Tabletki na libido
-
WIADOMOŚĆ
-
jak ktoś szuka tych rewelacyjnych tabletek na brak ochoty na seks dla kobiet Feminam Libido to ja brałam z tej strony feminam libido maja oryginał z hologramem i działają super a cena nie aż tak przeraża polecam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2023, 12:19
-
anetek wrote:jak ktoś szuka tych rewelacyjnych tabletek na brak ochoty na seks dla kobiet Feminam Libido to ja brałam z tej strony feminam libido maja oryginał z hologramem i działają super a cena nie aż tak przeraża polecam
Znam to. Te ziółka z Ameryki Południowej są szalone, biorę je tylko gdy wieczór z mężem zaplanowany bo aż się boję co mi może strzelić do głowyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia, 14:23
kocham życie -
W święta wypróbowałam ten feminam libido o którym tak tu głośno ostatnio. Moje pierwsze wrażenia no cóż fajerwerków jakich się spodziewałam nie było owszem bardzo duża ochota na mizianie która trwała około 2 godzin, seks był przyjemniejszy niż zwykle ale trochę za krótko to trwało na to co zaplanowaliśmy, bardzo dobre nawilżenie pochwy i to by było na tyle. Czytałam gdzieś że niektóre kobiety biorą to codziennie i wtedy mają te tabletki jakiś wpływ na seksapil i ogólnie samopoczucie i atrakcyjność. Nie testowałam jeszcze w ten sposób ale od przyszłego tygodnia zacznę i zobaczymy. Na razie ocena dobra.
-