Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry dzień, heloł
Beats super, że masz to za sobą, gratulacje, w wolnej chwili wrzuć fotkę Kubusia
Bisca Tobie to się od razu bliźniki należą za tyle czekania, Renkowi tożebeates, Mimbla, Mega, Reni, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Nie zartuj z tym przepraszaniem. Ja np spodziewalam sie Ciebie kolo srody. Szybko Was wypuscili. To teraz zabawa sie zaczyna. Chyba zazdroszcze, ale pozytywnie. Dam dzis chopu bez gumy cos mnie sie zdaje
Hej !
W Holandii wypuszczają juz po kilkj godzinach. Ja chciałam zostać kilka godzin dłuzej dla pewności. Po 10 juz byliśmy w domuMimbla, anna maria, krycha.stara, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Fajnie jest mieć malucha przy sobii, choć wciąź odruchowo głaszczę sie po brzuchu .
Oczywiście jest ten strach czy wszystko jest w porządku, zeby czegoś źle nie zrobić.
Przychodzi do mnie połoźna na 3 godziny dziennie.Wczoraj skupiłyśmy się głównie na karmieniu piersią. (Karmienie idzie nam tak sobie ). Dziś będzie pierwsza kąpiel.Dziobak, Mega, slash, Mimbla, anna maria, ComeToMeBaby, Sabina, efcia, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość
-
No to sie zadziało
Beates, gratuluje syna! Niech Wam zdrowo rośnie a ty wracaj do formy
Fajnie, że Was tu więcej
Myśmy zaczęli nowy tydzień z przytupem, od wizyty straży pożarnej...
Zawył nam czujnik czadu, no to G dzwoni. Ja tam sceptycznie podchodzę do sprawy, bo skąd czad skoro nie grzeje sie a piec z zamknięta komora spalania, ale kazali wyjsć to wyszliśmy. Przyjechały dwie jednostki, ubierają aparaty tlenowe, ale okazało sie ze czujnik tez wyje gdy bateria mu siada. Strażacy zobaczyli lego J, a ze stoi kilka straży to sie uśmiali ze tu nic złego sie nie stanie, pouczyli zeby zmienić ten czujnik na taki z wyświetlaczem i tyle. Ale stres jeszcze mnie trzyma i głowa mi pęka
Sabina, efcia, beates, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia7122 wrote:Dawno mię tu nie było ,kompletnie nie mam czasu i nic się nie dzieje u mnie to pisać nie ma o czym.
Beates gratulacje.
Pozdrawiam Wszystkie .
Gosiu zawsze mozna popisac o golabkach
I ja pozdrawiambeates, krycha.stara, BISCA, gosia7122, Aasiula lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Dobry dzień, heloł
Beats super, że masz to za sobą, gratulacje, w wolnej chwili wrzuć fotkę Kubusia
Bisca Tobie to się od razu bliźniki należą za tyle czekania, Renkowi toże
Wiem ze mi dobrze zyczysz, ale nie strasz blizniakami !!!efcia, sandra80, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Pedzimy
Czekam na burzę, ale coś nas omija. To chociaż deszcz poproszę
U nas codziennie zapowiadaja burze, a one nas omijaja, pewnie rzeka nie przepuszcza i dobrze, bo nie lubie
teraz wlasnie pada tzn kropi, a temp 20stopni o 22.00 - lato jak nic -
BISCA wrote:Wiem ze mi dobrze zyczysz, ale nie strasz blizniakami !!!
Nie straszę. Tak po prostu skromnie sobie kciuki trzymam, a co nie wolno?
Dzień dobery:)BISCA lubi tę wiadomość