35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Kobietki:)
Babka jest, a jakże, proszę się częstować
Storczyku przepis stąd:http://www.mojewypieki.com/post/babka-piaskowa-jak-puch---bezglutenowa
Smacznego!
Mnie dziś tak boli gardło, że masakra, obym do środy się wyleczyła.
Miłego dnia i kciuki EltaszkuEltasz, aszka, Dani lubią tę wiadomość
-
jusst wrote:Przyjmuję zakłady. Czy jutro na enefzetowej wizycie coś się dowiem? hehehe. Pewnie nie. Drugi zakład: czy wyjdę stamtąd wkurzona? Oby nie.
Czy się wkurzysz? Cięzko powiedzieć. Mnie moja na ostatniej nie wkurzyła dla odmiany, ale sobie przeanalizowałam wszystkie za i przeciw, i raczej odwołam kolejną, bo szkoda mojego czasu zwyczajnie. Powodzenia:)))) A może bejbika zobaczysz?
-
nick nieaktualnyMoko wrote:Na pewno się czegoś dowiesz, takie wizyty są zazwyczaj bardzo kształcące
Czy się wkurzysz? Cięzko powiedzieć. Mnie moja na ostatniej nie wkurzyła dla odmiany, ale sobie przeanalizowałam wszystkie za i przeciw, i raczej odwołam kolejną, bo szkoda mojego czasu zwyczajnie. Powodzenia:)))) A może bejbika zobaczysz?
No wlasnie ostatnio byłam w szoku jaka była miła i jak mnie bez kolejki i bez zapisu przyjęła. No zobaczymy!
A bejbika to raczej moim usg w wyobraźni. Przeciez nie jest drugi trymestr jeszcze, a jedno juz miałam. No chyba, ze mnie zaskoczy. Ale to i tak dziwne by było, bo pamiętaj, ze ona mi monitora wcale nie pokazała tylko niewyraźny wydruk.
No zobaczymy. Ważne, ze negatywnie nastawiona pójdę, wiec moze byc tylko lepiej
-
Helloo jestem
Na wizycie : 11 pęcherzyków, dr stwierdził no w końcu coś ruszyło. A że Menopuru mam tylko do wtorku , na tyle mi starcza leku to przepisał na 3 dni nowy :Pergoveris . Za menopur zapłaciłabym 1600zł a za tamten 500zł więc ulga w kieszeni. A podobno ten drugi daje bardzo dobre wyniki i potwierdzone hcg już u kilku pacjentek- czyli jakaś nadzieja jest
Co do toxo , ucieszył się ale zapowiedział że antybiotyk w razie "W" i tak da.
Następna wizyta w środę 13 dc.
Dziękuję za kibicowanie Kochane jesteście :*Moko, karina76, jusst, aszka, evus, Dani, She Wolf, Storczyk31, pierwiastka, padington, bulkaasia, Jurkowa, Jot lubią tę wiadomość
Eltasz
-
jusst wrote:No wlasnie ostatnio byłam w szoku jaka była miła i jak mnie bez kolejki i bez zapisu przyjęła. No zobaczymy!
A bejbika to raczej moim usg w wyobraźni. Przeciez nie jest drugi trymestr jeszcze, a jedno juz miałam. No chyba, ze mnie zaskoczy. Ale to i tak dziwne by było, bo pamiętaj, ze ona mi monitora wcale nie pokazała tylko niewyraźny wydruk.
No zobaczymy. Ważne, ze negatywnie nastawiona pójdę, wiec moze byc tylko lepiej
jusst, aszka, evus, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja testuje z mała ten naszyjnik z bursztynu, przyszedł i testujemy na zęby. Na razie jest poprawa, kurde to chyba działa!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 14:41
Eltasz, MoBo, evus, Moko, Storczyk31, padington, Jot lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uffff dzień dobry dziewczyny. w końcu sobie siadłam (na chwilę) ale zawsze coś. Od 4 rano na nogach. wczoraj przyjęcie rodzinne. dzisiaj latam z mopem itp. chlebek już upieczony. muszę ogarnąć szafki bo nie lubię wyjeżdżać i zostawiać bałaganu. na wypadek jakby ktoś chciał zajrzeć
hihi....
Eltaszku, kciukam za jajcorypiękny wynik póki co.
Witaj Asiu i powodzenia.
Dziewczynki, ściskam serdecznie. Co słychać?Storczyk31, pierwiastka, padington, Eltasz, bulkaasia, MoBo, evus lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Eltasz, no to teraz kciuki za piękne jajka coby szybko rosły!
Saramago, u mnie słonecznie ale zimno i deszcz co chwila straszy więc spacer ograniczył się do dreptania przy garnkach w kuchniSaramago, padington, Eltasz, jusst, MoBo lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
kochane, witajcie
piszę na szybko - mam ograniczony dostęp do komputera, stąd moje milczenie... w pracy jeszcze więcej obowiązków, dodatkowo okazało się, że osoba, którą zastępuję, wraca 2 miesiące później - trzymajcie kciuki, abym dała radę, bo obciążenie pracą jest duże - czasami marzę, aby wszystko rzucić i mieć spokój
no nic... dam jakoś radę... muszę
mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku, niestety nie jestem na bieżąco, ale trzymam za Was wszystkie kciuki i ściskam mocno
mam nadzieję, że już niedługo wrócę do Was na dłużej
jusst, Moko, Eltasz, MoBo, Saramago, Storczyk31, Dani, Jurkowa, evus lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, dziękuję za miłe przywitanie i mam nadzieję, że przygarniecie mnie do swojego grona
Ja dziś z dziećmi cały dzionek poza domem a teraz leżę w łóżku z bólem głowy (migrena)
Eltasz powodzenia, niech jajeczka rosną w siłęjusst, Eltasz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzień bry, no ledwo patrze na oczy, ide robić kawe po omacku więc jakby jakiś rumor było słychać to pewnie ja
MoBo, Saramago, Storczyk31, Jastin76, jusst, Mango, aszka, aszka, Dani, evus lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter