Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Luna jesli masz leczona niedoczynnosc tarczycy to nie powinna ona jakos bardzo wpl na zajscie w ciaze.Ja mam niedoczynnosc i hashimoto u moj endo mowil,ze jesli tarczyca jest uregulowana to powinno byc oki.
I dzien dobery wszystkim
Niekoniecznie, ponieważ pomimo, że hormony tarczycy są uregulowane to organizm zwalcza sam siebie i wszystko co się w nim znajduje "nowego". Wszystko zależy od tego jak wysoki jest współczynnik ciał wrogich. A u mnie jest niestety wysoki. Tego współczynnika nie można obniżyć hormonami tarczycowymi, ani tez innymi medykamentami. Z tego co mówiła endokrynolog można spreparować jakieś szczepionki, przy tym bierze się kortyzol - również przez cały okres ciąży. Wiem, że tym zajmuje się Łódź, ale tam nie uznają wyników wcześniejszych badań, wszystkie trzeba robić od nowa w ich laboratorium Dla mnie jest to awykonalne. -
Dzięki, Kapta.
No, najważniejsze że Maksiu zdrowy. Nic innego się nie liczy.
Ja też sobie tylko tego życzę żeby dziecko było zdrowe, jesli będzie trzeba to będę brać ten Euthyrox całą ciążę. Gin wspominał że tak może być. Ja tylko gdybam o tej zmianie dawki, to tylko moja paplanina.
Jutro z nim skonsultuję wynik morfy, glukozy, moczu etc oraz TSH jak spadło to dopytam. Recepty powinnam dostać, jak sądzę ładny zapas, bo lubię zachomikować lek na wszelki wypadek.Sabina, kapturnica, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
Hej
Przypadkiem doczytałam właśnie, że Mimbla i Sandra jesteście w ciąży
Ogromne gratulacje, po tylu miesiącach Waszej walki życzę bezproblemowych 9 miesięcySabina, krycha.stara, efcia, satori, ComeToMeBaby, Mega, sandra80, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualnyDzień dobry się z Państwem
Serio dobry
Dziś rano zaliczyłam alergologa. Mam zwiększoną leki, az poczuje się lepiej. Tak do 2 tygodni. Potem powinno być lepiej. Kontrola w czerwcu.
Popołudniu byłam na wizycie u ginki. Serduszko pięknie bije, szyjka dluga, gladka, ale dziec spał. Dostałam w brzuch i lekarka go dokładnie obejrzała. Nie mierzyla, ale na zdjęciu mamy dokładnie uwiecznione, ze to SYN
Najbardziej cieszy się babciasatori, kapturnica, efcia, *aga*, malgos741, ComeToMeBaby, Mega, Kisiel, anna maria, Mimbla, BISCA, moremi, beates, Magdala, Aasiula, slash lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dzień dobry się z Państwem
Serio dobry
Dziś rano zaliczyłam alergologa. Mam zwiększoną leki, az poczuje się lepiej. Tak do 2 tygodni. Potem powinno być lepiej. Kontrola w czerwcu.
Popołudniu byłam na wizycie u ginki. Serduszko pięknie bije, szyjka dluga, gladka, ale dziec spał. Dostałam w brzuch i lekarka go dokładnie obejrzała. Nie mierzyla, ale na zdjęciu mamy dokładnie uwiecznione, ze to SYN
Najbardziej cieszy się babciaSabina lubi tę wiadomość
-
Sabcia gratuluje synka.... ja Ci przepowiedzialam..
Mimbla też super wieści..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 18:12
satori, BISCA, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Cześć dziewczyny u nas nadal piękna pogoda, wygonilam moich na dwór a sama odpoczywam, Sabcia chłopaki są super, takie mamusine Mimbla to trzymam kciuki za jutro. Ja dziś widziałam serduszko ktosia, wspaniałe uczucie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 18:51
satori, Mimbla, BISCA, Sabina, efcia, moremi, beates, malgos741, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Tak jak mowilam ,ciesze sieSabina wrote:Dzień dobry się z Państwem
Serio dobry
Najbardziej cieszy się babciaBISCA, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
Sabcia, gratulacje za syna
Sandra, gratulacje za
Beates, masz taki brzuch, jak mi sie marzy : nie za duzy, nie za maly, okragly i zgrabny. No i ciazowy
Zazdroszcze Calej trojce oczywiscie
Sabina, Mega, efcia, beates, Simba, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurde, napalilam się na koncert Starego Dobrego Małżeństwa w sobotę. Myślałam, że nikt na takie koncerty już nie chodzi, a tu niespodzianka, niemiła, bo biletów już nie bylo w momencie, kiedy zobaczyłam plakat na miescie. Fak. Szkoda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 20:30