X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Mój świat się zawalił
Odpowiedz

Mój świat się zawalił

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Bambi84 Debiutantka

Wysłany: 10 września, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Merkuriusz wrote:
    Piszecie o mrożeniu komórek na zapas, ale chyba w Polsce nie ma takiej możliwości?
    Cześć. Ja zamroziłam w 2024 (13 pobranych, do mrożenia poszło 6). Komercyjnie, normalna umowa, klinika w Krakowie. Chciałam zabezpieczyć moją płodność- w Polsce jest to zupełnie legalne. Powodem zamrożenia było dokładnie to co opisujecie tutaj- mój partner kategorycznie nie zgadzał się na IVF.
    Dziś nasz wiek 41 i 45, jesteśmy w trakcie pierwszej procedury IVF- niestety ostatniej- on nie chce kontynuować (chyba przerasta go ilość badań, wizyt w klinice i ogólnie od lat kłócimy się tylko o to).
    Muszę to uszanować ale nigdy się nie pogodzę.

Bambi
  • KAJKA Koleżanka

Wysłany: 11 września, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie rozumiem podejścia mężczyzny... jak tak można...
    Mój mąż jak powiedziałam mu ze ginekolog kazal zbadac mu nasienie umówił się w tym samym dniu.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ