Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Grupa wsparcia w niepłodności Pomorze
Odpowiedz

Grupa wsparcia w niepłodności Pomorze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Moniq88 Nowa

Wysłany: 22 kwietnia, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, szukam i szukam i znaleźć nie mogę, zatem może czas założyć własną grupę wsparcia dziewczyn z Pomorza, które zmagają się z tym samym? Chyba, że znacie jakieś grupy/ekipy wspierających się nawzajem/spotkania dla kobiet +35, ale nie tylko na terenie Pomorza - będę bardzo wdzięczna za info. Ciężko mi samej z tym wszystkim, a rozmowa z innymi dziewczynami zawsze jakoś tak podnosi na duchu....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia, 11:02

• MagdaLena88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej widzę, że mamy ten sam rocznik. Ja jestem z Gdyni. Za mną kolejna nieudana procedura. Nie znam nikogo w moim otoczeniu kto przez to przechodzi.

Ona 38 lat-AMH 12.24. 0,9 08.25-1,42 Kir BX, Homocysteina 11,86❗️ 10.25. 13,8- 04.26
    On 41 lat-morfoglia 0%❗️
    Kariotypy prawidłowe
    10-12. 24' 3×IUI ❌️
    Styczeń 25-1 procedura-6🥚 1 zarodek 4.1.1
    10.02. 1 Transfer beta 9dpt 0,3✖️
    Marzec 25'-2 procedura 6🥚 1❄️3.2.2
    22.05. 2 Transfer beta 6dpt 0,7✖️
    Zmiana kliniki Invicta➡️Bocian
    biopsja endometrium CD56 >200❌️
    Cross Match-10.25 60,2%04.26-28,5
    1/26'-3 procedura-Ovaleap 300 i Mensinorm 75, 6 🥚, 2 dojrzałe- 2 zarodki, 2 zdrowe po PGTA ❄️❄️
    Immunosupresja -Equoral i Encorton -11tygodni
    07.05.26- 3 Transfer, Encorton, Smoflipid, Accofil, Cyclogest,Duphaston,Besins ✖️
    ✨️czyli tak wygląda nasz koniec...✨️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ