Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Jak Bartek to Bartosz, nie Bartłomiej.
Dobry.
Najgorzej jak to wymarzone imie ktoś pobierze (były mąż np) i dupa.
Mi bratowa zapierdzieliła imię Franciszek... Zrobiła to z premedytacją, wiedząc, że to imię mi się marzy od lat. I w sumie dobrze się stało, bo u mnie dziecia ni ma, a Franków teraz jak przysłowiowych Burków. No ale nie ukrywam, że bratanek Franio jest słitWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 17:29
efcia, Magdala, Sabina, moremi, Aasiula, BISCA, satori, Jastra lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Wez pod uwage, ze ostatnio jest wysyp Amelek.
To bardzo ładne imie, ale zrobiło sie takie wszechobecne.
Prawda! Oprócz wyżej rzeczonego Franka, brat ma Amelkę. Kolega ma Amelkę. Gdzie się nie obrócę w szkole to Amelka.Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Wez pod uwage, ze ostatnio jest wysyp Amelek.
To bardzo ładne imie, ale zrobiło sie takie wszechobecne.
To chłopiec jest
Ale tak poważnie to trudno wybrać ładne i orginalne imię .Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 17:40
Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Podobnie jak Anastazja. Uwielbiałam to imię (niekoniecznie dla córki, ale tak ogólnie mi sie podoba). Teraz mi zbrzydlo po filmie. Ja je kojarzyłam z córką cara i ich historią. Do seksu mi nie pasuje. Zepsuli takie ładne imie.
Sabina, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Helenka, Marysia, Klara, Ewa.
Ignacy, Antoni, Aleksander.
Ale ciesze sie, ze juz nie bede musiala wybierac. Trudne to!
Antoni to by mi się z obecnym ministrem obrony narodowej kojarzyło więc odpada.
Sabina, moremi, efcia, Mimbla, Jastra, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Antoni to by mi się z obecnym ministrem obrony narodowej kojarzyło więc odpada.
efcia, Mimbla, kapturnica, Sabina, Simba, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja byłam dziś na podglądzie.. wyhodowałam 5 jajec..następna wizyta w sobotę..
oczywiście nie obyło się od przygód z autem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 23:18
Mimbla, kapturnica, efcia, moremi, BISCA, satori, Jastra, Sabina, paszczakin, ComeToMeBaby, beates lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Klara?
Boże straszne
Klaro chodź na obiad
Panienka Klara taka wstydliwa. A juści!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 22:04
malgos741, Mega, kapturnica, efcia, moremi, BISCA, satori, Jastra, Sabina, paszczakin, ComeToMeBaby, Mimbla, Luna76, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Chodzil mi glowie zbojecki plan nazwania dzieci (jak mi sie parka trafi hehe) Maja i Gustaw.
Ale Maje podebral mi byly, a Gustaw nie pasuje do nazwiska, bo jezyk sie lamie przy wymowie jednego w polaczeniu z drugim.
Fajnie by bylo: Maja i Gucio kolacjaaaaa!efcia, moremi, BISCA, Sabina, Mimbla, beates lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Boże!!! Jesteście!!!
A ja juz w deprechę zdarzyłam wpadać, odświeżam stronę i nic, nie ma...
Moremi- wiszę ci wino musujące za podpowiedz!
A teraz to muszę nadrobić co słuchać. Widziałam tylko zajebisty suwak Kometyefcia, moremi, Mega, malgos741, Magdala, anna maria, BISCA, satori, Jastra, Sabina, ComeToMeBaby, Mimbla, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Natka nie odpisywalam bo myslalam,ze nie zagladasz na ovu.A Ty po prostu nowego watku nie widzialas he he.
moremi, efcia, malgos741, anna maria, BISCA, Jastra, Sabina, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Boże!!! Jesteście!!!
A ja juz w deprechę zdarzyłam wpadać, odświeżam stronę i nic, nie ma...
Moremi- wiszę ci wino musujące za podpowiedz!
A teraz to muszę nadrobić co słuchać. Widziałam tylko zajebisty suwak Komety
Hej Natka
przyjrzyj sie dobrze, wiecej suwakow przybylo
A co u ciebie?moremi, Natka_79, BISCA, Sabina, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
To tradycyjnie ołówki wysyłam
Malgoś za hodowlę przez ceha
a Natka nie jestem pewna zdążyłam, czy zdarzało się?
cześć Natkaefcia, malgos741, Natka_79, anna maria, BISCA, satori, Jastra, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!