X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Trzecie dziecko ?
Odpowiedz

Trzecie dziecko ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Marmiz Debiutantka

Wysłany: 16 grudnia, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duśka0106 wrote:
    Hej dziewczyny, jestem tu nowa. Muszę z kimś pogadać po zwariuje 🙈 dziś zrobiłam test, dwie kreski. Na karku 34 lata, dwoje dzieci- syn 9 lat, córka 5. Boje się jak sobie poradzę z trójką. Mam takiego doła 😞

Hej. Czy ta ciąża była planowana? Bo wnioskuję, że nie.
    Czasem myślimy, że coś nas przerośnie, ale okazuje się, że dajemy radę. Wszystko zależy od sytuacji rodzinnej ekonomicznej i zdrowotnej.

Ja mam 2 synów - 9 i 5 lat, teraz planowaną ciąża 29 tydzień. Mam 39 lat. Mam momenty zwątpienia i chwilę silnej wiary, że sobie poradzę po porodzie. Hormony szaleją, więc jest niezła huśtawka. Mąż spędza czas z dziećmi, ale dużo pracuje i często wyjeżdża na kilka dni.

Teraz już nie martwię się czy dan radę , tylko żeby donosić ciążę chociaż do 34 tyg, bo pojawiły się komplikacje. Dotychczas było ok.

• Duśka0106 Nowa

Wysłany: 17 grudnia, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki 😘 nasza trzecia ciąża nie była planowana, dlatego mam wielkie obawy. Do tego moje problemy zdrowotne spędzają mi sen z powiek... Czasem wydaje mi się że nie mam siły, nie dam rady, po prostu nie wierzę, a czasem myślę, że dla tego małego człowieka muszę być silna...

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ