Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
no własnie? Luna?
nie, bo nie
czy wiara mu nie pozwala?
uzasadnił to jakoś? może jest zmęczony staraniami i przeraża go ostateczność czyli ivf?efcia, Sabina, Luna76, Mimbla, beates, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:u mnie dzis 30dc, na 99% bezowulacyjny mialam.. tak czy inaczej, cudu nie bedzie, bom seksow nie robila.
Czy bezowulacyjne cykle sa jakies dluzsze niz normalnie? Bo wczesniej nigdy nie zaobserwowalam.. Marzy mi sie @ w czwartekWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 10:22
efcia, sandra80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna, to faktycznie niefajna sytuacja u Was. też mnie ciekawi powód tego "nie", ale jaki by nie był... no nic, tule mocno.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 10:36
efcia, iwcia77, Luna76 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:I w ogole wykresy pochowały, jak tu kibicować jak nic nie widac pfff
efcia, sandra80, Luna76, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Luna nie bo?
On się boi że to z jego strony problem?Luna76 lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bry
Kciuki za potrzebujące
Luna przykro mi może jeszcze da sie przegadać
Paszcza brawo ty kiedys mialam podobna sytuacje, klej na łapach i na lustrze, od tamtej pory zanim otworze super gluta to zakladam rekawiczki jednorazowe, a sklejaną rzecz klade na gazetach - przezorny zawsze ubezpieczony
Wczoraj byłam u siostry w odwiedzinach zobaczyc jej córcie, no cudna jest
męzu wpatrzony w nia, zaczal rozpamietywac jak nasza byla taka mała, a po powrocie pytał czy robimy takiego maluchasandra80, paszczakin, iwcia77, Luna76, beates, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, satori, slash lubią tę wiadomość
-
Kapta toż mam suwak nie widać? Luna mój też był przeciwny in vitro, ale Go przekonałam trochę to trwało
efcia, moremi, Luna76, beates, kapturnica, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam i ja
W końcu było co poczytać a nie dwa słowa na dzień dobry i dobranoc
Luna przykro mi. Może być tak że tego dziecka bardziej chcesz Ty Szkoda ze tyle Waszych starań i nagle tak zatrzymał się tak tuz przed progiem.
Ja w pracy. Dzień mija jak z bicza strzelił. Młoda w przedszkolu
Dziękuję za komplementy, Ale jak już pisałam zaczynałam ciąże z dużym nadbagazem. Szczęście moje, ze mało przytylam, bo bym chyba już nie chodziła
Małgoś Kciuki za dorodne i zdrowe jajka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 14:37
efcia, Luna76, beates, Mega, Jastra, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny