X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • Moko Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kobietki:)
    Babka jest, a jakże, proszę się częstować:)
    Storczyku przepis stąd:http://www.mojewypieki.com/post/babka-piaskowa-jak-puch---bezglutenowa
    Smacznego!
    Mnie dziś tak boli gardło, że masakra, obym do środy się wyleczyła.

Miłego dnia i kciuki Eltaszku <3

Eltasz, aszka, Dani lubią tę wiadomość

• Moko Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusst wrote:
    Przyjmuję zakłady. Czy jutro na enefzetowej wizycie coś się dowiem? hehehe. Pewnie nie. Drugi zakład: czy wyjdę stamtąd wkurzona? Oby nie.
    Na pewno się czegoś dowiesz, takie wizyty są zazwyczaj bardzo kształcące :P Czy się wkurzysz? Cięzko powiedzieć. Mnie moja na ostatniej nie wkurzyła dla odmiany, ale sobie przeanalizowałam wszystkie za i przeciw, i raczej odwołam kolejną, bo szkoda mojego czasu zwyczajnie. Powodzenia:)))) A może bejbika zobaczysz?

• evus Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a poza tym balagan w domu i graciarnia utrudnia przeplyw chi ;)

Saramago lubi tę wiadomość

6qw2egz26qa1sdxe.png
    dqpr2n0a1z7kn1y4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moko wrote:
    Na pewno się czegoś dowiesz, takie wizyty są zazwyczaj bardzo kształcące :P Czy się wkurzysz? Cięzko powiedzieć. Mnie moja na ostatniej nie wkurzyła dla odmiany, ale sobie przeanalizowałam wszystkie za i przeciw, i raczej odwołam kolejną, bo szkoda mojego czasu zwyczajnie. Powodzenia:)))) A może bejbika zobaczysz?

No wlasnie ostatnio byłam w szoku jaka była miła i jak mnie bez kolejki i bez zapisu przyjęła. No zobaczymy!
    A bejbika to raczej moim usg w wyobraźni. Przeciez nie jest drugi trymestr jeszcze, a jedno juz miałam. No chyba, ze mnie zaskoczy. Ale to i tak dziwne by było, bo pamiętaj, ze ona mi monitora wcale nie pokazała tylko niewyraźny wydruk.
    No zobaczymy. Ważne, ze negatywnie nastawiona pójdę, wiec moze byc tylko lepiej ;)

• Eltasz Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helloo jestem :)

Na wizycie : 11 pęcherzyków, dr stwierdził no w końcu coś ruszyło. A że Menopuru mam tylko do wtorku , na tyle mi starcza leku to przepisał na 3 dni nowy :Pergoveris . Za menopur zapłaciłabym 1600zł a za tamten 500zł więc ulga w kieszeni. A podobno ten drugi daje bardzo dobre wyniki i potwierdzone hcg już u kilku pacjentek- czyli jakaś nadzieja jest ;)
    Co do toxo , ucieszył się ale zapowiedział że antybiotyk w razie "W" i tak da.
    Następna wizyta w środę 13 dc.
    Dziękuję za kibicowanie Kochane jesteście :*

Moko, karina76, jusst, aszka, evus, Dani, She Wolf, Storczyk31, pierwiastka, padington, bulkaasia, Jurkowa, Jot lubią tę wiadomość

Eltasz
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz <3 <3 <3 to żeby tam pięknie jajeczka rosły :)

Eltasz, Moko, Storczyk31 lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • Moko Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusst wrote:
    No wlasnie ostatnio byłam w szoku jaka była miła i jak mnie bez kolejki i bez zapisu przyjęła. No zobaczymy!
    A bejbika to raczej moim usg w wyobraźni. Przeciez nie jest drugi trymestr jeszcze, a jedno juz miałam. No chyba, ze mnie zaskoczy. Ale to i tak dziwne by było, bo pamiętaj, ze ona mi monitora wcale nie pokazała tylko niewyraźny wydruk.
    No zobaczymy. Ważne, ze negatywnie nastawiona pójdę, wiec moze byc tylko lepiej ;)
    A zapomniałam, że 3 usg się należą. Ale spójrz na to inaczej. Moja nawet nie ma aparatu do usg w gabinecie! 2smiech2.gif

jusst, aszka, evus, pierwiastka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja testuje z mała ten naszyjnik z bursztynu, przyszedł i testujemy na zęby. Na razie jest poprawa, kurde to chyba działa!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 14:41

Eltasz, MoBo, evus, Moko, Storczyk31, padington, Jot lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz bierz antybiotyk i dobrze bedzie na naszym bocianie ewelina miała toxo w ciazy i brała antybiotyk i ok.

Eltasz, MoBo, Moko lubią tę wiadomość

• evus Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz, super, hoduj jajka :)

Aszko, ja tez od znajomej slyszalam, ze te bursztynki na zabkowanie pomagaja- jakas magia ;)

Eltasz, Jot lubią tę wiadomość

6qw2egz26qa1sdxe.png
    dqpr2n0a1z7kn1y4.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz,az sie winka napije za te twoje jajca.Pięknie obrodziły,niech sobie dojrzewają :-)
    wino-ruchomy-obrazek-0015.gif

Moko, pierwiastka, padington, Eltasz lubią tę wiadomość

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uffff dzień dobry dziewczyny. w końcu sobie siadłam (na chwilę) ale zawsze coś. Od 4 rano na nogach. wczoraj przyjęcie rodzinne. dzisiaj latam z mopem itp. chlebek już upieczony. muszę ogarnąć szafki bo nie lubię wyjeżdżać i zostawiać bałaganu. na wypadek jakby ktoś chciał zajrzeć ;) hihi....

Eltaszku, kciukam za jajcory <3 piękny wynik póki co.

Witaj Asiu i powodzenia.

Dziewczynki, ściskam serdecznie. Co słychać?

Storczyk31, pierwiastka, padington, Eltasz, bulkaasia, MoBo, evus lubią tę wiadomość

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • Storczyk31 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:

Dziewczynki, ściskam serdecznie. Co słychać?
    a dobrze :) czas leniwie płynie

Eltaszku, brawo za jajka <3 <3 będzie się działo

Eltasz, jusst, MoBo lubią tę wiadomość

klz9bd3m0oj2oh7n.png

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz, no to teraz kciuki za piękne jajka coby szybko rosły!

Saramago, u mnie słonecznie ale zimno i deszcz co chwila straszy więc spacer ograniczył się do dreptania przy garnkach w kuchni ;)

Saramago, padington, Eltasz, jusst, MoBo lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Phyllis Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane, witajcie :)

piszę na szybko - mam ograniczony dostęp do komputera, stąd moje milczenie... w pracy jeszcze więcej obowiązków :(, dodatkowo okazało się, że osoba, którą zastępuję, wraca 2 miesiące później - trzymajcie kciuki, abym dała radę, bo obciążenie pracą jest duże - czasami marzę, aby wszystko rzucić i mieć spokój ;)

no nic... dam jakoś radę... muszę :)

mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku, niestety nie jestem na bieżąco, ale trzymam za Was wszystkie kciuki i ściskam mocno :) :) :)

mam nadzieję, że już niedługo wrócę do Was na dłużej :)

<3 <3 <3

jusst, Moko, Eltasz, MoBo, Saramago, Storczyk31, Dani, Jurkowa, evus lubią tę wiadomość

Wiktoria 2004, Adrian 2009, [*] 24.10.2014, Laura 2019

"Nie rezygnuj na 5 minut przed cudem" ❤️
    km5sdf9hv11x35hq.png
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, dziękuję za miłe przywitanie i mam nadzieję, że przygarniecie mnie do swojego grona ;)
    Ja dziś z dziećmi cały dzionek poza domem a teraz leżę w łóżku z bólem głowy (migrena) :(
    Eltasz powodzenia, niech jajeczka rosną w siłę :D

jusst, Eltasz lubią tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Asia, współczuje migreny... Wiem coś o niej. :(

• Moko Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusst wrote:
    Cześć Asia, współczuje migreny... Wiem coś o niej. :(
    I ja :( Nie lubię, nie lubię ...

padington lubi tę wiadomość

• Moko Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phyllis! Ale z Ciebie pracuś! Współczuję i mam nadzieję, że wreszcie się tam uspokoi. To chyba jakaś straszna korporacja, co tak nam maltretuje koleżankę:P

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień bry, no ledwo patrze na oczy, ide robić kawe po omacku więc jakby jakiś rumor było słychać to pewnie ja ;)

MoBo, Saramago, Storczyk31, Jastin76, jusst, Mango, aszka, aszka, Dani, evus lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
‹‹ 781 782 783 784 785 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ