Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Moremi ja dziś nie myślę...wybacz błędy
ps. poprawiłam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 23:18
moremi, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Natka ma fajnego Gucia w awatarze.
Dobranoc.
Bilety zakupione. Podroze sie szykuja.
Dziobak! Machne Ci z Kopenhagi w czerwcu. Moze i nad Toba przelece, ale chyba nie, bo to troche zbok z kursu by byl.anna maria, BISCA, Natka_79, Mega, Jastra, moremi, Sabina, efcia, Dziobak, Mimbla lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dzień dobryefcia wrote:Hej Natka
przyjrzyj sie dobrze, wiecej suwakow przybylo
A co u ciebie?
A u mnie tak sobie. Pochorowały mi sie dzieci i mam nadzieje że wreszcie będzie trochę spokoju.
Byłam na szczepieniu wczoraj z Francesco. Skubany waży już 8,2kg, także wiem dlaczego kręgosłup mi ostatnio trzeszczy
Awatar muszę zaktualizować
Miłego dnia!!!!satori, Mega, Jastra, moremi, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla, BISCA, beates lubią tę wiadomość
-
Dobry dzień
My dziś zaczynamy 2 trymestr
W związku z tym albo bez związku wróciły do mnie mdłości
Co jest kuźwa grane? Ja się pytam. No!!!
A jeszcze chłop dziś rano mówi do mnie z kamienną twarzą: "A może Pelagia?"
Dostał w łeb
Biszkopt trzymamy podwójnieJastra, moremi, Sabina, efcia, malgos741, kapturnica, ComeToMeBaby, Reni, Natka_79, Mimbla, gretka, Luna76, Mega, BISCA, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziędobry
Natka, dobrze, że w końcu trafiłaś Kawał chłopa ten Twój Francesco, koniecznie go pokaż. Boszzz jaki on już duży, 4 miesiące...
Piąteczek, więc niech szybko minie pracującym w pracy i zaczynamy weekend!
Miłego dnia
Sabina, efcia, Natka_79, Mega, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka, to on większy od Ignacego. O całe 100g a na niego w szpitalu jak na UFO patrzyli
Bry
dzisiaj znowu zostaje słomianą wdową i bardzo tego nie lubię. Mąż wybywa na cały weekend. Bardzo nie lubię tych rozstań, ale to jeszcze rok. Wytrzymamy.Sabina, efcia, malgos741, kapturnica, ComeToMeBaby, Jastra, Mimbla, Simba, Mega, beates, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyZien dobry
Piątek i to lubię
Natka! Gdzieś Ty była? Dawaj Franka. Pewne taki duzy ze już nas nie pozna
Chciałam.się pozalic ze wiosna zabrała mi głos. Weź odbierz telefon w.pracy jak ja dźwięków nie wydaje
Bisca za co trzymać kciuki za parke czy dwie dziewuszki? bo kegle już zaciskam
A co do imienia Mariana. Milena za skarby nie chce tego które mi się podobaefcia, malgos741, Jastra, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Natka, to on większy od Ignacego. O całe 100g a na niego w szpitalu jak na UFO patrzyli
Bry
dzisiaj znowu zostaje słomianą wdową i bardzo tego nie lubię. Mąż wybywa na cały weekend. Bardzo nie lubię tych rozstań, ale to jeszcze rok. Wytrzymamy. -
BISCA wrote:Juz ruszylismy z kluciem. Transfer za jakies 2 tygodnie
ps. BrySabina, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
satori wrote:Dobry dzień
My dziś zaczynamy 2 trymestr
W związku z tym albo bez związku wróciły do mnie mdłości
Co jest kuźwa grane? Ja się pytam. No!!!
A jeszcze chłop dziś rano mówi do mnie z kamienną twarzą: "A może Pelagia?"
Dostał w łeb
Biszkopt trzymamy podwójnieefcia, Sabina, Simba, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Boże!!! Jesteście!!!
A ja juz w deprechę zdarzyłam wpadać, odświeżam stronę i nic, nie ma...
Moremi- wiszę ci wino musujące za podpowiedz!
A teraz to muszę nadrobić co słuchać. Widziałam tylko zajebisty suwak Komety
Heh, no dzięki dziękiNatka_79 lubi tę wiadomość
-
Dobry dzien.Maks wreszcie mial spokojna noc.Tyle,ze o 5tej obudzila go kupa,wiec przerwynik byl.Zauwazylam od paru nocy,ze coraz mniej je i robi sobie wieksze przerwy.Cieszy mnie to niezmiernie.Natka to Franio gigant.Maks wazy7400.Przebil Fr anek Ignacego ,a myslalam, ze on najciezszy jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 09:54
Sabina, efcia, Jastra, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no poooowiedz Sabinka!
znajdziemy wszytskie straszne przezwiska i metody przekrecenia, to i latwiej Ci bedzie zrezygnowac, jak Milenie sie nie podoba
Ja chce Karola
Ale Młoda ma w przedszkolu Karola. Straszny rozrabiaka. A z imion które jej się podobają, to Miłosz. Tylko ze to dlatego ze Milek to mój bratanek i strasznie lubią się z moją corkaefcia, Jastra, moremi, BISCA, satori lubią tę wiadomość