Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Rzeczy wiscie, dylemat rodem z jakiegos Szekspira czy innej Konopnickiej. Nie pomoge, bo sie cholerka zdecydowac nie moge. Bo ja bym jedno i drugie, ale se ne da Szukaj opcji numer czy
Mow co tam u Ciebiekrycha.stara, kapturnica lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Sie nie nabijam, powaznie mowie. Opcja a jest wychowawcza, a opcja b emocjonalna. I wez tu zdecyduj
A u mnie... Jak na zalaczonym obrazku (ze specjalna dedykacja dla kaptura, bo mu brzuch swoj onegdaj obiecalam wstawic )
Zjem knoppersakrycha.stara, kapturnica, efcia, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Tak, program szesciopak, rozne wydania. Zaczelam od szesciopaku piwa, ale potem postanowilam sie za siebie wziac
krycha.stara, kapturnica, Reni, Mimbla, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Mam tu dla Was mala ankiete.
Moj M wiecznie zapomina o roznych uroczystosciach. Po moich kwietniowych imieninach obiecal, ze sie poprawi i natychmiast zapomnial o Dniu Matki jego dzieci.
Jutro sa jego urodziny i teraz pytanie:
a) Zapomniec i siedziec w pracy po godzinach, a nastepnie wrocic i polozyc sie spac?
b) Upiec tort bezowy z truskawkami i rabarbarem oraz wreczyc mu prezent w postaci skrzynki na narzedzia (bo sie prostutka walaja gdzie popadnie)
wybieram c
położyć spać skrzynkę na narzędzia i samej zjeść tort bezowykrycha.stara, Simba, Mimbla, efcia, Mega, malgos741, beates, paszczakin lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Sie nie nabijam, powaznie mowie. Opcja a jest wychowawcza, a opcja b emocjonalna. I wez tu zdecyduj
A u mnie... Jak na zalaczonym obrazku (ze specjalna dedykacja dla kaptura, bo mu brzuch swoj onegdaj obiecalam wstawic )
ej weź wypuść powietrze, bo się udusisz okej?krycha.stara, kapturnica, efcia, slash lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Pala! !!!! Nie nadrabia sie ...
brawo za spostrzegawczość
zapraszam do pierwszej ławki ..oooo tu tu koło mnie
Simba, kapturnica, efcia, Mega, slash, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wybieram c
położyć spać skrzynkę na narzędzia i samej zjeść tort bezowy
Ten tort tak po prawdzie to mam wlasnie ochote zrobic zeby troche swoj szesciopak podrasowac.krycha.stara, Reni, kapturnica, efcia, Mega, malgos741, beates lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Młody o mało nie zżarł mi ręki . Makaron w kształcie ryżu z truskawkami na mleku będzie hitem tego lata. Wrabal pełna miche. Czekam na rzygniecie
kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
chciałam powiedzieć, ze poszłam do miasta na zakupy ciuchowe
wziełam kilka rzeczy do przymierzalni rozmiar XL i za małe
oże kur.a ja pierd.le
tak się wnerwiłam, ze mi prolaktyna poszybowała
ale se myślę, że tam złe światło było i ze głodna jestem
odłożyłam wszystko i poszłam coś zjeść, a skoro w smyku te rzeczy były na mnie za małe postanowiłam iść do sklepu dla dorosłych i kupiłam sobie 2 koszulki
trudno trzeba pogodzić się z wiekiemkrycha.stara, Simba, kapturnica, efcia, Mega, beates, ComeToMeBaby, BISCA, Luna76 lubią tę wiadomość