X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Tratatata

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzone w czwartek 7.30 Białystok

ComeToMeBaby, peppapig, gretka, Sabina, satori, moremi, efcia, beates, Aasiula, Luna76, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Potwierdzone w czwartek 7.30 Białystok
    Będziemy tam <3

efcia, Aasiula, malgos741, ComeToMeBaby, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• satori Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Panowie "fachuwcy" od ocieplania bloku popsuli nam neta. Na dwa dni! Wrrr

Sabinka super wyglądasz :)
    Malgos kciuki już od teraz && :)
    Peppa witaj :)

A mnie mdli i szarpie dalej. I po co? Po co? Ja się pytam?
    Byłam na Łowcy i królowej lodu. Efekty super. Generalnie polecam. :)
    Dzwonili dziś ze jutro mam przyjść po wyniki prenatalnych. Niby pełen luz ale znów trzęsę gaciami :/

efcia, beates, Sabina, Aasiula, Mega, malgos741, kapturnica, ComeToMeBaby, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, u mnie mdłości dziś caly dzień, nic nie miałam siły robić, czyli dzień przelezany. Małgoś kciuki, Satori wyniki będą prawidłowe, zobaczysz. Niedługo i mnie te stresy czekają.

Sabina, Aasiula, malgos741, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, satori, Mimbla, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Kajtek nie ma zęba :/ i jeszcze sam nie siedzi.. ale ma czas co? Za to jest pogodny, uśmiechnięty, je zupę bo z tym był problem. Nie je mleka ani grysiku tylko cycek. Oprócz zupek, banan numer jeden, jabłko i kisiel z malinami i borówkami. Trochę chorował ale udało się bez antybiotyku,no i śpi dobrze. Czego chcieć więcej ;) A Maksiu siedzi? Bo Kajtek siedzi 2 sekundy i ciap!no chyba że w huśtawce ;)
    No jasne,ze ma czas.Tak ,Maks od kilku dni sam siedzi i idzie mu to coraz lepiej i coraz dluzej.Jak usiadl sam na lozku to bylam w szoku bo zrobil to z zaskoczenia.Chyba spodobala mu sie ta pozycja bo teraz nawet w wanience krzyk jak sie go kladzie.Zeby sa 2 i spuchniete dziasla na gorze wiec czekamy na kolejne.
    Bardzo sie ciesze,ze Kajtek zaczal jesc Ci cos wiecej niz cyc.
    Poza tym raczkuje do tylu i nijak biedak nie moze zajarzyc jak to zrobic ,zeby nie oddalac sie od upragnionego celu ;-)

efcia, ComeToMeBaby, satori, peppapig, Mega, beates, BISCA, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim. Ja ostatnio budzę się przed 5! Masakra jakaś chcę spać a nie mogę. Ani też robić mi się nic nie chce tak wczas.

efcia, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapcia to Maksiu idzie jak burza :-) zęby,siada i zaczyna raczkować. Zuh chłopak.
    Kajtek dopiero odkrył,że można wkładać stopę do buzi ;) wszystko przed nimi.

efcia, ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Witaj Pepa. Coś ty taka zielona? ;)
    Słońce jest, nareszcie. Czy ktoś wie jaka pogodę przewidują na majówkę? Planujemy wypad do Wisły, ale jak ma być zimno i padać to zostaniemy w domu, bo kasy szkoda.
    Miłego dnia życzę, kciuki za wszystkie zaciskam. Ja już podążam mechanicznym rumakiem w stronę pracy. ;)

beates, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega nie wiem jaka ma być pogoda bo ta taka zmienna franca.
    A zielona jestem hyhy ;)

efcia, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry sloneczny dzien.
    Pepcia stopami Maks tez zaczal sie interesowac tak naprawde kilka dni temu.Teraz odstawia nimi akrobacje a wczesniej klepal sie jedynie po kolanach .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 08:57

efcia, peppapig, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Paniom

U mnie też dziś słońce - nareszcie. :)
    Ale przeziębienie mnie dopadło, a muszę siedzieć w robocie, bo biegły kończy badanie bilansu.

Do później

efcia, peppapig, Sabina, Mimbla, BISCA, Aasiula, Mega, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczaku oj pamiętam jak to kartofel był w brzuchu tak to niedawno było...jak ten czas śmiga! Cza się niedługo za jakimś oxfordem rozglądać. ;)

efcia, beates, ComeToMeBaby, paszczakin, Mimbla, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no Paszcza trafil ci sie super egzemplarz :D
    faktycznie zagladalam ostatnio na twojego suwaka i az wierzyc sie nie chce, ze to juz roczek za pasem, nie obejrzysz sie i pojdzie na studia :D

Bry, milego
    Asiula kciuki <3

BISCA, Aasiula, satori, slash lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    U nas dziś słonecznie i ciepełko!!!!!!!!
    Cześć Peppa - zielona się zrobiłaś, to chyba na wiosnę ;-) ale twarzowo :-D

efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No , no Paszcza mały geniusz Wam rośnie !
    Faktycznie , nie macie wyjścia tylko musicie rodzeństwo mu zmajstrować :)
    Martwi mnie jednak trochę to przyspieszenie . No bo jak to opanować ? :)

BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam :
    Dzień dobry !

kapturnica, BISCA, efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Satori , kciki za wyniki !
    Dobrze będzie :) !

efcia, Aasiula, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beates fajny masz brzusio
    (Z góry przepraszam za to -sio,ale musiałam!)

beates, BISCA, efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;) u nas dziś pochmurno. .. roboty mam sporo muszę trochę nadrobić z kasą. .

beates, BISCA, Aasiula, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, satori lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza, ubawiłam się Twoim postem :). Świetny opis dziecia.
    Witam się z Wami i ja, po krótkiej przerwie.

U nas dzisiaj świeci słońce.
    Zakupiłam drewnianą szafkę z BRW i powiem Wam, że całkiem fajna. Długo wczoraj marudziliśmy który model z mdf wybrać no i w koncu spytałam czy jest coś z samego drewna... i okazało się, że nawet było na ekspozycji do sprzedaży od ręki. No to wzięliśmy bez marudzenia. Pasuje do sypialni no i nie śmierdzi mdf.

Mnie niezmiennie muli, jednakże (bynajmniej) - z przerwami. Jestem jednak wdzięczna losowi (jak i panu Bukowi) w obecnej chwili wymiotów całkowicie brak. W nocy, o 23:00 ugotowałam sobie na wszelki wypadek woreczek kaszy jaglanej dzięki czemu spałam bez przerw aż do 8:45 i miskę, którą dotąd miałam po mojej stronie łóżka "na wszelki wypadek", odniosłam na dobre do łazienki.

Wciągam całkiem sporo bułek z żółtym serem i ogórkami, no i zapijam pysznymi smoothies.

Szafka już dostarczona, a ja niedługo będę organizować na nowo moje skarpetki, bieliznę, rajstopy etc. Mam dla siebie aż 6 szuflad ;) a wcześniej mieliśmy z mężem "na spółkę" cztery.

BISCA, efcia, beates, Sabina, ComeToMeBaby, Reni, Mega, Magdala, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
‹‹ 34 35 36 37 38 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ