Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySatori ja sie spodziewałam będę mieć taki wynik jak Ty. I wiedziałam, ze jeśli wyjdzie taki, to jak Ty będę sprawdzać dalej co z dzieciem. Tule Cię mocno. Współczuję stresów, ale jestem pewna ze wszystko bedzie dobrze. A skąd? Bo jak.masz dobre USG to nie ma opcji, żeby było inaczej. Nie ma i już!
Ps. Żeby Cię pocieszyc Elf miala ryzyko 1:2 a dziedzic jest zdrow jak ryba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 09:01
efcia, Reni, kapturnica, BISCA, satori, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
Ja mialam tez amino i nie zaluje przynajmniej do konca ciazy bylam spokojna ze Hela jest zdrowa ,pappa mialam 1:40 ,satori wrote:Poszczególne wyniki są dobre. Wyniki z krwi są w normie.
Pani genetyk powiedziała ze wolna beta mogła by być nieco niższa ale jest w normie. Pappa jest ładne. NT prawidłowe 2mm. Kość nosowa widoczna.
Ale... niestety szacowane ryzyko jest zbyt wysokie abym mogła go nie sprawdzać bo wyniosi 1:101. Zdecydowaliśmy się i 26 idę na amniopunkcje.
Jak to jest kurwa możliwe, że wszystko jest ok a wynik do dupy?
I w dupie mam że ktoś zgłosi ten post. W głębokiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 09:42
Sabina, kapturnica, Jastra, efcia, Mimbla, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
Dobry
Zapomniałam hasło jakimś cudem ale udało sie zalogować
Małgos, trzymam kciuki!
Satori, dobrze ze idziesz na amniopunkcję, spokój w ciąży jest ważny. Na pewno jest wszystko dobrze
Oglądam sejm, znowu zadyma
Sabina, efcia, anna maria, satori, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
Satori, współczuję stresu, ale pamiętaj że to tylko statystyka. Tylko.
Oczywiście też bym zrobiła amnio dla spokoju, dobrze, że nie będziesz się długo stresować.
Małgoś, kciuki
A u mnie przeziębienie się rozkręca, chodzę zasmarkana, echhhh.
No ale biegły jutro przywozi raport, jeszcze tylko 26 rada nadzorcza i zapominam o 2015.
Miłego dniaSabina, efcia, anna maria, satori, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
Melduję się - cześć
U nas dziś okropna pogoda. No i przyszła dziadówa @@@. Ale pocieszające jest to, że po duphastonie i castagnusie całkowicie ominął mnie zespół napięcia przedmiesiączkowego - nawet ból głowy i wk..w!!! Pierwszy raz od kilka lat weszłam w to gładko
Satori
Asiula
Małgoś
kibicuję Wam, trzymam... Uda sięefcia, anna maria, satori, Sabina, malgos741, Mimbla, Aasiula, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Wiecie co?
Fajnie tu, jak nikt z chlewa nie zagląda i gówna nie wnosi
Aż miło poczytać i popisać
Miłego dnia babeczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 14:56
Reni, efcia, anna maria, Sabina, malgos741, Mimbla, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja..zmęczona..
Jestem już po...pobrano 4 jajka..zobaczymy co dalej...proszę o kciuki ..teraz czekanie na telefon..
Może ta data będzie szczęśliwa bo lubię 14Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 16:40
satori, Mimbla, Sabina, krycha.stara, kapturnica, efcia, Magdala, Aasiula, beates, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, anna maria, peppapig, gosia7122, Luna76 lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzięki kobitki za dobre słowo i wsparcie
Widzę po sobie, że mi już psyche wraca do normy
Wczoraj byłam jakby mi ktoś w brzuch pięścią przywalił, rano na totalnym wcurvie na system i na badania co mają w naszym wieku do 15% błędnych wyników pozytywnych lub negatywnych, a teraz jak już wiem co chcę zrobić to mi lżej na duszy
Aha zważcie się przed badaniem jeżeli ma być pobierana krew. Mnie nikt w gabinecie nie zważył, a ja podałam wagę Pi razy drzwi z ostatniej wizyty. A potem doczytałam, że wyniki z krwi są odnoszone do wagi ciężarnej. Huk tak naprawdę wie jaki wpływ ma kg w tą czy tamtą stronę. Ale jeżeli ryzyko podnoszą już setne i tysięczne wyniku to może to mieć spore znaczenie. A progesteron, duphaston itp mogą zawyżać wolną betę.Sabina, efcia, beates, ComeToMeBaby, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
Satori doczytałam
Trzymam za Ciebie również..musi być dobrze..satori, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny