam z moim chuopem angielski program o niewyjasnionych chorobach ktorych lekarze nie sa w stanie rozpoznac.
Bo my tez caly czas szukamy innych rozwiazan leczenian mojego chuopa bo lekarze powiedzieli 'nic sie nie da zrobic'
I bylo wczoraj o kolesiu ktory ma niewyjasnione bole miesni od 5 lat, z czasem przestal chodzic, stracil prace
Jego dziewczyna polka, wyslala go do Wroclawia do kliniki medycyny niekonwencjonalnej, ale takiej wypasionej gdzie nie wroza z tylko z jezyka, a poperaja wszystko badaniami.
Koles po 3 dniach zaczal chodzickazdego dnia laska plakala widzac postepy.
Oczywiscie po dlugotwalym odstawieniu leczenia, jego choroba zaczela wracac, ale ponownie powrocil i znow bylo ok.
Ta babka sie wypowiadala o jego zdrowiu http://www.imc.wroc.pl/zespol-imc-lekarze#preeti-agrawal
Wchodze, zeby o niej poczytac a okazuje sie, ze specjalizuje sie w ginekologii i oferuja pelne leczenie nieplodnosci http://imc.wroc.pl/integracyjne-leczenie-nieplodnosci
Moze ktoras z was bedzie zainteresowana.
Ja chyba mojemu zafunduje tam zestaw badan.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 12:43
jusst, Jot, Dani, pierwiastka, Eltasz, Moko, Jastin76, evus lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, no padłam!
ostatnio tłumacze mojemu że tak naprawdę 1dc to w szczęśliwym cyklu 1 dzień ciąży więc mój dzwoni dziś z pracy zapytać czy chleb już się piecze i tak mimochodem pyta się mnie czy już czuję jak bliźniaki kopią
no ubawił mnie setnie, a takim niewinnym głosem to zapytał że z miejsca parsknęłam śmiechemMango, Jot, padington, MoBo, Eltasz, Moko, jusst, Dani, evus, rybka33, karina76, Saramago lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
loret1 wrote:Mobo to daj troche tego luuusssu:)
Czekam na namiary i chyba tez uderze na aku...
To chyba ta szpilka w glowie ostatnio, wiec jak pojedziesz na aku to od razu mow, ze chcesz cos na uspokojenie 'shen'
jusst, loret1 lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Dziewczynki od pewnego czasu ogladam z moim chuopem angielski program o niewyjasnionych chorobach ktorych lekarze nie sa w stanie rozpoznac.
Bo my tez caly czas szukamy innych rozwiazan leczenian mojego chuopa bo lekarze powiedzieli 'nic sie nie da zrobic'
I bylo wczoraj o kolesiu ktory ma niewyjasnione bole miesni od 5 lat, z czasem przestal chodzic, stracil prace
Jego dziewczyna polka, wyslala go do Wroclawia do kliniki medycyny niekonwencjonalnej, ale takiej wypasionej gdzie nie wroza z tylko z jezyka, a poperaja wszystko badaniami.
Koles po 3 dniach zaczal chodzickazdego dnia laska plakala widzac postepy.
Oczywiscie po dlugotwalym odstawieniu leczenia, jego choroba zaczela wracac, ale ponownie powrocil i znow bylo ok.
Ta babka sie wypowiadala o jego zdrowiu http://www.imc.wroc.pl/zespol-imc-lekarze#preeti-agrawal
Wchodze, zeby o niej poczytac a okazuje sie, ze specjalizuje sie w ginekologii i oferuja pelne leczenie nieplodnosci http://imc.wroc.pl/integracyjne-leczenie-nieplodnosci
Moze ktoras z was bedzie zainteresowana.
Ja chyba mojemu zafunduje tam zestaw badan.
MoBo
Ty mi spadłaś z nieba z tą informacją ... załamana jestem moim chłopem ... własnie wróciłam z kościoła bo tyko cud pomoże oni go leczą badają rozkładają ręce i NICCCC nie umieją stwierdzićno nic
do wrocka mam 100 km więc zaraz ten temat ogarnę moze tam jest nasz nadziejaMoko lubi tę wiadomość
-
MoBo wrote:To chyba ta szpilka w glowie ostatnio, wiec jak pojedziesz na aku to od razu mow, ze chcesz cos na uspokojenie 'shen'
oki tak zrobie! Ale jak on sie na tym zna to raczej nic nie bede musiala mowic;) pewnie ramiona przy uszach bede miala ze spiny;)
Justin to powodzenia, oby pomoglo w walce o zdrowie!
Tez juz tam wlazlam i czytalam no wyglada dobrze:)loret1 -
Jastin76 wrote:MoBo
Ty mi spadłaś z nieba z tą informacją ... załamana jestem moim chłopem ... własnie wróciłam z kościoła bo tyko cud pomoże oni go leczą badają rozkładają ręce i NICCCC nie umieją stwierdzićno nic
do wrocka mam 100 km więc zaraz ten temat ogarnę moze tam jest nasz nadzieja
Jastin, wiesz po tym co widzialam wczoraj i poczytalam o nich to jestem pod wrazeniem. Tego kolesia co lekarze tylko leczyli przeciwbolowymi tabsami, odtoczyli mu iles tam krwi, 'napowietrzyli' i wrocili, specjalnie dobrali zestaw witaminowy ktory dostal dozylnie zeby jego system immunologiczny bardzo sie wzmocnil i zwalczyl zapalenia, no koles w pierwszym dniu niemalze byl zdrowy. W szpitalach nawet tak sie nie robi
Stosuja terapie ziolowe, kontynuacje diety itd
Poczytaj moze noz widelec
-
MoBo wrote:Jastin, wiesz po tym co widzialam wczoraj i poczytalam o nich to jestem pod wrazeniem. Tego kolesia co lekarze tylko leczyli przeciwbolowymi tabsami, odtoczyli mu iles tam krwi, 'napowietrzyli' i wrocili, specjalnie dobrali zestaw witaminowy ktory dostal dozylnie zeby jego system immunologiczny bardzo sie wzmocnil i zwalczyl zapalenia, no koles w pierwszym dniu niemalze byl zdrowy. W szpitalach nawet tak sie nie robi
Stosuja terapie ziolowe, kontynuacje diety itd
Poczytaj moze noz widelec
Jesteśmy b czesto we wrocku umowie sie na konsultację i zobaczymy co powiedzą ... nic nie tracimy mozemy zyskać. Kiedyś ktoś mu wspomniał o układzie immunologicznym ....MoBo lubi tę wiadomość
-
Jusst- super wiesci!
Justin - uderzaj tam gdzie MoBo wyslala, nie lam sie!
Sluchajcie baranina mi wyszla pierwsza klasa. Wow. Wlasnie sprobowalam. Jestem mistrzynia
Wszystko gotowe, wino na stole. Kolacja dopiero za 3 godziny wiec mam dobry timing.
Mam czas na prysznic spokojnie itp.
@ nie przyszla jeszcze ale brzuszek raz po raz pobolewa wiec napewno nadejdzie dzis wieczor/noc. Juz bym chciala zeby przyszla bo chce czuc sie bez poczucia winy pijac to wino dzis wieczor...Soku winogronowego ostatecznie nie kupilam.
Marie kiedy bylas w TLV? Loret zapraszam! TLV to miasto wiecznych wakacji...Na miescie panuje moda plazowa, ludzie na rowerach jezdza w kostiumach kapielowych, co drugi facet porusza sie po ulicy bez koszulkiFaceci sa tu piekni, jest na czym oko zawiesic. Wszyscy maja dobra figure bo po 3-letniej sluzbie w armii sa wycwiczeni. Tu nikt nie chodzi w krawacie ani koszuli, nawet do firmy powaznej, pracy, na wesele ludzie chodza w sandalach i krotkich spodenkach. Ogolnie jest wiec bardzo wyluzowany i imprezowy klimat, a srednia wieku w miescie to 30 lat (w sensie- jest to mlode miasto- starsi ludzie mieszkaja w domach starcow i ich nie ulicach w zasadzie nie widac...)
Mamy zawsze dobra pogode i swietne jedzenie, najlepsze pomidory na swiecie a na ulicach rosna pomarancze
MoBo, Jastin76, padington, Eltasz, jusst, loret1, Moko, Jot, evus, karina76, Storczyk31, Saramago lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Dani wrote:Jusst- super wiesci!
Sluchajcie baranina mi wyszla pierwsza klasa. Wow. Wlasnie sprobowalam. Jestem mistrzynia
Wszystko gotowe, wino na stole. Kolacja dopiero za 3 godziny wiec mam dobry timing.
@ nie przyszla jeszcze ale brzuszek raz po raz pobolewa wiec napewno nadejdzie dzis wieczor/noc. Juz bym chciala zeby przyszla bo chce czuc sie bez poczucia winy pijac to wino dzis wieczor...Soku winogronowego ostatecznie nie kupilam.
Marie kiedy bylas w TLV? Loret zapraszam! TLV to miasto wiecznych wakacji...Na miescie panuje moda plazowa, ludzie na rowerach jezdza w kostiumach kapielowych, co drugi facet porusza sie po ulicy bez koszulkiFaceci sa tu piekni, jest na czym oko zawiesic. Wszyscy maja dobra figure bo po 3-letniej sluzbie w armii sa wycwiczeni. Tu nikt nie chodzi w krawacie ani koszuli, nawet do firmy powaznej, pracy, na wesele ludzie chodza w sandalach i krotkich spodenkach. Ogolnie jest wiec bardzo wyluzowany i imprezowy klimat, a srednia wieku w miescie to 30 lat (w sensie- jest to mlode miasto- starsi ludzie mieszkaja w domach starcow i ich nie ulicach w zasadzie nie widac...)
Mamy zawsze dobra pogode i swietne jedzenie, najlepsze pomidory na swiecie a na ulicach rosna pomarancze
TLV też Ci zazdroszcze ... jest super a o pogodzie nie wspomnęwieczne wakacje
Dani lubi tę wiadomość
-
Dani wrote:Jusst- super wiesci!
Pięknie to wszystko opisałaś, miłego świętowania i oby ta @ jednak nie przyszła buziaczki
Dani, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHa! Możecie puścić kciuki, dzielnie trzymałyście, wszystkie wyniki ksiiążkowe, toxo obydwa ujemne... Banany nadal musze myć. Takie śmieszne mi się to wydaje, no ale myję. Albo mojemu każę
Dani, mnie tez tak dziwnie pobolewał brzuszek, ni to na okres, ni to pęcherz, ni to nie wiem, ni to wcale... Nie czułam się ciążowo, nic a nic, tylko tak jakoś właśnie... Cholerka, rano mogłaś siknąć... No nic, kciuki trzymam. Jej, jak ja zazdroszczę Tobie tych słodkich pomarańczy i pomidorów...Dani, Jastin76, Moko, loret1, Eltasz, Jot, evus, MoBo, Storczyk31, aszka, Saramago lubią tę wiadomość
-
jusst- super wiesci
Dani- ale fajnieudanej imprezy
MoBo- kurcze, czasami wierzyc sie nie chce jakie cuda sie dzieja
Kochane, ja tez juz po usg- Maly wazy 1700g i ma 41 cmale dumna jestem
i szczesliwa
nawet slinianka mi dzis humoru nie popsuje
jusst, Marie, Moko, Jot, padington, MoBo, Eltasz, loret1, Storczyk31, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyevus wrote:
Kochane, ja tez juz po usg- Maly wazy 1700g i ma 41 cmale dumna jestem
i szczesliwa
nawet slinianka mi dzis humoru nie popsuje
Super!!! Mój/moja (ale coś mi się wydaje, ze jednk on... a tak fajnie byloby mieć córunię...) nie ma pewnie nawet 4 cm jeszcze
Dowiem się może w poniedzialek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 17:59
evus, MoBo, loret1 lubią tę wiadomość