Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry
Udlao mi sie zlapac kilka minut na oddech i od razu do Was zagladam
Paszcza, mi tez trudno uwierzyc, ze Adas juz roczek prawie ma. Troche to przykre, ze tylko 3 jezykami wlada .... ale dacie rade
kapturnica, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Wracam z kliniki
Dostalam Menopur I cetrotide
W nowym cyklu startujemy
Leki wykupione , wracamy do domu
Dziekuje za kciuki tym ktore trzymalybeates, Magdala, peppapig, kapturnica, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, malgos741, gretka, iwcia77, satori, Mega, paszczakin, Luna76, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dzien dobry
Wracam z kliniki
W nowym cyklu startujemy
Dziekuje za kciuki tym ktore trzymaly
Super Aasiula !
Ale się dzieje , co za emocje
Małgoś, Bisca , Ty ... Powodzenia dziewczyny !!!efcia, Sabina, Aasiula, BISCA, malgos741, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dzien dobry
Wracam z kliniki
W nowym cyklu startujemy
Dziekuje za kciuki tym ktore trzymaly
Asiula to już za moment , za momencik bedziesz matkiem
Aasiula, BISCA, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Brywieczer
w ogóle jak się patrzy na te forumiaki, to wierzyć się nie chce, że tak urosły, że tak czas leci
ZObaczcie Jagode Megan! Przecież to prawie panna na wydaniu
A Dziobakowy? Zaraz będzie się chajtał
Tylko ja taka piękna i młoda bez zmian. No, ale to geny!efcia, iwcia77, malgos741, satori, Mega, beates, Sabina, BISCA, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
Dobry ranek zbieramy się ...
Mega, satori, beates, Sabina, Jastra, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bry dzień. Paszcza jak Adasko kończy rok to znak, że trzeba tą Julke robić, kiedy idziesz do kliniki? Małgoś, kciuki za Twoje kinder niespodzianki.Asiula i u Ciebie się zaczyna naprasuj się teraz za wszystkie czasy, bo niedługo zakaz Satori pappa to tylko takie sobie szacowanie, często osoby z kiepskim wynikiem mają zdrowe dzieci i na odwrót, ważne jest usg. W pappie za wiek od razu wynik dostaje po łbie. Na pewno wszystko jest dobrze.
satori, efcia, BISCA, Jastra lubią tę wiadomość
-
Że za wiek dostaje się po łbie to ja wiem i liczyłam się z tym.
Ryzyko podstawowe z samego wieku zupełnie mnie nie zaskoczyło:
T21: ryzyko podst. 1:74 ---> ryzyko oblicz. 1:101
T18: 1:183 --> 1:3666 (20 krotny spadek)
T13: 1:574 --> 1:11483 (20 krotny spadek)
Da się? Da
a przy T21 nawet się nie podwoiło. To mnie martwi. Pytam się tej genetyczki co konkretnie dało taki wynik. A ona mówi, że wiek. Czyli co? Każda 40 ma wynik 1:100? Nie, są wyniki i 200 i 500 i 900 ale i 20 i 2. Gdzie sens i logika? Nie ma, dlatego idę to sprawdzić bo oszaleję. -
Dzien dobry wszystkim. Satori wspolczuje stresu bo ,ze niepotrzebny to ja to wiem.Dziecia masz okaza zdrowia.
Ja wlasnie ze wzgl,ze pappa i wolna beta moga mieszac w wynikach to dalam sobie spokoj z tymu badaniami.Naczytalam sie ile nerwow ,stresu ,placzu i strachu przeszly dziewczyny.Amnio da Ci pewnosc ,ze masz zdrowe dziecko .Trzymaj sieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 08:39
efcia, beates, BISCA, Mimbla, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
Satori, kurczę sama będę szła na prenatalne i wczuwam się w twoją sytuację. Trudna decyzja. Fakt, że wiek ma wpływ na pappa, no ale jednak mąci spokój. Trzymam więc kciuki żeby wszystko było dobrze
satori lubi tę wiadomość