35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dawczyni spóźniła się @ chyba z 7 dni. Dr. idzie na urlop i nie zdąży z jej stymulacją. W poprzednim cyklu plany urlopowe dawczyni, w tym urlop dr... a ja czekam, jak ta durna i nie mogę mieć żadnych planów, bo ciągle coś się miesza. Myślę, że już tuż tuż... Nie, bo ona ma plany urlopowe... W końcu doczekałam się kolejnego cyklu, myślę, że już tuż, tuż... NIE! Bo znowu coś... Jestem cierpliwym człowiekiem, ale to wszystko już zbyt długo trwa... Od wielu miesięcy w ogóle się nie staramy... W grudniu chyba mieliśmy przerwę a od stycznia wszystko się sypnęło. Kiedyś miałam nadzieję, teraz już jej nie mam. Chcę wykorzystać ostatnią szansę, ale chyba już nie wierzę w jej powodzenie...
Tyle w temacie starań... A poza tym życie jest dla mnie za trudne... Od dziecka pod górę i wiatr w oczy... Nic się dobrze nie układa...
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
osz... no słaba sytuacja, jak to @ jej się spóźnia? No żeby się nie okazało, że dawczyni w ciążę zajdzie bo wtedy to i
nam tu nie wystarczy, żeby zaradzić sprawie. No ale żeś akurat taką skomplikowaną logistycznie operację z udziałem niepewnego czynnika ludzkiego na sam środek sezonu urlopowego zaplanowała to insza inszość. Bardzo Ci współczuję, wyobrażam sobie, co to znaczy nastawić się na działanie i potem bezsilnie nie móc nic zrobić, nie z własnej przyczyny, to denerwuje i boli, ale skoro nie masz na to wpływu, a nie masz wpływu na jej @ ani na życie prywatne lekarza, to spróbuj to jakoś zdystansować... Może to znak, żebyście na luzie z chłopem z lata skorzystali, poopalali się, popływali gdzieś w ciepłej wodzie i do spontanicznychwrócili? A we wrześniu realizacja planu ALFA.
Ja też na wrzesień planuję IUI, jak mi praca moja pozwoli.
Ania1602, MoBo, krycha.stara, jusst lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Ylya w ciąży nie jest, bo już @ dostała. Tyle, że to już dla dr za późno
A dlaczego to tak się wszystko przeciągnęło, że weszło na sezon urlopowy to już nie wiem. Ja byłam gotowa do działania już dawno. Dr coś najpierw kombinował, później badał dawczynię i tak się przeciągnęło...
MoBo, Ylya lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Aniu im wièksze góry tym cel bliźej.Nie trac nadzieji,wiem ze to trudne ale poddac sie jest najprosciej,najtrudniej potem wrócic do tego samego punktu.Czekaj cierpliwie,moze cos jeszcze sie zmieni.W razie czego inny lekarz chyba moze poprowadzic cie,jesli przekaze wskazówki innemu lekarzowi a z dawczynią to juz inna bajka..akurat ta?inna nie moze byc?Nie wiem na jskiej zasadzie jej szukajà,jak formalnosci przebiegają..
Ylya, Ania1602 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Aniu, trudne to wszystko
Nie umiem znaleźć słów pocieszenia, ale wierzę, że za chwile wyjrzy dla Ciebie słoneczko
Ściskam Cię mocno
Doktorek idzie na urlop? Nic mi nie powiedział, a ma mi zrobić hsg w następnym cyklu - nie wiesz, kiedy wraca z tego urlopu?
Ylya, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
Witam was lejdis w 1dniu cyklu
Nowy cykl nowa nadzieja.
Wizytuje w piatek o 12ej,moze dowiem sie o kolejnych planach zwiazanych ze mną,5 cykli stymulacji z przerwà na poronienie i cyste za mnà,ile jeszcze..moze jakis krok do przodu zrobimy z Kubusiem wreszcieMoBo, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
Aneczka, no nie dziwię się, że jesteś u kresu wytrzymałości w tej sytuacji. Innymi słowy jak nie urok, to sraczka ;( Nie zdawałam sobie sprawy ile tu rzeczy musi się zgrać w czasie i widzę, że to wszystko jest trudne kurczę. A tu jeszcze życie się knoci jak na złość... Mam nadzieję, że jak oni wrócą z tych urlopów, to cała procedura ruszy z kopyta i zakończy sukcesem. A jak to się uda, to i inne sprawy się naprostują. Szczerze Ci tego życzę i ściskam mocno
Ania1602 lubi tę wiadomość
-
Moko wrote:O widzę, że Krycha pracę zmienia! Gratuluję
Jagna kciuki za nowy cykl i za Was wszystkie Dziewczyny!
...a ty juz 27 tydzien,jak miła cyfraAnia1602, Moko, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Moko, ależ Twoja ciąża pędzi
niedawno przecież test robiłaś, ależ ten czas przyspieszył
Krycha, butki pierwsza klasa
Jagna, niech Ci się poszczęści w tym cykluMoko, krycha.stara, MoBo lubią tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:Aniu im wièksze góry tym cel bliźej.Nie trac nadzieji,wiem ze to trudne ale poddac sie jest najprosciej,najtrudniej potem wrócic do tego samego punktu.Czekaj cierpliwie,moze cos jeszcze sie zmieni.W razie czego inny lekarz chyba moze poprowadzic cie,jesli przekaze wskazówki innemu lekarzowi a z dawczynią to juz inna bajka..akurat ta?inna nie moze byc?Nie wiem na jskiej zasadzie jej szukajà,jak formalnosci przebiegają..
Phyllis nie wiem kiedy wraca. Ma dzwonić do mnie jutro albo w piątek. Jeśli powie kiedy wraca to Ci napiszę.
Phyllis lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Phyllis wrote:Moko, ależ Twoja ciąża pędzi
niedawno przecież test robiłaś, ależ ten czas przyspieszył
Phyllis, MoBo lubią tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:Ania,nie znam sie,nie bylam nigdy zainteresowana...powiedz czy to obojètne od kogo ma sie komórke czy trzeba spelniac jakies wymogi?Jakie warunki musi spelniac taki dawca?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 23:22
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Ania1602 wrote:To zależy na czym komu zależy. Ja mam dopasowaną tylko grupą krwi. Niektórzy wybierają sobie cechy wyglądu. Dawczyni nie może przekroczyć granicy wieku i musi przejść szereg badań.
MoBo lubi tę wiadomość