35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry laski
Ja po wczorajszej wizycie u lekarza, jajka mam dwa jedno na prawym, jedno na lewym, mają po 15 mm, jutro wieczorem biorę zastrzyk na pęknięcie a inseminacja we wtorek.Eltasz, pierwiastka, karina76, Storczyk31, Jastin76, Moko, MoBo, jusst, She Wolf, Dani, evus, Saramago, padington lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry laseczki
Piękny dzień się zapowiada mam nadzieje że przyniesie kazdej cos dobrego.
Eltasz,Jusst,Mari świetne wiadomości kciukasy trzymam za coraz lepsze wiadomości.
Pierwiastka najlepszego, drugiej kreski przede wszystkim bo ona to już resztę przyniesie....
Jagna u mnie wizyta w poniedziałek.7:30 estradiol potem podglądanie.Puregon 225j ale narazie dopiero 4ds i jajniki jeszcze spokojne
Storczyk słodziaku u mnie dzisiaj torcik makowy z masa kawową i w ogóle jak ktoś chętny zapraszam,dorzucam kawę bezkofeinową i ogródek pełen tulipanów
pierwiastka, Kazia, Eltasz, Storczyk31, Jastin76, Moko, MoBo, jusst, evus, loret1, padington lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Dzień dobry Laseczki. Ja wczoraj milczałam, bo miałam taką migrenę, że szok. Cały dzień leżałam. Dziś jest progres na szczęście ale jeszcze ćmi.
To ja się wpraszam na ten torcik makowy i bezkofeinową. Jejku kawy nie piłam od początku roku!
Życzę miłego dzionka i nie sprzątajcie za dużo
Evuś cudne wieści. Musisz już czuć ten słodki ciężar pod serduszkiem;)
Kazia i Eltasz jak ja trzymam kciukasy za Was
Wszystkim miłego dnia♡♡♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 08:50
Storczyk31, MoBo, Kazia, evus, Jot, Eltasz, padington lubią tę wiadomość
-
Ja poprzednio miałam gonal w 2dc jak zaczynałam miałam 12 antralnych do punkcji wyhodowało się 19 z czego 16 pełnych.
To że nie czujesz jajników nie jest powodem do niepokoju.Zazwyczaj po połowie stymulacji zaczyna się odczuwać takie nabuzowanie i kłucie jak przed @.Jutro masz wizytę prawda ? Więc lekarze powie ile jest pęcherzyków i ewentualnie może zwiększyć dawkę leku.A mówili Ci coś o zbadaniu estradiolu i na czym jesteś?
Eltasz lubi tę wiadomość
-
Kazia,Eltasz i inne dziewczyny,mam dla was prezent.Prywatny wątkowy i zostanie z nami az do wyczerpania zapasów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 09:47
Storczyk31, karina76, pierwiastka, Jastin76, Moko, evus, loret1, Kazia, aszka, Mango, Jot, MoBo, Eltasz, padington, rybka33 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:
Storczyk31, evus, loret1, MoBo, Eltasz, padington, rybka33 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Jagna ja wczoraj jak wracałam z pracy to przelatywał mi nad głową.....no ale nie miał tego koszyka.Cos mi się wydaję że on go zostawił u Kazi.
Ale tak mi się zdaje że leciał do bazy po towar dla Eltasz...a później do mnie do Ciebie będzie się transportował.
Dziewczyny szybko zamówienia która następna.....
Storczyk31, evus, loret1, Kazia, aszka, Mango, MoBo, Eltasz, padington, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Karina,owocnego cyklu.
Ja dzis 6 dc,czwarty dzien z clo ale cisza jak w poprzednim cyklu.Cos czasem lekko poczuje raz lewy raz prawy jajnik.Taka cisza to wcale nie oznacza ze nic tam sie nie dzieje.
Ja tylko pierwszy cykl z clo mialam taki ze caly czas czułam jajniki,drugi byl spokojny i mniej objawów nieporządanych,ten powinien byc podobny.
Karina,a ty do ktorego zabiegu jestes przygotowywana?bo chyba mi umknęło,zresztą trudno z początku zapamiętac ktora z jakimi problemami,na jakim cyklu...troche czasu mi zajmie by was spamiętac❤❤❤❤❤❤❤
aszka, karina76 lubią tę wiadomość
-
karina76 wrote:Jagna ja wczoraj jak wracałam z pracy to przelatywał mi nad głową.....no ale nie miał tego koszyka.Cos mi się wydaję że on go zostawił u Kazi.
Ale tak mi się zdaje że leciał do bazy po towar dla Eltasz...a później do mnie do Ciebie będzie się transportował.
Dziewczyny szybko zamówienia która następna.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 10:05
Marie, evus, aszka, karina76 lubią tę wiadomość
-
Ja też 6dc i 4 dzień stymulacji,druga procedura ivf.
U mnie narazie jajniki spokojne ale nie martwię się tym bo poprzednio tez tak było dopiero 7-8 dzień stymulacji dały się we znaki i tak było do punkcji.
aszka lubi tę wiadomość
-
karina76 wrote:Ja też 6dc i 4 dzień stymulacji,druga procedura ivf.
U mnie narazie jajniki spokojne ale nie martwię się tym bo poprzednio te..z tak było dopiero 7-8 dzień stymulacji dały się we znaki i tak było do punkcji.
Ja na razie zwykly cykl stymulowany,do in vitro jest jeszcze czas,ale mamy to na uwadze.Lekarz dziala,ciągle powtarza ze nie mamy czasu za wiele wiec bedziemy probowac tylko to co gwarantuje nam ciaze.Zero eksperymentów,tylko konkrety.Jesli ten cykl nie bedzie pozytywny to bede prosic go w czerwcu a moze i jeszcze zalapie sie na maj by zrobic hsg,bo nie mam pewnosci co do prawej strony.Trzeba dzialac...a we srode rano pojade zrobic jeszcze kilka badan ktore mi zostaly do zrobienia po poronieniu.Mimo iz juz i tak bede obstawiona lekami to wole spac spokojnie i dokonczyc to co zaczęlam.
Ja we srode mam wizyte ale dopiero 19:30,mąz nie chcial wczesniej bo po nocy bedzie i chce się wyspac wiec trema bedzie mnie zrzerac az do wieczora.Mam nadzieje ze ovu bede miec z tej pewnej strony czyli z lewej,teraz byla z prawej....
A ty jeszcze zalapałas sie na rzàdówke?evus, aszka, karina76 lubią tę wiadomość
-
evus wrote:Jagna- mnie Storczyk ciaze wywrozyla, wiec szanse rosna
Jak zajde to wszystkie was tu pozaraźam,tak bylo na wątku z clo kiedy zaszlam,po mnie byla fala ciąź
evus, Marie, aszka lubią tę wiadomość
-
Tak jak Ty bylam na clo ale tylko 3 cykle.Po informacji o końcu rządowego programu ivf lekarz zaproponował nam program tak abyśmy i my mieli szanse skorzystania.W ten sposób załapałam się do rządówki,pierwsza procedura styczeń 4blastosysty 1transwer ciąża biochemiczna 2transwer:( , a teraz drugie podejście.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 11:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez Wam kibicuje. A ja w nocy musiałam Ali dawac paracetamol, bo biednej zęby wychodzą
a sama siedzę bo facet na wyjezdzie. Pogoda marna, to nici z moich postanowien, trzeba sie czyms pocieszyc.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/543e67f3fbd1.jpg
A wczoraj obchodzilismy narodziny trojaczków dziewczyny z forum i drugiej dziewczyny bliżniaków (33 i 34 tydz). Łał.MoBo, Eltasz, Moko, evus, rybka33 lubią tę wiadomość