Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziś jeszcze podglądanie ostatnie ą w czwartek Białystok i pobranie... jej ale szybko się dzieje. ..
Luna76, Reni, efcia, peppapig, Magdala, ComeToMeBaby, moremi, satori, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyO kurde i ja Was znalazłam!
Jestem dopiero przy 1szym kwietnia.
Czytam szybko bo Kajtek się do cycka podłączył. Jak ja się stenskniłam...efcia, Reni, Aasiula, Sabina, Natka_79, Luna76, Jastra, Magdala, ComeToMeBaby, malgos741, gretka, satori, moremi, beates, Mega, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry
u mnie 20dc, wczoraj i przedwczoraj piekny wodnisty śluz, az miałam mokro w majtach dzis chyba owulacja, bo nie moge siedziec i chodzić
kurcze męza nie ma - na wyjeździe, wraca dopiero w środe wieczorem, mam nadzieje ze niedzielne sexy starcza, jakby co bedzie na dziewczynkeAasiula, Sabina, Luna76, Jastra, peppapig, Magdala, satori, moremi, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiałam dużo na głowie, ale to może kiedyś opowiem. Jeszcze się wszystko wlecze.
Ale jestem i muszę nadrobić. Wszystkie przeciwności i złości tego świata wynagradza mi Kajtek. Poprostu nie można się smucić patrząc na taką cudną mordkeefcia, Luna76, Jastra, Sabina, satori, moremi, Mega, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Miałam dużo na głowie, ale to może kiedyś opowiem. Jeszcze się wszystko wlecze.
Ale jestem i muszę nadrobić. Wszystkie przeciwności i złości tego świata wynagradza mi Kajtek. Poprostu nie można się smucić patrząc na taką cudną mordke
Pepa to moze jakies nowe foto Kajtka ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Peppa co tam?jak tam?Jak Kajtek?Siedzi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 14:18
Sabina, moremi, efcia, Aasiula, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPepcia ale Ci syn urósł
Dzień dobry się z Państwem
Zaraz jadę do domu. W końcu Dziś na śniadanie w pracy były kebaby. Już wiem, ze dziedzic nie przepada za takim zarciem. Boli mnie cały brzuch, tak.mnie wzdelo. Na szczęście to stan przejściowy
Małgosia kciuki wieszComeToMeBaby, malgos741, peppapig, satori, moremi, efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość