X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Tratatata

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Będzie Maria ;)
    chyba Jezus ;-)

iwcia77, efcia, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo, na nadrabianie nie mam czasu...poki mieszkam u tesciowej :(

melduje sie po dluzszej nieobecnosci i wakacjach w gdansku . Ivo ma teraz taki wiek , ze nie da mi nawet w spokoju sie wysikac..., wiec juz nie wspomne o czytaniu i udzielaniu sie na ovu :-O. do tego juz za momencik zaczynam sezon w pracy i do pazdziernika pewnie wsiakne :(..do tego idzie lato wiec szkoda bedzie w domu siedziec .

efcia, moremi, beates, Sabina, ComeToMeBaby, Jastra, satori, krycha.stara lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zajfajne awatary :) beates brzucha , natka- gucia :) a suwaki wymiataja ! skad je wytrzasnelyscie? ! oryginaly sie urodza niebawem :D ide liknac na porodowke :)

efcia, moremi, beates, ComeToMeBaby, Mega, Sabina, satori lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W mojego buta wlalam klej i oddalam chlopu do trzymania. Haha. Bo on przeciez silniejszy scisk ma. ;-)

Luna, moze przemysli sprawe i sie nawroci ten Twoj. <3

Ja juz siedze jak na szpilkach. Do maja tak dalekooooo.
    Mowilam wam, ze maz kupil motor? Jak wraca do domu w tych ciuchach i hełmie to wyglada wrr. Wczoraj brzuch mnie bolał. Gdyby nie to zacisgnela bym go prosto do lozka po pracy.
    A w ogóle to ja jestem bardzo przeciwna motorom. Na szczęście przez dwa lata on nie może nikogo wozić. ☺

Luna76, Mimbla, ComeToMeBaby, Jastra, satori, moremi lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Ta co nie pochowala; )
    Ja mam dostepny :)
    W zeszlym cyklu nie bylo , a ten od poczatku dostepny ;)

malgos741 lubi tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż twierdzi, że jest już zmęczony tymi zawirowaniami wokół "robienia dzieci", nie wierzy w powodzenie in vitro, bo skoro IUI się nie powiodły (a z nami wszystko ok.) to i na ten zabieg szkoda czasu, nerwów i kasy. A co będzie jak urodzi się chore? I jak mówi, woli już czekać na wnuki :-( !!!!!.
    Myślę, że przyzwyczaił się już do wygodnego życia, bez dzieci. Zrobił się egoistą, jest skoncentrowany na sobie, bo od poniedziałku do piątku mieszka sam i robi co chce. Gdybym była młodsza, zostawiłabym go i poszukała innego, ale nie mam już ochoty i sił na kolejną ogromna zmianę w moim życiu. Jeden rozwód mi wystarczy. Żałuję tylko, że od razu nie zdecydowałam się in vitro. Za bardzo wierzyłam, że stymulacje hormonalne, których miałam kilka i IUI się powiodą i straciłam kupę czasu.
    Tłumaczyłam mu dokładnie na czym polega zabieg, ale on się uparł, że nie i koniec. Nie wiem dlaczego, ale myślę, że żal mu kasy.
    Ma 15-letnią córkę, która zaczyna mieć coraz droższe potrzeby (typu tel. za 2800 zł.), a on głupi, ulega szantażowi emocjonalnemu i na wszystko się zgadza, co w perspektywie będzie wiązało się ze sporymi wydatkami. Nie chcę się wtrącać za bardzo, choć on moją opinię na ten temat zna.
    No i tak w skrócie... :-(

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja mam dostepny :)
    W zeszlym cyklu nie bylo , a ten od poczatku dostepny ;)

Asiula, nie jest dostępny. Chyba, że tylko ja nie mogę go zobaczyć ;-)

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no własnie? Luna?
    nie, bo nie
    czy wiara mu nie pozwala?
    uzasadnił to jakoś? może jest zmęczony staraniami i przeraża go ostateczność czyli ivf?

Mój mąż nie należy do gorliwych wierzących, jak widać w mało co wierzy... No chyba, że w piniądz!!!

• Magdala Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenie iui stoi o wiele niżej w statystykach niz ivf. Rozumiem, ze moze by zmeczony (chociaż czym on sie zmeczyl? To ty robisz badania i sie stymulujesz). Ma prawo do tego.
    Tylko szkoda Ciebie.

A naturalnie próbować też nie ma ochoty?

Luna76, moremi lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • efcia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna <3

Luna76 lubi tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Powodzenie iui stoi o wiele niżej w statystykach niz ivf. Rozumiem, ze moze by zmeczony (chociaż czym on sie zmeczyl? To ty robisz badania i sie stymulujesz). Ma prawo do tego.
    Tylko szkoda Ciebie.

A naturalnie próbować też nie ma ochoty?

Nie, no do tego to ochoczo się zabiera! Ale to wiąże się z przyjemnością i nic nie kosztuje. Choć muszę przyznać, że nie ujawnia już takich potrzeb jak kiedyś. Może ma kogoś na boku...

krycha.stara lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna <3
    Współczuję, dobrze jest w związku patrzeć w tym samym kierunku ale jednak nic na siłę. Ty masz swoje powody aby się starać a on swoje aby nie. Trudna sytuacja.

Luna76 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzien.Tak szaro za oknem,ze ciezko mi bylo odwłok podnieść z wyrka.No nic,byle do wakacji .Spokojnego dnia.Gosiek kciukasy za Ciebie :-)

Jastra, Sabina, malgos741, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Gosia, kciuki <3

Luna, współczuję sytuacji <3
    Niestety na siłę niczego się nie wskóra. A próbowaliście zupełnie odpuścić temat starań, choć na miesiąc. Tak absolutnie nic a nic, zero rozmów na ten temat, monitoringu itp? Może to by go przywróciło do właściwej aktywności, żeby nie miał z tyłu głowy że chcesz seksu tylko z jednego powodu, bo może tak właśnie sobie uroił...
    W każdym razie ściskam i życzę duuużo cierpliwości.

Luna76, Sabina, malgos741, efcia, satori lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Ech, chyba sie starzeje :/ ostatnie dni mam zupełnie wyjęte z życiorysu. Cos mi weszło w kręgosłup i nie chce wyjsć :/

Luna, mam nadzieje ze dojdziecie z mężem do porozumienia i że przede wszystkim wyjaśni ci dlaczego nie chce ivf.
    Kciuki trzymam zaciśnięte :)

Miłego dnia!!!

Luna76, Sabina, malgos741, efcia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ,u nas kolejny ladny dzien :-) .Milego dnia zycze

Sabina, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Dzień dobry

Gosia, kciuki <3

Luna, współczuję sytuacji <3
    Niestety na siłę niczego się nie wskóra. A próbowaliście zupełnie odpuścić temat starań, choć na miesiąc. Tak absolutnie nic a nic, zero rozmów na ten temat, monitoringu itp? Może to by go przywróciło do właściwej aktywności, żeby nie miał z tyłu głowy że chcesz seksu tylko z jednego powodu, bo może tak właśnie sobie uroił...
    W każdym razie ściskam i życzę duuużo cierpliwości.

Tak, Jastra, mieliśmy taki czas, że nawet nie kontrolowałam kiedy dni płodne, a kiedy miesiączka - dałam na luz. On już nawet unika tematu, rozmowę przekierowuje na czas przyszły: budowę domu, zakup kota, nowy samochód, wnuki... czyli bzdury, które mnie w tym momencie nie interesują. Widzę, że mamy konflikt interesów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 09:18

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    bo nawet się nie przywitałam :-)

Sabina, efcia, moremi lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Dzień dobry!
    Ech, chyba sie starzeje :/ ostatnie dni mam zupełnie wyjęte z życiorysu. Cos mi weszło w kręgosłup i nie chce wyjsć :/

Luna, mam nadzieje ze dojdziecie z mężem do porozumienia i że przede wszystkim wyjaśni ci dlaczego nie chce ivf.
    Kciuki trzymam zaciśnięte :)

Miłego dnia!!!

Jak pisałam wyżej, już wyjaśnił i nie ma nic do dodania. Czuje się za stary i czas na "inne aspekty życia" :-/

krycha.stara lubi tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej !
    A u nas pięknie , słonecznie :)
    Super !

Luna76, efcia, satori lubią tę wiadomość

‹‹ 32 33 34 35 36 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ