35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny,
Jusst- niestety przyszla. Wczoraj wieczor, w czasie swiatecznej kolacji. Cale szczescie ze wtedy bo w swiatecznej atmosferze, w gronie przemilych ludzi, wiec mi humoru nie zepsula. Ja uwielbiam to swieto. Wieczor byl cudowny, siedzielismy do 3 nad ranem. Bylo duzo wina
Tak wiec zaczynam nowy cykl, ale bez nadziei niestety. Musze zaczac brac te hormony, ale dopiero od jutra zaczne bo wczoraj pojechalam do aptecki je kupic w poludnie ale apteka juz swiatecznie byla zamknieta, spoznilam sie. Dzis tez wszystko zamkniete. Wiec jutro.
Nie bede udostepniac cykli najblizszych ale bede zagladac na Wasze, laski.
Kazia mocno kciukam za to zeby jajeczka dwa urosly ladnie do juta a we wtorek zolnierzyki je latwo znalazly i pokochaly sie
Karina kciukam bardzo za drugie IVF, niech jajka super rosna!
Jagna tez kciukam mocno za Twoje jajka!
MoBo- kiedy masz pierwsze USG?
Marie - ja mieszkam niedaleko YafoDaj znac jak bedziesz nastepnym razem!
Milego weekendu kochane! My lezymy do gory brzuchem, mamy tyle jedzenia w lodowce (z wczoraj co sami zrobilismy i co rodzina przywiozla), a za jakas godzinke ruszymy sie na plaze.
karina76, Moko, Marie, Storczyk31, evus, Kazia lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
nick nieaktualnyDani, no szkoda... ale przynajmniej masz teraz odpowiedni czas na leczenie, więc wszystko idzie zgodnie z planem. Trzymam kciuki za Twoje leczenie, a potem za zieloną kropkę, ktora będzie konsekwencją tego leczenia przecież
Jot lubi tę wiadomość
-
Helow
za wszystkie jajca i transfery kciukam
Dani ta imprezka fajnie brzmi a ty tez widać mistrzyni kuchni, ja to nam problem z gotowaniem dla innychmasz rację z tymi wykresami bo nie ma sensu, odpoczniesz se od tego rytuału
bede kciukac żeby leczenie dobrze poszlo i szybciutko cIonzunia była
Ja idę w środę na wizytę, czy coś juz będzie widać zobaczymy.Eltasz, Moko, karina76, pierwiastka, Dani, evus lubią tę wiadomość
-
Hej
Nadrobilam zaległości
Dzis w koncu wysprzatałam balkon, trochę mi to zajęło zeby doszorować go po zimie.
Trzymam kciuki za jajca oby ładnie rosły u Wszystkich ♥
Karina ja na menopurze i tak jutro mam usg zobaczy sie co naprodukowalam, jeslj w ogóle.
Mobo && za wizytęMoBo, karina76, Dani, evus, Storczyk31, Marie lubią tę wiadomość
Eltasz
-
karina76 wrote:Tak jak Ty bylam na clo ale tylko 3 cykle.Po informacji o końcu rządowego programu ivf lekarz zaproponował nam program tak abyśmy i my mieli szanse skorzystania.W ten sposób załapałam się do rządówki,pierwsza procedura styczeń 4blastosysty 1transwer ciąża biochemiczna 2transwer:( , a teraz drugie podejście.
MoBo, karina76 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
MoBo wrote:Helow
za wszystkie jajca i transfery kciukam
Dani ta imprezka fajnie brzmi a ty tez widać mistrzyni kuchni, ja to nam problem z gotowaniem dla innychmasz rację z tymi wykresami bo nie ma sensu, odpoczniesz se od tego rytuału
bede kciukac żeby leczenie dobrze poszlo i szybciutko cIonzunia była
Ja idę w środę na wizytę, czy coś juz będzie widać zobaczymy.bedą dobre wiesci ❤❤
MoBo, Moko lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Kontroluje z przyjęcia rodzinnego spadam buziaka zostawić
Dani kciukam za nowy cykl
Udanego weekendu laseczkiMarie, Moko, jusst, Storczyk31 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Witajcie, mam na imię Asia, 37 lat
Córka 16 lat, syn 3 lata, starania od listopada 2015r., 1 poronienie (20/01/2016).
To taki skrót o mnie. Ostatnio miesiaczka była 3 kwietnia, owulacja była 17-18/04(potwierdzona testami), współżycie w tych dniach jak najbardziej. czy sie udało? Nie wiem, po cichu liczę, że tak....
PozdrawiamMarie, karina76, Moko, jusst, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
-
Dani wrote:
Marie - ja mieszkam niedaleko YafoDaj znac jak bedziesz
Dani, Ty nie kuś, bo ja tam na pewno wrócęI wtedy nie omieszkam zapukać, a na razie trzymam bardzo, bardzo za nowy cykl. Oby był "owocny"
Zresztą tego nam wszystkim życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 12:35
ja: 37 lat, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, AMH - 0,64
11.12.2016 - punkcja
28.03.2017 - początek stymulacji do II IVF - przerwane w 7 dniu cyklu
22.04.2017 - pozytywny test, ciąża naturalna
25.05.2017 - [*] Mój Aniołek 8/9 tydzień córeczka
25.09 - start IVF -
on: oligoteratozoospermia
-
kto rano wstaje ten snów nie pamięta
ja ostatnio mam takie odjechane że fajnie by było pamiętać
wczoraj miałam taki że myłam włosy olejem kokosowym a wychodziły sprężynki i im bardziej 'myłam' tym olejem tym bardziej błyszczące i sprężynujące te loki były
a dziś mi się śniło coś z podróżami i gośćmi i to taką porządną tłumną imprezą ale detali nie pamiętam, choć powtarzałam sobie na śpiku 'nie zapomnij, nie zapomnij'
jedyne pocieszenie że ja mam ciekawe sny dość częstoStorczyk31, padington, MoBo, evus, karina76 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyCześć.
Ale mam lenia.......... Eltasz, właśnie, Ty już po wizycie. Zdawaj relację, jak tam jajca?
Przyjmuję zakłady. Czy jutro na enefzetowej wizycie coś się dowiem? hehehe. Pewnie nie. Drugi zakład: czy wyjdę stamtąd wkurzona? Oby nie.evus, Eltasz lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Jak deszczowo to wszędzie,u mnie tez ale gorące kakałooooło byłoMąż pyszne kanapeczki z twarożkiem i miodem a ja....chrupecki ryżowe
Eltasz czekamy na info o twoich jajkach
A wszystkim dziewczynkom jeśli nie słonecznej to relaksującej niedzieli
evus, Marie lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko