Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Posluchajta! Dziecko moje male sprytne dalo rade zepsuc pociag ( lokomotywa) lego duplo, taki na baterie, bo to po torach smiga i robi tuu tuu. Rzecz generalnie nie do zepsucia, ale on dal radę. Napisalam do lego, odpisali, ze im przykro i ze mam napisac do dzialu czesci. Mi kurna tez przykro. Nie napisalam wiecej, bo jakos czasu nie bylo... A dzis dostaje maila, ze nowa lokomotywa jest w drodze!
Mozna? Mozna! I jak nie kochac lego??
A to tak to dziala
Chyba napisze email do BMW ze samochód mi sie zepsuł, ciekawe czy odpisza ze nowy już w drodzeSimba, moremi, Sabina, kapturnica, beates, Magdala, BISCA, malgos741, Mimbla, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
Kurcze ostatnio mam same usterki w domu, może nową chatę bym dostała
i Mercedes mi też się zepsuł
cholerka
wymienią?moremi, efcia, Sabina, kapturnica, beates, BISCA, malgos741, Mimbla, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Kurcze ostatnio mam same usterki w domu, może nową chatę bym dostała
i Mercedes mi też się zepsuł
cholerka
wymienią?efcia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyTo ja ten.muszę napisać. Lodówka mi się psuje. Myślicie że dadzą nowa ?
Natka Franco jest boski, super maluch starszak tez Ale te czarne oczy Franko.... mrrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 16:22
moremi, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Jestem w domu. To pytam sie gdzie polazly jak ja mam chwile?
siedzę sama w domu, mam nieziemski bałagan, bo zaczęłam akcje szafka, czyli segreguje ciuchy niestety mogę przy tym wypić tylko herbatę, a chciałoby się wino. Chyba odpuszcze układanie ciuchów i wypije herbatę. Jutro też jest dzieńefcia, Sabina, Mega, beates, Magdala, BISCA, malgos741, Mimbla, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Ja wypilam kawę, zjadłam sezamki i zastanawiam się nad czekoladą
siedzę sama w domu, mam nieziemski bałagan, bo zaczęłam akcje szafka, czyli segreguje ciuchy niestety mogę przy tym wypić tylko herbatę, a chciałoby się wino. Chyba odpuszcze układanie ciuchów i wypije herbatę. Jutro też jest dzień
Lubie Cie, wiesz?moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
dzieki za kciuki dziewczyny
wiecie co, przez prace aktualnie bardzo malo mysle o ciazy i staraniach. Jakie to super uczucie ! Miec zajety umysl tysiacami innych spraw i nie miec czasu na strach przed kolejna porazka i na zwatpienie. Od dawna nie czulam sie tak dobrze. Mimo stresu i zmeczenia praca
Minus jest jest taki, ze mam mniej czasu, zeby do Was zagladacefcia, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, Jastra, Luna76, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:dzieki za kciuki dziewczyny
wiecie co, przez prace aktualnie bardzo malo mysle o ciazy i staraniach. Jakie to super uczucie ! Miec zajety umysl tysiacami innych spraw i nie miec czasu na strach przed kolejna porazka i na zwatpienie. Od dawna nie czulam sie tak dobrze. Mimo stresu i zmeczenia praca
Minus jest jest taki, ze mam mniej czasu, zeby do Was zagladac
spoko Biszkopcie
przeciez zaraz bedziesz w dwupaku hm... trzypaku ?
i bedziesz miala dla nas duuuuuuużo czasu
Ty pracuj a my tu zaciskamy wszystko co sie da, za Julke i Adasiamalgos741, moremi, Sabina, Mimbla, Aasiula, Jastra, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A my gramy w państwa miasta
boszsz jak dawno w to nie gralam
Mega jaką masz literke, to jakby co, to ci coś podpowiem
my czesto, jak sie spotykamy ze znajomymi to gramy w kalambury, a po 3-4 drinkach robi sie bardzo zabawnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 21:34
Mega, moremi, Sabina, Aasiula, Jastra lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:boszsz jak dawno w to nie gralam
Mega jaką masz literke, to jakby co, to ci coś podpowiem
my czesto, jak sie spotykamy ze znajomymi to gramy w kalambury, a po 3-4 drinkach robi sie bardzo zabawniemalgos741, efcia, kapturnica, moremi, Mimbla, Sabina, Aasiula, Jastra, satori, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Bry ..dziś sobota jeszcze do 15tej i wolne
Sabina, Aasiula, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017