Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Mówisz?
Ja chce Karola
Ale Młoda ma w przedszkolu Karola. Straszny rozrabiaka. A z imion które jej się podobają, to Miłosz. Tylko ze to dlatego ze Milek to mój bratanek i strasznie lubią się z moją corka
Milena i Miłosz - ładnieSabina, Luna76, moremi, BISCA, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
znowu przerabiamy imiona?
powiem Wam, że zanim urodzę, to mi się zmieni milion pińcet sto dziewińcet razy
na razie Wkurwisława/y nikt nie ma, więc jest szansa, ze nie będzie oklepane hahahahSabina, Mimbla, Simba, moremi, efcia, BISCA, satori, krycha.stara, slash lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:No, niestety zajęte
a tak swoją drogą co to znaczy zajęte?
co to jakieś prawa są do danego imienia?
podoba mi się takie to biorę,a co mnie obchodzą inniComeToMeBaby, Mimbla, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a tak swoją drogą co to znaczy zajęte?
podoba mi się takie to biorę,a co mnie obchodzą inni
Niby tak, ale jednak w tak bliskiej rodzinie dzieci by kręćka dostały nie wiedząc kogo się woła i nawet przy rozmowach trzeba by uszczegóławiać o którego np. Miłosza chodzi w rozmowie. Zależy jak często i blisko się jest z drugim imiennikiem.
Oczywiście można to olać, nikt nie zabroni nazwać tak samo.
Ale ja chyba bym nie chciała takiego samego imienia dla dziecka jak ma mój brat czy siostra.kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:a tak swoją drogą co to znaczy zajęte?
podoba mi się takie to biorę,a co mnie obchodzą inni
Pokaże Wam F jak tylko sie ogarnę. Wróciłam z zakupów i chyba mi zaszkodziły bo łeb mi pękaReni, Sabina, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny
No wielki jest, nawet brata prześcignął w wadze, patrząc na ten sam okres wkrótce zaczynamy wprowadzać nowe smaki to może nie będzie tak rósł albo wręcz przeciwnie w poniedziałek fiknął z brzucha na plecy, minę miał boską czekam, ale jeszcze nie powtórzył
Kupiłam dzis te nowe pieluchy z lidla, na pierwszy rzut oka fajne. Cienkie jak pampersy. Ciekawe jak sie sprawdza w noszeniu
Kapta, widziałam ze wózek kupiłaś. Tez sie przymierzam do nowej spacerówki. Podoba mi sie jedna z Peg Perego ale nie mam pojęcia jakie te wózki są.efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Posluchajta! Dziecko moje male sprytne dalo rade zepsuc pociag ( lokomotywa) lego duplo, taki na baterie, bo to po torach smiga i robi tuu tuu. Rzecz generalnie nie do zepsucia, ale on dal radę. Napisalam do lego, odpisali, ze im przykro i ze mam napisac do dzialu czesci. Mi kurna tez przykro. Nie napisalam wiecej, bo jakos czasu nie bylo... A dzis dostaje maila, ze nowa lokomotywa jest w drodze!
Mozna? Mozna! I jak nie kochac lego??Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 13:41
efcia, moremi, Sabina, Mega, beates, BISCA, malgos741, Mimbla, satori lubią tę wiadomość