Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry. właśnie z córką skończyliśmy tworzyć portret wyraka do szkoły (to takie zwierzątko z oooogromnymi oczami). Zgłosiła się, że zrobi na festyn rodzinny i oczywiście było mamo pomóż. A matce niestety poskąpiono talentu w rękach ale jakoś wyszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 22:08
efcia, paszczakin, anna maria, beates lubią tę wiadomość
-
Nie mamy netu. Jak to stwierdził pan zarządzający siecią osiedlowa - nie ma i nie wie kiedy będzie. Była burza i ulewa i jakiś palant nie wyłączył kabli i się gdzieś popaliło.
anna maria lubi tę wiadomość
-
Co by tu napisać. Może to - będę chu nie matka. Doszłam właśnie do takiego wniosku. Z okazji wczorajszego święta obłowiłam się w prezenty (dla siebie od mojej mamy), a dziecku zafundowałam calodzienną eskapadę na miasto, po której wieczorem bolało mnie podbrzusze. To ja nie wiem czy dziecku się spodobało. Może powinien się za to cieszyć że mama ma parę ciuchów więcej, no nie? W końcu i on będzie w nich chodzić, jakkolwiek głupio by to nie zabrzmiało. W dodatku musi jakoś znieść fakt, że ciuchy są zdecydowanie dziewczyńskie
efcia, malgos741, anna maria, Simba, krycha.stara, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
Tez bylam wczoraj na wyprawie zakupowej z Helka ,z tym ze Helka miala nozyczki i w butiku chciala naniesc poprawki na sukni probujac ja ciacComeToMeBaby wrote:Co by tu napisać. Może to - będę chu nie matka. Doszłam właśnie do takiego wniosku. Z okazji wczorajszego święta obłowiłam się w prezenty (dla siebie od mojej mamy), a dziecku zafundowałam calodzienną eskapadę na miasto, po której wieczorem bolało mnie podbrzusze. To ja nie wiem czy dziecku się spodobało. Może powinien się za to cieszyć że mama ma parę ciuchów więcej, no nie? W końcu i on będzie w nich chodzić, jakkolwiek głupio by to nie zabrzmiało. W dodatku musi jakoś znieść fakt, że ciuchy są zdecydowanie dziewczyńskie
Luna76, ComeToMeBaby, Simba, BISCA, krycha.stara, beates, slash, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Cześć
Pogoda się zrypała, a miałam plan, że dziś poleżę na leżaku i poczytam dla relaksu. Chłop mój wyjeżdża nad morze, z ekipą - wypad pt. "męskie chlanie". Przez weekend będę słomianą wdową. Plany też już mam, a co! Wprawdzie nie będzie to "damskie chlanie", ale mam zamiar zaszaleć
Miłego dnia Wiedźmyanna maria, ComeToMeBaby, Mimbla, kapturnica, beates, efcia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Tez bylam wczoraj na wyprawie zakupowej z Helka ,z tym ze Helka miala nozyczki i w butiku chciala naniesc poprawki na sukni probujac ja ciac
beates, efcia lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Heheheheeee... szkoda, że jej się nie udało. Chciałabym widzieć miny ekspedientek
Helka to jest mały szatan heheanna maria, kapturnica, beates, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry chociaż mokry . Leje od rana cały czas .
Mi dzien dziecka jakoś przeleciałem świętowania. Dawid w Wawie na wycieczce w ul i tak kasy wyciągnął a mały dostał od matki cmoka w czolko i dobry obiad . I starczy tych dobroci.efcia lubi tę wiadomość
-
Mam tu dla Was mala ankiete.
Moj M wiecznie zapomina o roznych uroczystosciach. Po moich kwietniowych imieninach obiecal, ze sie poprawi i natychmiast zapomnial o Dniu Matki jego dzieci.
Jutro sa jego urodziny i teraz pytanie:
a) Zapomniec i siedziec w pracy po godzinach, a nastepnie wrocic i polozyc sie spac?
b) Upiec tort bezowy z truskawkami i rabarbarem oraz wreczyc mu prezent w postaci skrzynki na narzedzia (bo sie prostutka walaja gdzie popadnie)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 14:04
krycha.stara, slash, Reni, kapturnica, efcia, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość