Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Dzień dobry się z Państwem
Serio dobry
Dziś rano zaliczyłam alergologa. Mam zwiększoną leki, az poczuje się lepiej. Tak do 2 tygodni. Potem powinno być lepiej. Kontrola w czerwcu.
Popołudniu byłam na wizycie u ginki. Serduszko pięknie bije, szyjka dluga, gladka, ale dziec spał. Dostałam w brzuch i lekarka go dokładnie obejrzała. Nie mierzyla, ale na zdjęciu mamy dokładnie uwiecznione, ze to SYN
Najbardziej cieszy się babcia
Fajnie ! To będzie parkaMega, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
Bry. Padłam wczoraj szybciej niż moja córka, bo parę minut po 22 już spalam
Miłego laski, już środaJastra, efcia, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dobrry dzien.Maks dzielnie walczy z chorobskiem .Najgorsza noc bo zatyka mu nosek i sie wybudza z placzem.Ale za to od wczoraj coraz czesciej zaczyna sie po pare minut bawic w pozycji siedzacej i to knie bardzi cieszy,bo to znak,ze w najblizszych tygodniach bedzie juz sam siedzial
Jastra, moremi, efcia, Sabina, anna maria, beates, satori, Aasiula, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bry.. brzydko za oknem a do roboty trzeba a do tego jeszcze sprawy na miescie.. nie lubię..
ps. Beates super brzucho
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 08:22
Jastra, efcia, Sabina, beates, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:dzbry nie narzekać na pogodę
wiosna laski
niebawem truskawki
Ja już jadłam wczoraj, a w sumie piłam, bo w lidlu były, ale czekam na polskie, bo tamte się nie umywają do naszychmoremi, efcia, beates, satori, Sabina, Aasiula, Kisiel lubią tę wiadomość
-
bry i nie bry, zbiera sie do pracy- jak ja nie lubie takiego rozwalonego dnia....
pogoda taka sobie, poprzednie 2 o niebo fajniejsze, ale ale w weekend podobno u mnie snieg- kto to wymyslil ???!!!Jastra, moremi, BISCA, efcia, satori, Sabina, Aasiula, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość
gretka -
Cześć dziewczyny, u mnie też pada, też jadłam te truskawki lidlowe, ale niedobre, bie ma jak to nasze polskie. Beats piękny brzuch.
efcia, beates, Sabina, Aasiula, Mimbla lubią tę wiadomość
-
bry
jeszcze tylko ekg i usg głowy i wracamy do domu
okazało się, że Ignacy nie ma i nie miał żadnej toksoplazmozy. I to jest dobra wiadomość. W domu będziemy czekać na resztę wyników.
Beates, brzuch piękny
Kapta, zdrówka Maksiowi.
U nas też piękne słońce, a rano padał deszcz. Truskawki... mmmm... koktajl truskawkowy... albo makaron z truskawkami... się rozmarzylam będę rozrabiać z mleczkiem kokosowym, a to nie to samo co że śmietaną, ale może da radęgretka, kapturnica, Reni, Magdala, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, beates, satori, Sabina, Mega, Aasiula, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!