Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
satori wrote:Aha zważcie się przed badaniem jeżeli ma być pobierana krew. Mnie nikt w gabinecie nie zważył, a ja podałam wagę Pi razy drzwi z ostatniej wizyty. A potem doczytałam, że wyniki z krwi są odnoszone do wagi ciężarnej. Huk tak naprawdę wie jaki wpływ ma kg w tą czy tamtą stronę. Ale jeżeli ryzyko podnoszą już setne i tysięczne wyniku to może to mieć spore znaczenie. A progesteron, duphaston itp mogą zawyżać wolną betę.
BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Dla malego Paszczaka
wszystkiego naj... naj... niech rosnie zdrowo i daje duzo radości http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 20:19
Jastra, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego Najlepszego z okazji Roczku
Wszystko co piękne i wymarzone
Niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie. Adasiowi Hela z mamaJastra, Aasiula, efcia, paszczakin, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry,
Sto lat, sto lat dla Adasia!!!
Kciuki za potrzebujące &&
U mnie dziś słonko w końcu
Badanie sprawozdania zakończone, jeszcze tylko Zusy i mogę zaczynać weekend
Miłego piąteczkuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 09:49
beates, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
... u nas nie pada, zapowiadają że w ciągu dnia będzie się przejaśniać. Za parę godzin zaczynamy weekend. Nie ma nic lepszego na świecie niż piątki i poranna medytacja w łóżku z kotem, nad filiżanką herbaty.
Paszczaku, ucałowania dla małego Adasia od ciotki Mimblii.
(bardzo dziękuję za suwaczek, mam nadzieję że zadziała)ComeToMeBaby, Reni, beates, Aasiula, Jastra, BISCA, efcia, Mega, Sabina, moremi, paszczakin, satori lubią tę wiadomość
-
Adasiu - spokojnej matki, urwisowego rodzeństwa, pobłażliwego ojca, szalonych sąsiadów, przygód co nie miara i samych uśmiechów
Aasiula, BISCA, Mimbla, efcia, Mega, slash, paszczakin, satori lubią tę wiadomość