Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Potwierdzone w czwartek 7.30 Białystok
ComeToMeBaby, peppapig, gretka, Sabina, satori, moremi, efcia, beates, Aasiula, Luna76, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Witam
Panowie "fachuwcy" od ocieplania bloku popsuli nam neta. Na dwa dni! Wrrr
Sabinka super wyglądasz
Malgos kciuki już od teraz &&
Peppa witaj
A mnie mdli i szarpie dalej. I po co? Po co? Ja się pytam?
Byłam na Łowcy i królowej lodu. Efekty super. Generalnie polecam.
Dzwonili dziś ze jutro mam przyjść po wyniki prenatalnych. Niby pełen luz ale znów trzęsę gaciamiefcia, beates, Sabina, Aasiula, Mega, malgos741, kapturnica, ComeToMeBaby, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, u mnie mdłości dziś caly dzień, nic nie miałam siły robić, czyli dzień przelezany. Małgoś kciuki, Satori wyniki będą prawidłowe, zobaczysz. Niedługo i mnie te stresy czekają.
Sabina, Aasiula, malgos741, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, satori, Mimbla, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Kajtek nie ma zęba i jeszcze sam nie siedzi.. ale ma czas co? Za to jest pogodny, uśmiechnięty, je zupę bo z tym był problem. Nie je mleka ani grysiku tylko cycek. Oprócz zupek, banan numer jeden, jabłko i kisiel z malinami i borówkami. Trochę chorował ale udało się bez antybiotyku,no i śpi dobrze. Czego chcieć więcej A Maksiu siedzi? Bo Kajtek siedzi 2 sekundy i ciap!no chyba że w huśtawce
Bardzo sie ciesze,ze Kajtek zaczal jesc Ci cos wiecej niz cyc.
Poza tym raczkuje do tylu i nijak biedak nie moze zajarzyc jak to zrobic ,zeby nie oddalac sie od upragnionego celuefcia, ComeToMeBaby, satori, peppapig, Mega, beates, BISCA, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Witaj Pepa. Coś ty taka zielona?
Słońce jest, nareszcie. Czy ktoś wie jaka pogodę przewidują na majówkę? Planujemy wypad do Wisły, ale jak ma być zimno i padać to zostaniemy w domu, bo kasy szkoda.
Miłego dnia życzę, kciuki za wszystkie zaciskam. Ja już podążam mechanicznym rumakiem w stronę pracy.
beates, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry sloneczny dzien.
Pepcia stopami Maks tez zaczal sie interesowac tak naprawde kilka dni temu.Teraz odstawia nimi akrobacje a wczesniej klepal sie jedynie po kolanach .Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 08:57
efcia, peppapig, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No no Paszcza trafil ci sie super egzemplarz
faktycznie zagladalam ostatnio na twojego suwaka i az wierzyc sie nie chce, ze to juz roczek za pasem, nie obejrzysz sie i pojdzie na studia
Bry, milego
Asiula kciuki
BISCA, Aasiula, satori, slash lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam u nas dziś pochmurno. .. roboty mam sporo muszę trochę nadrobić z kasą. .
beates, BISCA, Aasiula, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Paszcza, ubawiłam się Twoim postem . Świetny opis dziecia.
Witam się z Wami i ja, po krótkiej przerwie.
U nas dzisiaj świeci słońce.
Zakupiłam drewnianą szafkę z BRW i powiem Wam, że całkiem fajna. Długo wczoraj marudziliśmy który model z mdf wybrać no i w koncu spytałam czy jest coś z samego drewna... i okazało się, że nawet było na ekspozycji do sprzedaży od ręki. No to wzięliśmy bez marudzenia. Pasuje do sypialni no i nie śmierdzi mdf.
Mnie niezmiennie muli, jednakże (bynajmniej) - z przerwami. Jestem jednak wdzięczna losowi (jak i panu Bukowi) w obecnej chwili wymiotów całkowicie brak. W nocy, o 23:00 ugotowałam sobie na wszelki wypadek woreczek kaszy jaglanej dzięki czemu spałam bez przerw aż do 8:45 i miskę, którą dotąd miałam po mojej stronie łóżka "na wszelki wypadek", odniosłam na dobre do łazienki.
Wciągam całkiem sporo bułek z żółtym serem i ogórkami, no i zapijam pysznymi smoothies.
Szafka już dostarczona, a ja niedługo będę organizować na nowo moje skarpetki, bieliznę, rajstopy etc. Mam dla siebie aż 6 szuflad a wcześniej mieliśmy z mężem "na spółkę" cztery.BISCA, efcia, beates, Sabina, ComeToMeBaby, Reni, Mega, Magdala, iwcia77, satori lubią tę wiadomość