SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • loret1 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mobo to daj troche tego luuusssu:)
    Czekam na namiary i chyba tez uderze na aku...;)

MoBo, Saramago lubią tę wiadomość

loret1
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, bakterie w moczu 6 (Norma 0-500), pieknie spadły z 42 tys, przez 17 tys do sztuk 6! Ale żurawinę to ja będę jeść dalej.

Ogólnie bardzo szybko wyniki. Morfologia też spoko, wszystko w normie.
    A na glukoze, tsh i toxo muszę jeszcze poczekać.
    Więc kciuków jeszcze nie puszczajcie. <3

Moko, Jot, evus, Dani, Eltasz, Saramago lubią tę wiadomość

• Jot Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusst :) super wieści, trzymamy dalej :)

Eltasz, ja wszystkie badania robię w diagnostyce, wyniki są naprawdę błyskawicznie.

nick nieaktualny, Eltasz, Saramago lubią tę wiadomość

Jot
    "life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"

Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą :)
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki od pewnego czasu ogladam z moim chuopem angielski program o niewyjasnionych chorobach ktorych lekarze nie sa w stanie rozpoznac.
    Bo my tez caly czas szukamy innych rozwiazan leczenian mojego chuopa bo lekarze powiedzieli 'nic sie nie da zrobic'
    I bylo wczoraj o kolesiu ktory ma niewyjasnione bole miesni od 5 lat, z czasem przestal chodzic, stracil prace
    Jego dziewczyna polka, wyslala go do Wroclawia do kliniki medycyny niekonwencjonalnej, ale takiej wypasionej gdzie nie wroza z tylko z jezyka, a poperaja wszystko badaniami.
    Koles po 3 dniach zaczal chodzic O.o kazdego dnia laska plakala widzac postepy.
    Oczywiscie po dlugotwalym odstawieniu leczenia, jego choroba zaczela wracac, ale ponownie powrocil i znow bylo ok.

Ta babka sie wypowiadala o jego zdrowiu http://www.imc.wroc.pl/zespol-imc-lekarze#preeti-agrawal
    Wchodze, zeby o niej poczytac a okazuje sie, ze specjalizuje sie w ginekologii i oferuja pelne leczenie nieplodnosci http://imc.wroc.pl/integracyjne-leczenie-nieplodnosci
    Moze ktoras z was bedzie zainteresowana.

Ja chyba mojemu zafunduje tam zestaw badan.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 12:43

nick nieaktualny, Jot, Dani, pierwiastka, Eltasz, Moko, Jastin76, evus lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, no padłam!

ostatnio tłumacze mojemu że tak naprawdę 1dc to w szczęśliwym cyklu 1 dzień ciąży więc mój dzwoni dziś z pracy zapytać czy chleb już się piecze i tak mimochodem pyta się mnie czy już czuję jak bliźniaki kopią o.O zalotnis.gifhahaa2.gif
    no ubawił mnie setnie, a takim niewinnym głosem to zapytał że z miejsca parsknęłam śmiechem

Mango, Jot, padington, MoBo, Eltasz, Moko, nick nieaktualny, Dani, evus, rybka33, karina76, Saramago lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loret1 wrote:
    Mobo to daj troche tego luuusssu:)
    Czekam na namiary i chyba tez uderze na aku...;)

To chyba ta szpilka w glowie ostatnio, wiec jak pojedziesz na aku to od razu mow, ze chcesz cos na uspokojenie 'shen' :P

nick nieaktualny, loret1 lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • Jastin76 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Dziewczynki od pewnego czasu ogladam z moim chuopem angielski program o niewyjasnionych chorobach ktorych lekarze nie sa w stanie rozpoznac.
    Bo my tez caly czas szukamy innych rozwiazan leczenian mojego chuopa bo lekarze powiedzieli 'nic sie nie da zrobic'
    I bylo wczoraj o kolesiu ktory ma niewyjasnione bole miesni od 5 lat, z czasem przestal chodzic, stracil prace
    Jego dziewczyna polka, wyslala go do Wroclawia do kliniki medycyny niekonwencjonalnej, ale takiej wypasionej gdzie nie wroza z tylko z jezyka, a poperaja wszystko badaniami.
    Koles po 3 dniach zaczal chodzic O.o kazdego dnia laska plakala widzac postepy.
    Oczywiscie po dlugotwalym odstawieniu leczenia, jego choroba zaczela wracac, ale ponownie powrocil i znow bylo ok.

Ta babka sie wypowiadala o jego zdrowiu http://www.imc.wroc.pl/zespol-imc-lekarze#preeti-agrawal
    Wchodze, zeby o niej poczytac a okazuje sie, ze specjalizuje sie w ginekologii i oferuja pelne leczenie nieplodnosci http://imc.wroc.pl/integracyjne-leczenie-nieplodnosci
    Moze ktoras z was bedzie zainteresowana.

Ja chyba mojemu zafunduje tam zestaw badan.

MoBo
    Ty mi spadłaś z nieba z tą informacją ... załamana jestem moim chłopem ... własnie wróciłam z kościoła bo tyko cud pomoże oni go leczą badają rozkładają ręce i NICCCC nie umieją stwierdzić :-( no nic :(
    do wrocka mam 100 km więc zaraz ten temat ogarnę moze tam jest nasz nadzieja :(

Moko lubi tę wiadomość

• loret1 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    To chyba ta szpilka w glowie ostatnio, wiec jak pojedziesz na aku to od razu mow, ze chcesz cos na uspokojenie 'shen' :P

;) oki tak zrobie! Ale jak on sie na tym zna to raczej nic nie bede musiala mowic;) pewnie ramiona przy uszach bede miala ze spiny;)
    Justin to powodzenia, oby pomoglo w walce o zdrowie!
    Tez juz tam wlazlam i czytalam no wyglada dobrze:)

loret1
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastin76 wrote:
    MoBo
    Ty mi spadłaś z nieba z tą informacją ... załamana jestem moim chłopem ... własnie wróciłam z kościoła bo tyko cud pomoże oni go leczą badają rozkładają ręce i NICCCC nie umieją stwierdzić :-( no nic :(
    do wrocka mam 100 km więc zaraz ten temat ogarnę moze tam jest nasz nadzieja :(

Jastin, wiesz po tym co widzialam wczoraj i poczytalam o nich to jestem pod wrazeniem. Tego kolesia co lekarze tylko leczyli przeciwbolowymi tabsami, odtoczyli mu iles tam krwi, 'napowietrzyli' i wrocili, specjalnie dobrali zestaw witaminowy ktory dostal dozylnie zeby jego system immunologiczny bardzo sie wzmocnil i zwalczyl zapalenia, no koles w pierwszym dniu niemalze byl zdrowy. W szpitalach nawet tak sie nie robi O.o
    Stosuja terapie ziolowe, kontynuacje diety itd
    Poczytaj moze noz widelec :)

l22ndf9her11uere.png
  • Jastin76 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Jastin, wiesz po tym co widzialam wczoraj i poczytalam o nich to jestem pod wrazeniem. Tego kolesia co lekarze tylko leczyli przeciwbolowymi tabsami, odtoczyli mu iles tam krwi, 'napowietrzyli' i wrocili, specjalnie dobrali zestaw witaminowy ktory dostal dozylnie zeby jego system immunologiczny bardzo sie wzmocnil i zwalczyl zapalenia, no koles w pierwszym dniu niemalze byl zdrowy. W szpitalach nawet tak sie nie robi O.o
    Stosuja terapie ziolowe, kontynuacje diety itd
    Poczytaj moze noz widelec :)

Jesteśmy b czesto we wrocku umowie sie na konsultację i zobaczymy co powiedzą ... nic nie tracimy mozemy zyskać. Kiedyś ktoś mu wspomniał o układzie immunologicznym ....

MoBo lubi tę wiadomość

• Dani Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusst- super wiesci!
    Justin - uderzaj tam gdzie MoBo wyslala, nie lam sie!

Sluchajcie baranina mi wyszla pierwsza klasa. Wow. Wlasnie sprobowalam. Jestem mistrzynia :)

Wszystko gotowe, wino na stole. Kolacja dopiero za 3 godziny wiec mam dobry timing.
    Mam czas na prysznic spokojnie itp.

@ nie przyszla jeszcze ale brzuszek raz po raz pobolewa wiec napewno nadejdzie dzis wieczor/noc. Juz bym chciala zeby przyszla bo chce czuc sie bez poczucia winy pijac to wino dzis wieczor...Soku winogronowego ostatecznie nie kupilam.

Marie kiedy bylas w TLV? Loret zapraszam! TLV to miasto wiecznych wakacji...Na miescie panuje moda plazowa, ludzie na rowerach jezdza w kostiumach kapielowych, co drugi facet porusza sie po ulicy bez koszulki :) Faceci sa tu piekni, jest na czym oko zawiesic. Wszyscy maja dobra figure bo po 3-letniej sluzbie w armii sa wycwiczeni. Tu nikt nie chodzi w krawacie ani koszuli, nawet do firmy powaznej, pracy, na wesele ludzie chodza w sandalach i krotkich spodenkach. Ogolnie jest wiec bardzo wyluzowany i imprezowy klimat, a srednia wieku w miescie to 30 lat (w sensie- jest to mlode miasto- starsi ludzie mieszkaja w domach starcow i ich nie ulicach w zasadzie nie widac...)
    Mamy zawsze dobra pogode i swietne jedzenie, najlepsze pomidory na swiecie a na ulicach rosna pomarancze :)

MoBo, Jastin76, padington, Eltasz, nick nieaktualny, loret1, Moko, Jot, evus, karina76, Storczyk31, Saramago lubią tę wiadomość

Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️

1usa9vvjrnodabqg.png

6.2017 Pierwsza IUI *6tc
    8. 2017 Druga IUI :(
    1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
    4. 2018 start druga IVF :(
    8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
    1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy :(
    2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
    9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
    9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud :)
    10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️
  • Jastin76 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dani wrote:
    Jusst- super wiesci!

Sluchajcie baranina mi wyszla pierwsza klasa. Wow. Wlasnie sprobowalam. Jestem mistrzynia :)

Wszystko gotowe, wino na stole. Kolacja dopiero za 3 godziny wiec mam dobry timing.

@ nie przyszla jeszcze ale brzuszek raz po raz pobolewa wiec napewno nadejdzie dzis wieczor/noc. Juz bym chciala zeby przyszla bo chce czuc sie bez poczucia winy pijac to wino dzis wieczor...Soku winogronowego ostatecznie nie kupilam.

Marie kiedy bylas w TLV? Loret zapraszam! TLV to miasto wiecznych wakacji...Na miescie panuje moda plazowa, ludzie na rowerach jezdza w kostiumach kapielowych, co drugi facet porusza sie po ulicy bez koszulki :) Faceci sa tu piekni, jest na czym oko zawiesic. Wszyscy maja dobra figure bo po 3-letniej sluzbie w armii sa wycwiczeni. Tu nikt nie chodzi w krawacie ani koszuli, nawet do firmy powaznej, pracy, na wesele ludzie chodza w sandalach i krotkich spodenkach. Ogolnie jest wiec bardzo wyluzowany i imprezowy klimat, a srednia wieku w miescie to 30 lat (w sensie- jest to mlode miasto- starsi ludzie mieszkaja w domach starcow i ich nie ulicach w zasadzie nie widac...)
    Mamy zawsze dobra pogode i swietne jedzenie, najlepsze pomidory na swiecie a na ulicach rosna pomarancze :)

TLV też Ci zazdroszcze ... jest super a o pogodzie nie wspomnę :) wieczne wakacje ;-)

Dani lubi tę wiadomość

• padington Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dani wrote:
    Jusst- super wiesci!

Pięknie to wszystko opisałaś, miłego świętowania i oby ta @ jednak nie przyszła buziaczki

Dani, Jastin76 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha! Możecie puścić kciuki, dzielnie trzymałyście, wszystkie wyniki ksiiążkowe, toxo obydwa ujemne... Banany nadal musze myć. Takie śmieszne mi się to wydaje, no ale myję. Albo mojemu każę :D

Dani, mnie tez tak dziwnie pobolewał brzuszek, ni to na okres, ni to pęcherz, ni to nie wiem, ni to wcale... Nie czułam się ciążowo, nic a nic, tylko tak jakoś właśnie... Cholerka, rano mogłaś siknąć... No nic, kciuki trzymam. Jej, jak ja zazdroszczę Tobie tych słodkich pomarańczy i pomidorów...

Dani, Jastin76, Moko, loret1, Eltasz, Jot, evus, MoBo, Storczyk31, nick nieaktualny, Saramago lubią tę wiadomość

• loret1 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dani reklame zrobilas super! Szykuj materac;) no i kciuki zeby jednak nie przylazla @... I smacznej kolacji:)
    Jusst to gratulacje, spisz spokojnie:)
    Milego na reszte popoludnia!

Dani, nick nieaktualny, Saramago lubią tę wiadomość

loret1
  • evus Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusst- super wiesci :)

Dani- ale fajnie :) udanej imprezy :)

MoBo- kurcze, czasami wierzyc sie nie chce jakie cuda sie dzieja :)

Kochane, ja tez juz po usg- Maly wazy 1700g i ma 41 cm :) ale dumna jestem :) i szczesliwa :) nawet slinianka mi dzis humoru nie popsuje ;)

nick nieaktualny, Marie, Moko, Jot, padington, MoBo, Eltasz, loret1, Storczyk31, Saramago lubią tę wiadomość

6qw2egz26qa1sdxe.png
    dqpr2n0a1z7kn1y4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evus wrote:

Kochane, ja tez juz po usg- Maly wazy 1700g i ma 41 cm :) ale dumna jestem :) i szczesliwa :) nawet slinianka mi dzis humoru nie popsuje ;)

Super!!! Mój/moja (ale coś mi się wydaje, ze jednk on... a tak fajnie byloby mieć córunię... <3) nie ma pewnie nawet 4 cm jeszcze ;) Dowiem się może w poniedzialek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 17:59

evus, MoBo, loret1 lubią tę wiadomość

• evus Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusst- zleci zanim sie obejrzysz- ja dopiero co sikalam na test, a teraz juz o porodzie mysle :) Synusia tez fajnie miec :D

nick nieaktualny, Moko, MoBo lubią tę wiadomość

6qw2egz26qa1sdxe.png
    dqpr2n0a1z7kn1y4.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pięknie dziewczynki :) niech rosną dalej maluchy <3

evus, Storczyk31 lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • padington Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Pięknie dziewczynki :) niech rosną dalej maluchy <3

Twój też (jeszcze 5 dni i też go zobaczysz skarbie)

MoBo, nick nieaktualny, Storczyk31, Moko, rybka33, evus lubią tę wiadomość

‹‹ 777 778 779 780 781 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ