adopcja zarodków
-
WIADOMOŚĆ
-
Virginia wrote:Trzymam kciuki.
Ja od progra bylam mega wzdeta od samego poczatku i nawet nospa nie pomagala. I mialam tez czeste bole glowy od tych wszystkich hormonow, ale na to tylko paracetamol, ktory na mnie w ogole nie dzialal. -
kropka wrote:Pomóżcie ,dziś 9 dc estradiol 2380 PG/ml , cykl sztuczny ,czy to dobrze czy źle 😣Marmis
-
nuurra wrote:melduję sie z kropiem na pokładzie!!!!trzymajcie kciuki mocno i nieustannie dzis mija 1 dzien...ananas zjedzony i odpoczywam...powiem wam ze czuje jakbym miala gazy....tez tak mialyście po transfezre biore nospe...nawet co 3 godziny...w sumie nie wiem czy można tak czesto....i boli mnie głowa...ale to chyba od ilosci estrofenu i proga....nic musze to wytrzymac...za was wszystkie oczekujące i testujące kciuki z krzakówMarmis
-
Marmis wrote:Nie pomogę. Mi nie kazali badac, tylko usg w 12 dc i jak endo wyglada -ale chyba ten estriadiol wysoki - to i endo powinno być ładne. bedzie dobrze😀
Moja gin napisała że wysoki ,tyle to sama zauważyłam
...
Pisałam czy to źle i że od dziś już biorę 3x2 to odpisała ok . I tyle 🤦♀️
W poprzednich miałam 150 i za pierwszym razem urosło do 230 a za drugim razem spadło 🤦♀️ i dwa transfery nie udane . -
Marmis wrote:Nuura mocne kciuki ✊✊✊ Te wszystkie dolegliwosci to od lekow z pewnością . A masz skurcze? Czy raczej gazy? Bo chyba jak skurczów nie ma - to moze nie przesadzac z nospa? Chociaż przez te pierwsze dni jak coś odczuwasz, to lepiej bierz .
-
Marmis wrote:Dziewczyny pytanie do tych co byly na cyklu sztucznym. Jak schodzilyscie z lekow. Dziś skonczyl.mi się estrofem ( biore 3x1). Myślałam, ze mam jeszcze opakowanie. I zadzwonilam do gabinetu do mojej gin zeby mi zapisała. A ona napisala mi sms, zeby juz nie brac. Powiedzialam, ze się boję odstawic i czy moze zmniejszac- ze teraz 2x1 i potem 1x1. Jak to u was bylo.? U mnie dzis 27 dpt.
Od początku brałam 3x1. Potem chyba od 14 przez 3 dni 2x1 i od 17.06 1x1 przez 3 dni
Encorton skończyłam 18.06, a luteinę 24.06 i też schodziłam z dawkiMarmis lubi tę wiadomość
-
Robin27 wrote:Przy AZ nie ma większego sensu brania koenzymu q10. Dziewczyny biorą na poprawę jakości komórek jajowych, w naszym przypadku mija się z celem. Ja bym raczej postawiła na kwas foliowy i wit. D3 lub od razu na witaminy dla ciężarnych 😉
Tak tez myślałam ale wolałam się upewnić
Nuurra ale super trzymam kciuki i już wiem ze ananas jest ważny 😊AntyTPO Anty Tg⚠️💊 Euthyrox 25, hiperinsulinemia 💊metformax, mutacja MTHFR, PAI-1 4G- układ heterozygotyczny, rozjechane cytokiny, komórki NK - 19,13 %, immunosupresja
7 IVF beta 0 😢
"Ciągle mamy nadzieję – i we wszystkich sprawach lepiej mieć nadzieję niż ją stracić..." -
Marmis wrote:Dziewczyny dziękuję za odpowiedzi. Przekonam ginke- zeby brac do 12 tygodnia. Chociaz najpierw muszę dotrwac do piatkowego usg. I zobaczymy co tam w srodku jest.
Marmis lubi tę wiadomość
-
Zocha wrote:Jakby co to mam całe opakowanie. Mogę Ci jutro wysłać. Daj znaćMarmis
-
Marmis wrote:Zocha Kochana jesteś. Ale sprawdzilam jeszcze w elektronicznych receptach i okazalo sie- ze calego zapisanego estrofemu nie wykupilam. Więc mam zapas😍 A Ty brałaś neoparin?
-
Zocha wrote:Cały czas biorę. Z dawki 40 przeszłam na 60 a od 2 miesięcy 80j , bo wyniki słabe i immunolog mi zwiększyła. Na koniec ciąży będę schodzić z dawki. A z tym estrofemem to masz rację, że jeszcze bierzesz, lepiej dmuchać na zimne, zwłaszcza po tym co przeszłaś. Trzymam kciuki za Ciebie, nawet jak się nue odzywam to czytam.
Zocha a jakie masz wyniki jeśli mogę wiedzieć? Ja badałam dimery jakiś miesiąc temu i było 1350. Lekarz prowadzący stwierdził że w ciąży to normalne. Do immunologa już nie chodzę. Cały czas mam dawkę 40.
Co polecacie na zatoki w ciąży? Dopadło mnie -
Rany dziewczyny ja nie wiem co się stalo.... Wstałam z przeczuciem ze o czymś zapomniałam.... I już wiem... zapomniałam wczoraj wziaśc prolutex😭😭cały wieczór leżałam przy nim.... I poszłam spać.... Starość nie radość... Zła jestem na siebie... wzięłam teraz... Mam nadzieję że nic się nie stanie.... Za wszystkie oczekujące i testujące trzy ma kciuki i modlę sie💞
-
Nuurra, na spokojnie, wzięłaś dzisiaj więc jest ok, nie martw się. Klucie jajników, bulgotanie w podbrzuszu to dobry znak, przynajmniej z mojej perspektywy. Ja mam wrażenie, że doskonale wiem kiedy było zagniezdzenie, bo brzuch mi punktowo drżał, może to zabawne ale widać to było gołym okiem a i czulam, że coś mi się tam dzieje 😅 no i też czulam dół brzucha.
Alutka co to za labo? Zeszłabym na zawał!
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Laki Kochana, jak się czujesz? Pisałaś do Martiny?
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Majaaa wrote:Nuurra, na spokojnie, wzięłaś dzisiaj więc jest ok, nie martw się. Klucie jajników, bulgotanie w podbrzuszu to dobry znak, przynajmniej z mojej perspektywy. Ja mam wrażenie, że doskonale wiem kiedy było zagniezdzenie, bo brzuch mi punktowo drżał, może to zabawne ale widać to było gołym okiem a i czulam, że coś mi się tam dzieje 😅 no i też czulam dół brzucha.
Alutka co to za labo? Zeszłabym na zawał!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2021, 08:05