X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • loret1 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mobo to daj troche tego luuusssu:)
    Czekam na namiary i chyba tez uderze na aku...;)

MoBo, Saramago lubią tę wiadomość

loret1
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, bakterie w moczu 6 (Norma 0-500), pieknie spadły z 42 tys, przez 17 tys do sztuk 6! Ale żurawinę to ja będę jeść dalej.

Ogólnie bardzo szybko wyniki. Morfologia też spoko, wszystko w normie.
    A na glukoze, tsh i toxo muszę jeszcze poczekać.
    Więc kciuków jeszcze nie puszczajcie. <3

Moko, Jot, evus, Dani, Eltasz, Saramago lubią tę wiadomość

• Jot Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusst :) super wieści, trzymamy dalej :)

Eltasz, ja wszystkie badania robię w diagnostyce, wyniki są naprawdę błyskawicznie.

jusst, Eltasz, Saramago lubią tę wiadomość

Jot
    "life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"

Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą :)
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki od pewnego czasu ogladam z moim chuopem angielski program o niewyjasnionych chorobach ktorych lekarze nie sa w stanie rozpoznac.
    Bo my tez caly czas szukamy innych rozwiazan leczenian mojego chuopa bo lekarze powiedzieli 'nic sie nie da zrobic'
    I bylo wczoraj o kolesiu ktory ma niewyjasnione bole miesni od 5 lat, z czasem przestal chodzic, stracil prace
    Jego dziewczyna polka, wyslala go do Wroclawia do kliniki medycyny niekonwencjonalnej, ale takiej wypasionej gdzie nie wroza z tylko z jezyka, a poperaja wszystko badaniami.
    Koles po 3 dniach zaczal chodzic O.o kazdego dnia laska plakala widzac postepy.
    Oczywiscie po dlugotwalym odstawieniu leczenia, jego choroba zaczela wracac, ale ponownie powrocil i znow bylo ok.

Ta babka sie wypowiadala o jego zdrowiu http://www.imc.wroc.pl/zespol-imc-lekarze#preeti-agrawal
    Wchodze, zeby o niej poczytac a okazuje sie, ze specjalizuje sie w ginekologii i oferuja pelne leczenie nieplodnosci http://imc.wroc.pl/integracyjne-leczenie-nieplodnosci
    Moze ktoras z was bedzie zainteresowana.

Ja chyba mojemu zafunduje tam zestaw badan.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 12:43

jusst, Jot, Dani, pierwiastka, Eltasz, Moko, Jastin76, evus lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, no padłam!

ostatnio tłumacze mojemu że tak naprawdę 1dc to w szczęśliwym cyklu 1 dzień ciąży więc mój dzwoni dziś z pracy zapytać czy chleb już się piecze i tak mimochodem pyta się mnie czy już czuję jak bliźniaki kopią o.O zalotnis.gifhahaa2.gif
    no ubawił mnie setnie, a takim niewinnym głosem to zapytał że z miejsca parsknęłam śmiechem

Mango, Jot, padington, MoBo, Eltasz, Moko, jusst, Dani, evus, rybka33, karina76, Saramago lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loret1 wrote:
    Mobo to daj troche tego luuusssu:)
    Czekam na namiary i chyba tez uderze na aku...;)

To chyba ta szpilka w glowie ostatnio, wiec jak pojedziesz na aku to od razu mow, ze chcesz cos na uspokojenie 'shen' :P

jusst, loret1 lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • Jastin76 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Dziewczynki od pewnego czasu ogladam z moim chuopem angielski program o niewyjasnionych chorobach ktorych lekarze nie sa w stanie rozpoznac.
    Bo my tez caly czas szukamy innych rozwiazan leczenian mojego chuopa bo lekarze powiedzieli 'nic sie nie da zrobic'
    I bylo wczoraj o kolesiu ktory ma niewyjasnione bole miesni od 5 lat, z czasem przestal chodzic, stracil prace
    Jego dziewczyna polka, wyslala go do Wroclawia do kliniki medycyny niekonwencjonalnej, ale takiej wypasionej gdzie nie wroza z tylko z jezyka, a poperaja wszystko badaniami.
    Koles po 3 dniach zaczal chodzic O.o kazdego dnia laska plakala widzac postepy.
    Oczywiscie po dlugotwalym odstawieniu leczenia, jego choroba zaczela wracac, ale ponownie powrocil i znow bylo ok.

Ta babka sie wypowiadala o jego zdrowiu http://www.imc.wroc.pl/zespol-imc-lekarze#preeti-agrawal
    Wchodze, zeby o niej poczytac a okazuje sie, ze specjalizuje sie w ginekologii i oferuja pelne leczenie nieplodnosci http://imc.wroc.pl/integracyjne-leczenie-nieplodnosci
    Moze ktoras z was bedzie zainteresowana.

Ja chyba mojemu zafunduje tam zestaw badan.

MoBo
    Ty mi spadłaś z nieba z tą informacją ... załamana jestem moim chłopem ... własnie wróciłam z kościoła bo tyko cud pomoże oni go leczą badają rozkładają ręce i NICCCC nie umieją stwierdzić :-( no nic :(
    do wrocka mam 100 km więc zaraz ten temat ogarnę moze tam jest nasz nadzieja :(

Moko lubi tę wiadomość

• loret1 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    To chyba ta szpilka w glowie ostatnio, wiec jak pojedziesz na aku to od razu mow, ze chcesz cos na uspokojenie 'shen' :P

;) oki tak zrobie! Ale jak on sie na tym zna to raczej nic nie bede musiala mowic;) pewnie ramiona przy uszach bede miala ze spiny;)
    Justin to powodzenia, oby pomoglo w walce o zdrowie!
    Tez juz tam wlazlam i czytalam no wyglada dobrze:)

loret1
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastin76 wrote:
    MoBo
    Ty mi spadłaś z nieba z tą informacją ... załamana jestem moim chłopem ... własnie wróciłam z kościoła bo tyko cud pomoże oni go leczą badają rozkładają ręce i NICCCC nie umieją stwierdzić :-( no nic :(
    do wrocka mam 100 km więc zaraz ten temat ogarnę moze tam jest nasz nadzieja :(

Jastin, wiesz po tym co widzialam wczoraj i poczytalam o nich to jestem pod wrazeniem. Tego kolesia co lekarze tylko leczyli przeciwbolowymi tabsami, odtoczyli mu iles tam krwi, 'napowietrzyli' i wrocili, specjalnie dobrali zestaw witaminowy ktory dostal dozylnie zeby jego system immunologiczny bardzo sie wzmocnil i zwalczyl zapalenia, no koles w pierwszym dniu niemalze byl zdrowy. W szpitalach nawet tak sie nie robi O.o
    Stosuja terapie ziolowe, kontynuacje diety itd
    Poczytaj moze noz widelec :)

l22ndf9her11uere.png
  • Jastin76 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Jastin, wiesz po tym co widzialam wczoraj i poczytalam o nich to jestem pod wrazeniem. Tego kolesia co lekarze tylko leczyli przeciwbolowymi tabsami, odtoczyli mu iles tam krwi, 'napowietrzyli' i wrocili, specjalnie dobrali zestaw witaminowy ktory dostal dozylnie zeby jego system immunologiczny bardzo sie wzmocnil i zwalczyl zapalenia, no koles w pierwszym dniu niemalze byl zdrowy. W szpitalach nawet tak sie nie robi O.o
    Stosuja terapie ziolowe, kontynuacje diety itd
    Poczytaj moze noz widelec :)

Jesteśmy b czesto we wrocku umowie sie na konsultację i zobaczymy co powiedzą ... nic nie tracimy mozemy zyskać. Kiedyś ktoś mu wspomniał o układzie immunologicznym ....

MoBo lubi tę wiadomość

• Dani Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusst- super wiesci!
    Justin - uderzaj tam gdzie MoBo wyslala, nie lam sie!

Sluchajcie baranina mi wyszla pierwsza klasa. Wow. Wlasnie sprobowalam. Jestem mistrzynia :)

Wszystko gotowe, wino na stole. Kolacja dopiero za 3 godziny wiec mam dobry timing.
    Mam czas na prysznic spokojnie itp.

@ nie przyszla jeszcze ale brzuszek raz po raz pobolewa wiec napewno nadejdzie dzis wieczor/noc. Juz bym chciala zeby przyszla bo chce czuc sie bez poczucia winy pijac to wino dzis wieczor...Soku winogronowego ostatecznie nie kupilam.

Marie kiedy bylas w TLV? Loret zapraszam! TLV to miasto wiecznych wakacji...Na miescie panuje moda plazowa, ludzie na rowerach jezdza w kostiumach kapielowych, co drugi facet porusza sie po ulicy bez koszulki :) Faceci sa tu piekni, jest na czym oko zawiesic. Wszyscy maja dobra figure bo po 3-letniej sluzbie w armii sa wycwiczeni. Tu nikt nie chodzi w krawacie ani koszuli, nawet do firmy powaznej, pracy, na wesele ludzie chodza w sandalach i krotkich spodenkach. Ogolnie jest wiec bardzo wyluzowany i imprezowy klimat, a srednia wieku w miescie to 30 lat (w sensie- jest to mlode miasto- starsi ludzie mieszkaja w domach starcow i ich nie ulicach w zasadzie nie widac...)
    Mamy zawsze dobra pogode i swietne jedzenie, najlepsze pomidory na swiecie a na ulicach rosna pomarancze :)

MoBo, Jastin76, padington, Eltasz, jusst, loret1, Moko, Jot, evus, karina76, Storczyk31, Saramago lubią tę wiadomość

Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️

1usa9vvjrnodabqg.png

6.2017 Pierwsza IUI *6tc
    8. 2017 Druga IUI :(
    1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
    4. 2018 start druga IVF :(
    8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
    1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy :(
    2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
    9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
    9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud :)
    10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️
  • Jastin76 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dani wrote:
    Jusst- super wiesci!

Sluchajcie baranina mi wyszla pierwsza klasa. Wow. Wlasnie sprobowalam. Jestem mistrzynia :)

Wszystko gotowe, wino na stole. Kolacja dopiero za 3 godziny wiec mam dobry timing.

@ nie przyszla jeszcze ale brzuszek raz po raz pobolewa wiec napewno nadejdzie dzis wieczor/noc. Juz bym chciala zeby przyszla bo chce czuc sie bez poczucia winy pijac to wino dzis wieczor...Soku winogronowego ostatecznie nie kupilam.

Marie kiedy bylas w TLV? Loret zapraszam! TLV to miasto wiecznych wakacji...Na miescie panuje moda plazowa, ludzie na rowerach jezdza w kostiumach kapielowych, co drugi facet porusza sie po ulicy bez koszulki :) Faceci sa tu piekni, jest na czym oko zawiesic. Wszyscy maja dobra figure bo po 3-letniej sluzbie w armii sa wycwiczeni. Tu nikt nie chodzi w krawacie ani koszuli, nawet do firmy powaznej, pracy, na wesele ludzie chodza w sandalach i krotkich spodenkach. Ogolnie jest wiec bardzo wyluzowany i imprezowy klimat, a srednia wieku w miescie to 30 lat (w sensie- jest to mlode miasto- starsi ludzie mieszkaja w domach starcow i ich nie ulicach w zasadzie nie widac...)
    Mamy zawsze dobra pogode i swietne jedzenie, najlepsze pomidory na swiecie a na ulicach rosna pomarancze :)

TLV też Ci zazdroszcze ... jest super a o pogodzie nie wspomnę :) wieczne wakacje ;-)

Dani lubi tę wiadomość

• padington Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dani wrote:
    Jusst- super wiesci!

Pięknie to wszystko opisałaś, miłego świętowania i oby ta @ jednak nie przyszła buziaczki

Dani, Jastin76 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha! Możecie puścić kciuki, dzielnie trzymałyście, wszystkie wyniki ksiiążkowe, toxo obydwa ujemne... Banany nadal musze myć. Takie śmieszne mi się to wydaje, no ale myję. Albo mojemu każę :D

Dani, mnie tez tak dziwnie pobolewał brzuszek, ni to na okres, ni to pęcherz, ni to nie wiem, ni to wcale... Nie czułam się ciążowo, nic a nic, tylko tak jakoś właśnie... Cholerka, rano mogłaś siknąć... No nic, kciuki trzymam. Jej, jak ja zazdroszczę Tobie tych słodkich pomarańczy i pomidorów...

Dani, Jastin76, Moko, loret1, Eltasz, Jot, evus, MoBo, Storczyk31, aszka, Saramago lubią tę wiadomość

• loret1 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dani reklame zrobilas super! Szykuj materac;) no i kciuki zeby jednak nie przylazla @... I smacznej kolacji:)
    Jusst to gratulacje, spisz spokojnie:)
    Milego na reszte popoludnia!

Dani, jusst, Saramago lubią tę wiadomość

loret1
  • evus Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusst- super wiesci :)

Dani- ale fajnie :) udanej imprezy :)

MoBo- kurcze, czasami wierzyc sie nie chce jakie cuda sie dzieja :)

Kochane, ja tez juz po usg- Maly wazy 1700g i ma 41 cm :) ale dumna jestem :) i szczesliwa :) nawet slinianka mi dzis humoru nie popsuje ;)

jusst, Marie, Moko, Jot, padington, MoBo, Eltasz, loret1, Storczyk31, Saramago lubią tę wiadomość

6qw2egz26qa1sdxe.png
    dqpr2n0a1z7kn1y4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evus wrote:

Kochane, ja tez juz po usg- Maly wazy 1700g i ma 41 cm :) ale dumna jestem :) i szczesliwa :) nawet slinianka mi dzis humoru nie popsuje ;)

Super!!! Mój/moja (ale coś mi się wydaje, ze jednk on... a tak fajnie byloby mieć córunię... <3) nie ma pewnie nawet 4 cm jeszcze ;) Dowiem się może w poniedzialek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 17:59

evus, MoBo, loret1 lubią tę wiadomość

• evus Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusst- zleci zanim sie obejrzysz- ja dopiero co sikalam na test, a teraz juz o porodzie mysle :) Synusia tez fajnie miec :D

jusst, Moko, MoBo lubią tę wiadomość

6qw2egz26qa1sdxe.png
    dqpr2n0a1z7kn1y4.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pięknie dziewczynki :) niech rosną dalej maluchy <3

evus, Storczyk31 lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • padington Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Pięknie dziewczynki :) niech rosną dalej maluchy <3

Twój też (jeszcze 5 dni i też go zobaczysz skarbie)

MoBo, jusst, Storczyk31, Moko, rybka33, evus lubią tę wiadomość

‹‹ 777 778 779 780 781 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ