Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Dzień dobry się z Państwem

Serio dobry
Dziś rano zaliczyłam alergologa. Mam zwiększoną leki, az poczuje się lepiej. Tak do 2 tygodni. Potem powinno być lepiej. Kontrola w czerwcu.
Popołudniu byłam na wizycie u ginki. Serduszko pięknie bije, szyjka dluga, gladka, ale dziec spał. Dostałam w brzuch i lekarka go dokładnie obejrzała. Nie mierzyla, ale na zdjęciu mamy dokładnie uwiecznione, ze to SYN
Najbardziej cieszy się babcia
Fajnie ! To będzie parka
Mega, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
Bry. Padłam wczoraj szybciej niż moja córka, bo parę minut po 22 już spalam

Miłego laski, już środa
nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dobrry dzien.Maks dzielnie walczy z chorobskiem .Najgorsza noc bo zatyka mu nosek i sie wybudza z placzem.Ale za to od wczoraj coraz czesciej zaczyna sie po pare minut bawic w pozycji siedzacej i to knie bardzi cieszy,bo to znak,ze w najblizszych tygodniach bedzie juz sam siedzial
nick nieaktualny, moremi, efcia, nick nieaktualny, anna maria, beates, satori, Aasiula, Mimbla lubią tę wiadomość

-
Bry.. brzydko za oknem a do roboty trzeba a do tego jeszcze sprawy na miescie.. nie lubię..
ps. Beates super brzucho
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 08:22
nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, beates, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczęta

Sabina - gratuluję syncia!
Beates - super brzuch! zgrabny
Pogoda zrypana, kimać się chce... a wczoraj u nas 28 stopni
Miłego dnia
nick nieaktualny, moremi, efcia, nick nieaktualny, beates, satori, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
dzbry nie narzekać na pogodę
wiosna laski
niebawem truskawki
nick nieaktualny, moremi, kapturnica, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, beates, satori, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:dzbry nie narzekać na pogodę
wiosna laski
niebawem truskawki
Ja już jadłam wczoraj, a w sumie piłam, bo w lidlu były, ale czekam na polskie, bo tamte się nie umywają do naszych
moremi, efcia, beates, satori, nick nieaktualny, Aasiula, Kisiel lubią tę wiadomość
-
bry i nie bry, zbiera sie do pracy- jak ja nie lubie takiego rozwalonego dnia....
pogoda taka sobie, poprzednie 2 o niebo fajniejsze, ale ale w weekend podobno u mnie snieg- kto to wymyslil ???!!!
nick nieaktualny, moremi, BISCA, efcia, satori, nick nieaktualny, Aasiula, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość
gretka -
Cześć dziewczyny, u mnie też pada, też jadłam te truskawki lidlowe, ale niedobre, bie ma jak to nasze polskie. Beats piękny brzuch.
efcia, beates, nick nieaktualny, Aasiula, Mimbla lubią tę wiadomość
-
bry

jeszcze tylko ekg i usg głowy i wracamy do domu
okazało się, że Ignacy nie ma i nie miał żadnej toksoplazmozy. I to jest dobra wiadomość. W domu będziemy czekać na resztę wyników.
Beates, brzuch piękny
Kapta, zdrówka Maksiowi.
U nas też piękne słońce, a rano padał deszcz. Truskawki... mmmm... koktajl truskawkowy... albo makaron z truskawkami... się rozmarzylam
będę rozrabiać z mleczkiem kokosowym, a to nie to samo co że śmietaną, ale może da radę
gretka, kapturnica, Reni, Magdala, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, beates, satori, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!