Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Uwaga uwaga komunikat
Pierwszy szczał oddanyLuna76, Sabina, paszczakin, anna maria, Aasiula, sandra80, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, Magdala, gretka, gosia7122, malgos741, Mimbla, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziś byłam na wizycie u nowego gina (nfz).Lekarz, który w końcu się mną zajął. Nawet pamiętał że byłam u niego pytać czy by mnie nie przejął i że miałam coś nie tak z tsh. No, to miło. W ogóle bardzo zainteresowany, o dużo rzeczy mnie pytał.
Mam wypisane skierowanie do laba z zaleglymi i aktualnymi badaniami, mam też skierowanie na usg żył ze względu na bolące łydki. Mam też numer telefonu i mam dać znać co z żyłami.
Obadał mnie ze wszystkich stron, usg przezbrzuszne, usg przezpochwowe, no i... JEST KOSMITA! urosły jajka, będzie chłopak. Taaa dam tłumy szaleją, famfary, oklaskiefcia, Luna76, Sabina, gosia7122, BISCA, slash, malgos741, anna maria, Mimbla, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:szjet żle obstawiłam ale najważniejsze żeby zdrowo rosło
Kometa czyli mężu szczęśliwyefcia lubi tę wiadomość
-
To ze Reni będzie szczac to pewne oby wysiurała dwie piękne krechy 3mam za to kciuki
No, Kometa, ja wiedziałam ze tak będzie czułam u ciebie syna fajnie gratuluje i ciekawe jakie imię wymyślicie
Ech,niech ta wróżka zębuszka da w końcu cos Francesco bo jęczy non stop, wyłącza sie tylko gdy sie ładuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 17:38
Sabina, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, beates lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Reni, szczał??? Czy strzał ?
Strzał jest z karabinu, a szczał ze szczykawki
Nadgorliwym polonistom tłumaczę, że wiem jak pisze się strzykawki
Na końcu miałam emota wstawionego, więc taki żarcik
Co się stało z tym forum..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 21:05
Sabina, kapturnica, efcia, anna maria, Mimbla, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Dlugi protokol. Od 1dc na decapeptylu. 10 /06 mam wizyte, usg i paczatek stymulacji. Fostimon i ovitrelle na pekniecie. Jesli wszystko pojdzie planowo to transfer miedzy 28 à 33 dc ....
Boje sie rzecz jasna porazki. Znowu. Ale pcham ten wozek ;-
A Ty juz stymulacja? Kiedy podglad ?
efcia, Reni, Mimbla, Simba, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny