X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Trzecie dziecko ?
Odpowiedz

Trzecie dziecko ?

Oceń ten wątek:
  • Po_prostu_Ola Przyjaciółka

Wysłany: 5 kwietnia, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w grudniu skończyłam 35 lat, a teraz czekam na trzecie dziecko (w domu synowie 8 i 4 lata). Marzyłam o 4 dzieci, ale chyba pozostanę na 3, bo prawdopodobnie to będą 3 cc i nie wiem, czy odważyłabym się na czwartą operację... Dodatkowo drugiego syna długo karmiłam piersią (2,5 roku), co też wydłużyło mi odstęp między rodzeństwem, bo podczas kp jestem przez półtorej roku bezpłodna, a później - powiedzmy - małopłodna 🤣

👩‍❤️‍👨 35 lat

1.2017 Syn I ♥️
    2.2021 Syn II ♥️
    2.2024 9tc poronienie zatrzymane, serduszko przestało bić w 8tc 💔😭
    .....
    22.10.2025 TP Syn III 🤞

_______
    Trombofilia wrodzona, każda ciąża na Clexanie

Obniżone parametry nasienia u męża, łącznie 7 lat starań o spełnienie marzeń 🫢
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ