Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Tabletki na libido
Odpowiedz

Tabletki na libido

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • sawak Koleżanka

Wysłany: 13 listopada 2023, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Używam od czasu do czasu libido therapy i sprawdza się całkiem dobrze. Trochę drogi, ale przynajmniej efektywny. Czy są jakieś skutki uboczne? Powiem szczerze, ze nie zauważyłam u siebie.

Gumcia1989 lubi tę wiadomość

• Jankowski Debiutantka

Wysłany: 14 listopada 2023, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też go mam I też nie zauważyłam żadnych efektów ubocznych. Najważniejsze że działa, bo do najtańszych nie należy.

• Anetpis Koleżanka

Wysłany: 14 listopada 2023, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, zamówione. Będzie pewnie w przyszłym tygodniu więc jeszcze się odezwę

• anetek Nowa

Wysłany: 30 listopada 2023, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ktoś szuka tych rewelacyjnych tabletek na brak ochoty na seks dla kobiet Feminam Libido to ja brałam z tej strony feminam libido maja oryginał z hologramem i działają super a cena nie aż tak przeraża polecam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2023, 12:19

• Rotes Nowa

Wysłany: 17 stycznia, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anetek wrote:
    jak ktoś szuka tych rewelacyjnych tabletek na brak ochoty na seks dla kobiet Feminam Libido to ja brałam z tej strony feminam libido maja oryginał z hologramem i działają super a cena nie aż tak przeraża polecam :)

Znam to. Te ziółka z Ameryki Południowej są szalone, biorę je tylko gdy wieczór z mężem zaplanowany bo aż się boję co mi może strzelić do głowy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia, 14:23

kocham życie
  • otaryal37 Nowa

Wysłany: 24 stycznia, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobre są ale znalazłam tanie wystarczy poszperać

• bernaddet Nowa

Wysłany: 9 kwietnia, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W święta wypróbowałam ten feminam libido o którym tak tu głośno ostatnio. Moje pierwsze wrażenia no cóż fajerwerków jakich się spodziewałam nie było owszem bardzo duża ochota na mizianie która trwała około 2 godzin, seks był przyjemniejszy niż zwykle ale trochę za krótko to trwało na to co zaplanowaliśmy, bardzo dobre nawilżenie pochwy i to by było na tyle. Czytałam gdzieś że niektóre kobiety biorą to codziennie i wtedy mają te tabletki jakiś wpływ na seksapil i ogólnie samopoczucie i atrakcyjność. Nie testowałam jeszcze w ten sposób ale od przyszłego tygodnia zacznę i zobaczymy. Na razie ocena dobra.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ