X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną adopcja zarodków
Odpowiedz

adopcja zarodków

Oceń ten wątek:
  • Sas Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torcikowa wrote:
    Hej dziewczyny. Mała aktualizacja, co u mnie. Czuję się średnio, ale przynajmniej już tak nie wymiotuję (max 4 razy/dzień). Za to mam stwierdzoną cukrzycę ciążową i dostałam na noc Gensulin. Hitem jest to, że po 2-3 godzinach po podaniu budzę się taka głodna, że szok, a jeść nie wolno. 😅 Oczywiście za każdym razem dostaję OPR od lekarza, bo nie jem 6 posiłków, a po ciemnym pieczywie mam taką zgagę, że powoduje wymioty, za to jak wezmę Rennie, to cukier jest wywalony w kosmos. Fajna ta moja druga ciąża. Aż mnie z planów na trzecie dziecko wyleczyła. 😂
    PS Podajcie jakieś imiona dla chłopców, bo mamy z mężem zgrzyt. On się uparł na Nikodema, a mnie to imię się bardzo nie podoba. Mamy Szczepana i chciałabym coś takiego mało spotykanego. Mnie podoba się Florian, Kazimierz, Melchior, Seweryn, a on tylko Nikoś i Nikoś. No szlag mnie trafi, bo płci jeszcze nie znamy, a mój już koniecznie imię dla chłopca chce mieć wybrane. Dla dziewczynki już mamy dawno wybrane.
    Samo w sobie imie Nikodem ladne ale ale mniestety kojarzy sie z Nikodemem Dyzma i polskimi komediami :) Duzo jest ładnych imion najgorsze ze one sie nie koniecznie dobrze kojarza z otoczeniem :)
    Ale moze tylko ja tak mam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:40

‹‹ 1427 1428 1429 1430 1431
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ