X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • Moko Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kobietki:)
    Babka jest, a jakże, proszę się częstować:)
    Storczyku przepis stąd:http://www.mojewypieki.com/post/babka-piaskowa-jak-puch---bezglutenowa
    Smacznego!
    Mnie dziś tak boli gardło, że masakra, obym do środy się wyleczyła.

Miłego dnia i kciuki Eltaszku <3

Eltasz, aszka, Dani lubią tę wiadomość

• Moko Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusst wrote:
    Przyjmuję zakłady. Czy jutro na enefzetowej wizycie coś się dowiem? hehehe. Pewnie nie. Drugi zakład: czy wyjdę stamtąd wkurzona? Oby nie.
    Na pewno się czegoś dowiesz, takie wizyty są zazwyczaj bardzo kształcące :P Czy się wkurzysz? Cięzko powiedzieć. Mnie moja na ostatniej nie wkurzyła dla odmiany, ale sobie przeanalizowałam wszystkie za i przeciw, i raczej odwołam kolejną, bo szkoda mojego czasu zwyczajnie. Powodzenia:)))) A może bejbika zobaczysz?

• evus Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a poza tym balagan w domu i graciarnia utrudnia przeplyw chi ;)

Saramago lubi tę wiadomość

6qw2egz26qa1sdxe.png
    dqpr2n0a1z7kn1y4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moko wrote:
    Na pewno się czegoś dowiesz, takie wizyty są zazwyczaj bardzo kształcące :P Czy się wkurzysz? Cięzko powiedzieć. Mnie moja na ostatniej nie wkurzyła dla odmiany, ale sobie przeanalizowałam wszystkie za i przeciw, i raczej odwołam kolejną, bo szkoda mojego czasu zwyczajnie. Powodzenia:)))) A może bejbika zobaczysz?

No wlasnie ostatnio byłam w szoku jaka była miła i jak mnie bez kolejki i bez zapisu przyjęła. No zobaczymy!
    A bejbika to raczej moim usg w wyobraźni. Przeciez nie jest drugi trymestr jeszcze, a jedno juz miałam. No chyba, ze mnie zaskoczy. Ale to i tak dziwne by było, bo pamiętaj, ze ona mi monitora wcale nie pokazała tylko niewyraźny wydruk.
    No zobaczymy. Ważne, ze negatywnie nastawiona pójdę, wiec moze byc tylko lepiej ;)

• Eltasz Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helloo jestem :)

Na wizycie : 11 pęcherzyków, dr stwierdził no w końcu coś ruszyło. A że Menopuru mam tylko do wtorku , na tyle mi starcza leku to przepisał na 3 dni nowy :Pergoveris . Za menopur zapłaciłabym 1600zł a za tamten 500zł więc ulga w kieszeni. A podobno ten drugi daje bardzo dobre wyniki i potwierdzone hcg już u kilku pacjentek- czyli jakaś nadzieja jest ;)
    Co do toxo , ucieszył się ale zapowiedział że antybiotyk w razie "W" i tak da.
    Następna wizyta w środę 13 dc.
    Dziękuję za kibicowanie Kochane jesteście :*

Moko, karina76, jusst, aszka, evus, Dani, She Wolf, Storczyk31, pierwiastka, padington, bulkaasia, Jurkowa, Jot lubią tę wiadomość

Eltasz
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz <3 <3 <3 to żeby tam pięknie jajeczka rosły :)

Eltasz, Moko, Storczyk31 lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • Moko Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusst wrote:
    No wlasnie ostatnio byłam w szoku jaka była miła i jak mnie bez kolejki i bez zapisu przyjęła. No zobaczymy!
    A bejbika to raczej moim usg w wyobraźni. Przeciez nie jest drugi trymestr jeszcze, a jedno juz miałam. No chyba, ze mnie zaskoczy. Ale to i tak dziwne by było, bo pamiętaj, ze ona mi monitora wcale nie pokazała tylko niewyraźny wydruk.
    No zobaczymy. Ważne, ze negatywnie nastawiona pójdę, wiec moze byc tylko lepiej ;)
    A zapomniałam, że 3 usg się należą. Ale spójrz na to inaczej. Moja nawet nie ma aparatu do usg w gabinecie! 2smiech2.gif

jusst, aszka, evus, pierwiastka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja testuje z mała ten naszyjnik z bursztynu, przyszedł i testujemy na zęby. Na razie jest poprawa, kurde to chyba działa!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 14:41

Eltasz, MoBo, evus, Moko, Storczyk31, padington, Jot lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz bierz antybiotyk i dobrze bedzie na naszym bocianie ewelina miała toxo w ciazy i brała antybiotyk i ok.

Eltasz, MoBo, Moko lubią tę wiadomość

• evus Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz, super, hoduj jajka :)

Aszko, ja tez od znajomej slyszalam, ze te bursztynki na zabkowanie pomagaja- jakas magia ;)

Eltasz, Jot lubią tę wiadomość

6qw2egz26qa1sdxe.png
    dqpr2n0a1z7kn1y4.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz,az sie winka napije za te twoje jajca.Pięknie obrodziły,niech sobie dojrzewają :-)
    wino-ruchomy-obrazek-0015.gif

Moko, pierwiastka, padington, Eltasz lubią tę wiadomość

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uffff dzień dobry dziewczyny. w końcu sobie siadłam (na chwilę) ale zawsze coś. Od 4 rano na nogach. wczoraj przyjęcie rodzinne. dzisiaj latam z mopem itp. chlebek już upieczony. muszę ogarnąć szafki bo nie lubię wyjeżdżać i zostawiać bałaganu. na wypadek jakby ktoś chciał zajrzeć ;) hihi....

Eltaszku, kciukam za jajcory <3 piękny wynik póki co.

Witaj Asiu i powodzenia.

Dziewczynki, ściskam serdecznie. Co słychać?

Storczyk31, pierwiastka, padington, Eltasz, bulkaasia, MoBo, evus lubią tę wiadomość

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • Storczyk31 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:

Dziewczynki, ściskam serdecznie. Co słychać?
    a dobrze :) czas leniwie płynie

Eltaszku, brawo za jajka <3 <3 będzie się działo

Eltasz, jusst, MoBo lubią tę wiadomość

klz9bd3m0oj2oh7n.png

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz, no to teraz kciuki za piękne jajka coby szybko rosły!

Saramago, u mnie słonecznie ale zimno i deszcz co chwila straszy więc spacer ograniczył się do dreptania przy garnkach w kuchni ;)

Saramago, padington, Eltasz, jusst, MoBo lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Phyllis Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane, witajcie :)

piszę na szybko - mam ograniczony dostęp do komputera, stąd moje milczenie... w pracy jeszcze więcej obowiązków :(, dodatkowo okazało się, że osoba, którą zastępuję, wraca 2 miesiące później - trzymajcie kciuki, abym dała radę, bo obciążenie pracą jest duże - czasami marzę, aby wszystko rzucić i mieć spokój ;)

no nic... dam jakoś radę... muszę :)

mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku, niestety nie jestem na bieżąco, ale trzymam za Was wszystkie kciuki i ściskam mocno :) :) :)

mam nadzieję, że już niedługo wrócę do Was na dłużej :)

<3 <3 <3

jusst, Moko, Eltasz, MoBo, Saramago, Storczyk31, Dani, Jurkowa, evus lubią tę wiadomość

Wiktoria 2004, Adrian 2009, [*] 24.10.2014, Laura 2019

"Nie rezygnuj na 5 minut przed cudem" ❤️
    km5sdf9hv11x35hq.png
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, dziękuję za miłe przywitanie i mam nadzieję, że przygarniecie mnie do swojego grona ;)
    Ja dziś z dziećmi cały dzionek poza domem a teraz leżę w łóżku z bólem głowy (migrena) :(
    Eltasz powodzenia, niech jajeczka rosną w siłę :D

jusst, Eltasz lubią tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Asia, współczuje migreny... Wiem coś o niej. :(

• Moko Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusst wrote:
    Cześć Asia, współczuje migreny... Wiem coś o niej. :(
    I ja :( Nie lubię, nie lubię ...

padington lubi tę wiadomość

• Moko Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phyllis! Ale z Ciebie pracuś! Współczuję i mam nadzieję, że wreszcie się tam uspokoi. To chyba jakaś straszna korporacja, co tak nam maltretuje koleżankę:P

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień bry, no ledwo patrze na oczy, ide robić kawe po omacku więc jakby jakiś rumor było słychać to pewnie ja ;)

MoBo, Saramago, Storczyk31, Jastin76, jusst, Mango, aszka, aszka, Dani, evus lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
‹‹ 781 782 783 784 785 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ