adopcja zarodków
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuzanna. wrote:Dziewczyny nie pamiętam czy pytałam już i to czy któraś podchodziła do transferu z dość duża nadwagą i czy się udało ? Bym chętnie już podeszła. To odchudzanie jakoś marnie mi idzie .
Zuzanna. lubi tę wiadomość
-
23 mamy podgląd endometrium przed transferem ,mam nadzieję że będzie odpowiednie bo mam z tym problem 🤦♀️ macie jakieś złote rady żeby go polepszyć i przede wszystkim jak można zwiększyć szanse na powodzenie 🙈🙊
To raczej póki co nasz ostatni ❄️ 😏Nasta lubi tę wiadomość
AZ czekamy ❄️❤️ eurofertil
AZ invimed 7.05 transfer blastki ❄️ 3AB 😔 beta poniżej 2,3
Kiry BX brak dużo implantacyjnych
10.20 punkcja 0 ❄️
07.20 przerwana stymulacja
01.20 CP
04.19 poronienie 6 tydz
10.16 CP
30.09.2009 ❤️❤️ córka
11.2007 poronienie 6 tydz
05.2007 16 tydz ciąża obumarła 😢😢 -
bezia wrote:23 mamy podgląd endometrium przed transferem ,mam nadzieję że będzie odpowiednie bo mam z tym problem 🤦♀️ macie jakieś złote rady żeby go polepszyć i przede wszystkim jak można zwiększyć szanse na powodzenie 🙈🙊
To raczej póki co nasz ostatni ❄️ 😏
Orzechy brazylijskie i ananas przez 3 dni po transferze 🙃 miałam też relanium , pomocne aby się odprężyć bo na mnie nawet 2 tabsy słabo działają A o spaniu nawet mowy nie ma.
Na endo wiem że dziewczyny stosują viagre żeby było ładniejsze. Ja zaszłam w ciążę na endo 9 A na 10 i 11 miałam lipebezia lubi tę wiadomość
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Alrauna1987 wrote:Orzechy brazylijskie i ananas przez 3 dni po transferze 🙃 miałam też relanium , pomocne aby się odprężyć bo na mnie nawet 2 tabsy słabo działają A o spaniu nawet mowy nie ma.
Na endo wiem że dziewczyny stosują viagre żeby było ładniejsze. Ja zaszłam w ciążę na endo 9 A na 10 i 11 miałam lipe -
Alrauna1987 wrote:Orzechy brazylijskie i ananas przez 3 dni po transferze 🙃 miałam też relanium , pomocne aby się odprężyć bo na mnie nawet 2 tabsy słabo działają A o spaniu nawet mowy nie ma.
Na endo wiem że dziewczyny stosują viagre żeby było ładniejsze. Ja zaszłam w ciążę na endo 9 A na 10 i 11 miałam lipe
Co do transferu , Lenka pisała że zastosujemy AH ale mam blastocyste ekspandowana ,więc czy jest sens ??? Moja lekarka z Polski mówi,że nie, ponieważ skoro jest ekspandowana to można ją uszkodzić 😔 jakie macie doświadczenia w tym temacie 🤔AZ czekamy ❄️❤️ eurofertil
10.20 punkcja 0 ❄️
01.20 CP
04.19 poronienie 6 tydz
10.16 CP
30.09.2009 ❤️❤️ córka
bezia wrote:Relanium też już mam 🙈 bo przy ostatnim transferze miałam duże skurcze od samego początku 😏😔 i jeszcze czopki scopolan też czekają 😂 aaaa i mam jeszcze zastrzyki z papaweryny ale trochę się cykam żeby je zrobić 🤭 muszę jeszcze zapytać lekarza czy te zastrzyki to dobry pomysł 😊
Co do transferu , Lenka pisała że zastosujemy AH ale mam blastocyste ekspandowana ,więc czy jest sens ??? Moja lekarka z Polski mówi,że nie, ponieważ skoro jest ekspandowana to można ją uszkodzić 😔 jakie macie doświadczenia w tym temacie 🤔bezia, Virginia, parviflora, Cherry78 lubią tę wiadomość
Marmis -
Marmis wrote:Bezia nie mam doswiadczenia z nacieciem.otoczki - ale jak juz jest ekspandowana to moze nie kombinowac. A na endo jak dziewczyny pisza - orzechy brazylijskie i czerwone wino. Duuzo. Ja pilam ok. butelki na 3 dni. I mialam endo jak nigdy- 11 mm.
Nie brałabym nacięcia jeśli blastka jest ekspandowana czyli wychodząca z otoczki .bezia lubi tę wiadomość
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
-
Bezia widzę że też podchodzisz w tym samym czasie mamy podgląd w środę. Dziś mnie trochę pęcherz bolał i nie wiem czy już coś wziąść na pęcherz czy czekać czy będzie na 100% infekcja mam leki w domu tylko nie wiem czy by nie zaszkodziły endymetrium ? Jak myślicie? Mam monural w domu i się zastanawiam czy wziąść
bezia lubi tę wiadomość
-
Kaśkaaaa wrote:Bezia widzę że też podchodzisz w tym samym czasie mamy podgląd w środę. Dziś mnie trochę pęcherz bolał i nie wiem czy już coś wziąść na pęcherz czy czekać czy będzie na 100% infekcja mam leki w domu tylko nie wiem czy by nie zaszkodziły endymetrium ? Jak myślicie? Mam monural w domu i się zastanawiam czy wziąść
Ja bym wzięła coś na bazie żurawiny i zrobiła nasiadówke z naci pietruszki. Jeśli nie pomoże coś mocniejszego .Kaśkaaaa lubi tę wiadomość
Louis L'Amour
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
-
Kaśkaaaa wrote:Bezia widzę że też podchodzisz w tym samym czasie mamy podgląd w środę. Dziś mnie trochę pęcherz bolał i nie wiem czy już coś wziąść na pęcherz czy czekać czy będzie na 100% infekcja mam leki w domu tylko nie wiem czy by nie zaszkodziły endymetrium ? Jak myślicie? Mam monural w domu i się zastanawiam czy wziąść
Kaśkaa za każdym razem przy pierwszej fazie przy estrofemie miałam problemy z pęcherzem dodam że normalnie ich nigdy nie miewam widocznie estrofem tak na mnie działa ja brałam tabletki na pęcherz bez recepty i piłam dwa litry wody dziennie lepiej to wyleczyć przed transferem. Z endometrium to nie ma związku 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2021, 22:03
Kaśkaaaa lubi tę wiadomość
2019-2020 3xICSI 👎 tylko jedna blastocysta 👎
2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️ -
Ja mam u swojej gin wizytę 20 to będzie 9dc ale muszę z nią skonsultować accofil 🤔 Czechy nie uznają go i boję się że się nie wyrobie z wlewem bo wizyta w Czechach w piątek a nie wiem czy akurat klinika w pl będzie robić wlewy w weekend 😣 obliczyłem sobie że transfer musiał by być 30 lipca żebym się wyrobiła 🤭Kaśkaaaa lubi tę wiadomość
10.20 punkcja 0 ❄️
01.20 CP
04.19 poronienie 6 tydz
10.16 CP
30.09.2009 ❤️❤️ córka
Alrauna1987 wrote:Nie brałabym nacięcia jeśli blastka jest ekspandowana czyli wychodząca z otoczki .AZ czekamy ❄️❤️ eurofertil
10.20 punkcja 0 ❄️
01.20 CP
04.19 poronienie 6 tydz
10.16 CP
30.09.2009 ❤️❤️ córka
Dziękuje dziewczyn próbuje wszystkiego żeby dojść szybko do ładu z pecherzem.
Bezia też właśnie nie wiem co mi dr przepisz przed transferem na wysokie komórki NK, zobaczymy. My jedziemy do reprofit ostrava , czeka na nas zarodek blastocysta klasy 1, która w pełni wyszła już z otoczki. Oby chciała z nami już zostać 🍀 -
Kaśkaaaa wrote:Dziękuje dziewczyn próbuje wszystkiego żeby dojść szybko do ładu z pecherzem.
Bezia też właśnie nie wiem co mi dr przepisz przed transferem na wysokie komórki NK, zobaczymy. My jedziemy do reprofit ostrava , czeka na nas zarodek blastocysta klasy 1, która w pełni wyszła już z otoczki. Oby chciała z nami już zostać 🍀
Wogole też miałam być w reprofit ale jakoś się skusiłam na eurofertil i trochę chyba zaczynam żałować 😔 widzę że więcej transferow udaje się z reprofitAZ czekamy ❄️❤️ eurofertil
10.20 punkcja 0 ❄️
01.20 CP
04.19 poronienie 6 tydz
10.16 CP
30.09.2009 ❤️❤️ córka
Kaśkaaaa wrote:Bezia jak będzie miało załapać to i złapie w eurofertil 😉 Teraz trzeba się uzbroić w cierpliwość
Jeszcze endometrium musi współpracować 🙈 okaże się za tydzień .
Lenka napisała że transfer odbył by się 28 lub 30 lipcaparviflora, Kaśkaaaa lubią tę wiadomość
10.20 punkcja 0 ❄️
01.20 CP
04.19 poronienie 6 tydz
10.16 CP
30.09.2009 ❤️❤️ córka
Kaśkaaaa wrote:Dziękuje dziewczyn próbuje wszystkiego żeby dojść szybko do ładu z pecherzem.
Bezia też właśnie nie wiem co mi dr przepisz przed transferem na wysokie komórki NK, zobaczymy. My jedziemy do reprofit ostrava , czeka na nas zarodek blastocysta klasy 1, która w pełni wyszła już z otoczki. Oby chciała z nami już zostać 🍀Kaśkaaaa lubi tę wiadomość
-
bezia wrote:Ja nie wiem jaką mamy klasę 😔 tylko wiem że blastocysta ekspandowana .
Wogole też miałam być w reprofit ale jakoś się skusiłam na eurofertil i trochę chyba zaczynam żałować 😔 widzę że więcej transferow udaje się z reprofitbezia lubi tę wiadomość
-
Kciukasy za waleczne Dziewczyny, za te pochodzące do transferu jeszcze w tym miesiącu i za te co jeszcze poprawiają niedomagania organizmu, aby w końcu uderzyć z całą siłą po marzenia.
Marmis, Ewuszek, Zuzanna., bezia, Amilka, Nasta, Cherry78, parviflora, Kaśkaaaa, Virginia lubią tę wiadomość