Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie leje.Maz robi podwojne tosty a ja leze i slucham sobie deszczu. Wypadaloby isc na targ po ogorki kiszone ale w tych okolicznosciach...chyba odpuszcze.
Milej soboty wszystkim.Mega, Sabina, moremi, malgos741, Aasiula, Jastra, Luna76, efcia, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim.U mnie tez lipa z pogoda.Jeszcze maz dzis juz pojechal to humoru mi brak.No nic takie życie. Usypiam małego i wezmę sie za ogarniecie domu.Milej soboty kobitki .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 09:20
Mega, Mimbla, Sabina, beates, moremi, malgos741, Aasiula, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabinka, wejdz w wyszukiwarke i porownaj sklady Forte i zwykly. Lub po prostu wyslij meza zeby wymienil.
Mi sie wydaje, ze mozna.
Dobry dzien
Mam wizyte 20 maja. Moze cos sie zadzieje.Sabina, malgos741, Luna76, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
A u mnie dziś cały dzień słońce było
Już po wizycie... jajca rosną..następna w poniedziałek..Sabina, Magdala, Aasiula, beates, moremi, Luna76, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzien dobry
Szarlotka zrobiona
Obiad trzeba szykowac, dzisiaj udka z kuraka w mleku kokosowym z limonka
Milej niedzieli
Ps Paszcza znalazlas moze przepis na ta tarte cytrynowaanna maria, Mega, Sabina, Mimbla, moremi, paszczakin, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Net, U mnie pochmurno ale ciepło
Grunt ze wolne..Sabina, moremi lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dobry,
Paszcza no jestes mistrz, mysle, ze wygralas internety na caly miesiac.
Dawno tak sie nie smialam. A dzis bede sklejac buty super glue to pierscionki zdejme od razu.
Slonce mam, ale tylko do poludnia podobno, potem gdzies idzie, nie wiem gdzie, moze komus sie trafi.
Ja dzis debiutuje z zapiekanka ziemniaczano-szpinakowo-serowa z Kwestii smaku. Dam znac jak wyjdzie, jesli wyjdzie.
Pozatym koncze moje cv medyczne. Jest dluzsze od mojej historii pracy..
Nowy cykl, ale licze od wczoraj. Bylo juz male krwawienie po poludniu i brzuch tak znaczaco.
Milej niedzieli.Sabina, malgos741, anna maria, moremi, Mimbla, paszczakin, efcia, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyPaszcza oplułam monitor! Dłonie masz już sprawne?
U nas dziś zimno. Młoda była trochę na podwórzu, ale wróciła z przemoczonymi butami. Resztę dnia spędzimy w domu.
Miłego popołudnia babole. Idę się bawić z córkąmalgos741, anna maria, moremi, Aasiula, beates, paszczakin, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Cześć, u nas młody pierwszy raz od 3 tygodni poszedł do przedszkola, jeszcze trochę kaszle, ale nie mam sumiena w domu Go trzymać, ja mam wolne czyli sprzątanie i furę prasowania. Paszcza wygralas internety to prawda
malgos741, kapturnica, paszczakin, Aasiula, efcia, Sabina, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczęta
Ponury i deszczowy poranek.
Sabcia, piękny brzusio Gdzie Ty masz tą wielką nadwagę, o której tyle mówiłaś??? Kłamczucha
Paszcza - naskórek został? Ale historia! Ale jaki refleks i przytomność umysłu!
Jak się czujecie, nasze kochane ciężarówki?
Za kogo dziś kciuki?
Miłego dnia
malgos741, beates, Mimbla, paszczakin, Aasiula, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja dzis mam wizytę zobaczymy jak urosły jajca
Sabcia super brzusio.. kwitniesz w tej ciążybeates, Jastra, Aasiula, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, satori lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
bry
ja też się pytam gdzie nadwaga Sabinki? piękna ciężarówka
Jak czytałam historię Paszczy, to musiałam sprawdzić, czy aby na pewno Wacia jej nie pisała
Wacia, pozdrowienia :-*malgos741, Jastra, paszczakin, Aasiula, efcia, Sabina, Magdala, ComeToMeBaby, Mega, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!