Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry,
Że u mnie pada,jest szaro buro i ponuro to żadna nowość.
Moze w weekend cos się wyklaruje, ale pewności nie ma.
Truskawki. Mniam. Pomimo, że sa w sprzedaży te różne hiszpańskie i inne to ja nie jem i czekam na nasze lub przynajmniej lokalne brytyjskie.
Poki co bedzie kawa.efcia, moremi, satori, Sabina, Aasiula, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Wymeldowuje sie. Wracam w wir pracy. Bede wieczorem.
Dzisiaj Paryz gra cwierc-final ligi mistrzow, dla tych ktore lubia pilke. Ja kocham i kibicuje PSG
Dla tych, ktore sie nie znaja, to ten mecz jest tak wazny jak moment w ktorym plemnik trafia na jajo. 1/4 roboty odwalona hihihi !
Reni, Simba, anna maria, moremi, kapturnica, beates, satori, Sabina, Aasiula, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Bry
Morcia super wieści
widze temat przewodni truskawki, Reni !!!!! takiego mi smaka narobiłas, ze po pracy lece po mrożone - bedzie koktajl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 14:00
anna maria, moremi, satori, Sabina, Aasiula, Kisiel lubią tę wiadomość
-
wy o truskawkach.. no ja jeszcze chyba mam jedno pudełko z zeszłorocznych zbiorów w zamrażarce. Ale tak sukcesywnie przez zimę wpierniczałam że w zasadzie to tylko chyba nad świeżymi mogłabym się teraz ślinić
w zamian za to wyjadam ze słoika widelcem fasolkę konserwową. pychasatori, Sabina, efcia, Mega, Aasiula, moremi, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Witam !
Za mną teź ostatnio truskawki chodziły. Skusiłam sie i kupiłam, ale niedobre były. Mnie w tym roku sezon truskawkowy ominie , więc sprobuje jeszcze kupić za jakieś 2 tygodnie. Moze będą lepsze.
Ps. Dziękuję za wszystkie komplementysatori, Sabina, efcia, Aasiula, moremi, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Nasze truskawki dopiero zaczynają rosnąć, a te marketowe mnie nie ciągną.
U mnie w pracy nadal młyn. Ludzi jakby się wyroili. Normalnie nie maja co robić tylko się po urzedach wlocza
Morka dobre wieści to takie jakie lubię najbardziej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 17:40
efcia, Mega, moremi, Kisiel, Mimbla, satori, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny