Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam
Od rana Młody mnie puka słodko
Dziś zaczynamy 18tc
A z imionami toscie wsparly, zamiast pomóc to prawie sama krytyka. Takie z Was kolezanki :pmoremi, Mega, Jastra, anna maria, efcia, ComeToMeBaby, Aasiula, beates, BISCA, kapturnica, Mimbla, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
Bry
Oddawać słońce natentychmiast
Czwartek nareszcie, po pracy na podgląd do gina
Jastra, malgos741, anna maria, efcia, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
Bry
nie ma to jak wymyślić imię po urodzeniu. Laska, która leżała na położnictwie że mną w sali zrobiła awanturę mężowi, że nie mają imienia córce i ten tak po chwili zastanowienia "a może Ewa?". Oni nawet nie dyskutowali.
Sabina, mi też się Mieszko podobał, ale jak wyobrażałam go sobie podróżującego po świecie, to odpadło. Wiesz, że Mikołaj też planowałam, ale mąż się nie zgodził. Ivo będzie drugim imieniem jeżeli jeszcze nam się uda podobają mi się też Bruno, Borys, Ryszard, Norbert, ale do naszego nazwiska nie pasują przez te errrrrrrr. Nadal też podoba mi się Aleksander, Paweł, Szymon, Dawid, Jakub, Maciej.Sabina, Jastra, anna maria, efcia, Aasiula, BISCA, Magdala, Mimbla, Natka_79, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Bry
nie ma to jak wymyślić imię po urodzeniu. Laska, która leżała na położnictwie że mną w sali zrobiła awanturę mężowi, że nie mają imienia córce i ten tak po chwili zastanowienia "a może Ewa?". Oni nawet nie dyskutowali.
Sabina, mi też się Mieszko podobał, ale jak wyobrażałam go sobie podróżującego po świecie, to odpadło. Wiesz, że Mikołaj też planowałam, ale mąż się nie zgodził. Ivo będzie drugim imieniem jeżeli jeszcze nam się uda podobają mi się też Bruno, Borys, Ryszard, Norbert, ale do naszego nazwiska nie pasują przez te errrrrrrr. Nadal też podoba mi się Aleksander, Paweł, Szymon, Dawid, Jakub, Maciej.
Z Mieszko to mam to samo co Ty. Podoba mi się, ale takie trochę nie życiowe. Trzeba myśleć dalej...efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Witam
Od rana Młody mnie puka słodko
Dziś zaczynamy 18tc
A z imionami toscie wsparly, zamiast pomóc to prawie sama krytyka. Takie z Was kolezanki :p
Super Sabcia! Ale ten czas leci...Sabina, efcia, Aasiula, satori lubią tę wiadomość
-
Witam czwartkowo
Sabcia macie jeszcze czas..może przyjdzie coś do głowy...mi się podoba Dawid,Kacper,Macel a najbardziej Wiktor...
Dziś wizyta i badanie e2 ..pojadę wcześniej..moremi, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, Aasiula, beates, Magdala, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witajcie,
To ja może zdam relację z wizyty u gina w dniu wczorajszym.
Serduszko bije w tempie 153 uderzeń na minutę. Usłyszałam szum, widziałam falę dźwiękową . Bardzo mi ulżyło. Bałam się trochę, że oklapnięcie moich objawów (praktycznie koniec rzygania i mało mdłości, tylko te plamienia) może zwiastować coś niefajnego.
Moje plamienia, zdaniem gina są zupełnie niewinne, nie mam się nimi przejmować. PRG sprawdzać na razie na pewno nie muszę... Tylko to moje TSH, jest teraz najważniejsze - zbadać znów za 2 tygodnie. Dostałam nową receptę na Euthyrox50.
Gin mówił m.in. że właściwie czuje się pewny żeby mnie wypuścić z kliniki, i mogę wybrać jakiego tylko lekarza prowadzącego chcę, tym bardziej że dojeżdżam i się pewnie męczę.
Odpowiedziałam że na razie dojazdy to nie problem, a ja już u niego zostanę bo nie chciałabym komuś nowemu opowiadać swojej historii i stresować się, czy czegoś nie przeoczy. Sama jestem w sumie zadowolona że dojrzałam do tej decyzji.
Wiadomo, awaryjnie jakiś gin na miejscu jest potrzebny ale nie wyobrażam sobie na razie zmieniać prowadzącego. Nikt mnie nie zna lepiej od niego. Poza tym, odpowiada mi jakość jego sprzętu USG.
Prenatalne robię w Kato (27-04), i jak poznam wynik no to ostatecznie to sobie rozstrzygnę, co zrobić, czy faktycznie zmieniać lekarza.
Tak więc, kolejna wizyta w klinice: 25-04. Prenatalne 27-04. Dostałam zwolnienie L-4 do tego czasu "na wszelki wypadek", gdybym w pracy musiała się przed kimś tłumaczyć że nie mogę dźwigać ani się przemęczać.
PS. Dzisiaj rano mdłości wróciły.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 10:28
efcia, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, anna maria, ania.g, beates, Magdala, Sabina, moremi, Simba, Luna76, Kisiel, malgos741, Mega, satori, Jastra lubią tę wiadomość