Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Po tym jak napisalam na 35+ a tam cisza. Patrze prawie nikogo ze znanych mi osob nie ma. Dostalam cynk od Ani i Reni ze jestescie tutaj.
Zatem napisze jeszcze raz.
Hej hej hej.
To ja slash.
Daaaawno nie zagladalam.
Powinno mi byc wstyd.
Tak jest mi wstyd.
U nas za miesiac roczek. Nawet nie wiem kiedy to zlecialo. Zebow mamy 8. Chodzi przy meblach i za raczke. Sama da 3 kroki i siada. Wiec jeszcze sie boi.
rosnie jak na drozdzachm ciuszki juz na 92 spokojnie nosi. Jeszcze z miesiac i bedea za male.
Paszczakin moja paro. Wszytkiego najlepszego bo to dzis Rok Twojego szczescia.
Nadrobic jak zwykle nie dam rady. Ale zauwazylam na liscie ze sa nowe brzuchole.
Alis jak corcia?
Pozdrawiam was wszystkie razem i kazda z osobnaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 20:42
Mega, anna maria, efcia, Mimbla, Aasiula, ComeToMeBaby, Luna76, paszczakin, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O wlasnie do mnie napisala. Do konca kwietnia pracuje i przeprowadzaja sie do wiekszego mieszkania. Czasu brak i nie zaglada ale jak narazie jest wszystko ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 23:51
Mega, anna maria, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry wszystkim.
Piękne życzenia urodzinowe dla Adasia
U mnie znowu zawrót głowy. W domu dosłownie szpital. Córka miała zapalenie krtani,zeszło na zapalenie oskrzeli. Ledwo wyzdrowiala syn zaczął..no i ja co za paskudztwo! Ledwo żyje!
Leczę syna antybiotkirm, a on zmordowany bo kaszle nas jak gruźlikow. Najgorsze, że pisze egzaminy gimnazjalne po niedzieli.
Póki co nie widzę by Kajtek się zaraził..nasza choroba wlecze się dobre 2 tygodnie może mu się uda nie zachorować. Ja nie miałam nawet kiedy i jak isć do lekarza, masakra wrr..
Można wyleczyć zapalenie krtani bez antybiotyku?
Mega, efcia, slash, paszczakin, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witaj peppapig!
Ja nie bardzo sie znam na chorobach czy ich leczeniu ale wydaje mi sie powinnas nawilzac powietrze w domu.
Czy bez antybiotyku sie to uda nie wiem.
Ale na pewno pomoze inhalator.
Trzymam kciuki zeby sie uchronil przed chprobąWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 07:25
-
Bry
Pepa ja bym nie czekała tyle czasu tylko poszła do lekarza. 2 tygodnie to trochę długo żeby się samemu leczyć.
Sąsiad komponuje jakiś utwór muzyczny za pomocą wiertarki, a mojej rodzinki nic nie rusza, śpią jak zabicikapturnica, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, satori lubią tę wiadomość