Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
satori wrote:Aha zważcie się przed badaniem jeżeli ma być pobierana krew. Mnie nikt w gabinecie nie zważył, a ja podałam wagę Pi razy drzwi z ostatniej wizyty. A potem doczytałam, że wyniki z krwi są odnoszone do wagi ciężarnej. Huk tak naprawdę wie jaki wpływ ma kg w tą czy tamtą stronę. Ale jeżeli ryzyko podnoszą już setne i tysięczne wyniku to może to mieć spore znaczenie. A progesteron, duphaston itp mogą zawyżać wolną betę.
BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Dla malego Paszczaka
wszystkiego naj... naj... niech rosnie zdrowo i daje duzo radości http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 20:19
Jastra, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego Najlepszego z okazji Roczku
Wszystko co piękne i wymarzone
Niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie. Adasiowi Hela z mamaJastra, Aasiula, efcia, paszczakin, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry,
Sto lat, sto lat dla Adasia!!!
Kciuki za potrzebujące &&
U mnie dziś słonko w końcu
Badanie sprawozdania zakończone, jeszcze tylko Zusy i mogę zaczynać weekend
Miłego piąteczkuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 09:49
beates, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
... u nas nie pada, zapowiadają że w ciągu dnia będzie się przejaśniać. Za parę godzin zaczynamy weekend. Nie ma nic lepszego na świecie niż piątki i poranna medytacja w łóżku z kotem, nad filiżanką herbaty.
Paszczaku, ucałowania dla małego Adasia od ciotki Mimblii .
(bardzo dziękuję za suwaczek, mam nadzieję że zadziała)ComeToMeBaby, Reni, beates, Aasiula, Jastra, BISCA, efcia, Mega, Sabina, moremi, paszczakin, satori lubią tę wiadomość
-
Adasiu - spokojnej matki, urwisowego rodzeństwa, pobłażliwego ojca, szalonych sąsiadów, przygód co nie miara i samych uśmiechów
Aasiula, BISCA, Mimbla, efcia, Mega, slash, paszczakin, satori lubią tę wiadomość