X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną AID inseminacja nasieniem dawcy
Odpowiedz

AID inseminacja nasieniem dawcy

Oceń ten wątek:
  • Natoszka Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamilja wrote:
    Hej hej 😊 ja jestem na etapie stymulacji i przygotowania do punkcji 😊 która prawdopodobnie będzie w sobotę. Nie powiem myślałam że in vitro to będzie dla mnie prostsza sprawa ale oczywiście bardzo się w tym temacie pomyliłam. Jest wykańczające zwłaszcza psychicznie, a gdzie tu jeszcze dotrwać do transferu.
    Natoszka czyli szykujecie do inseminacji? Kiedy będziecie chcieli robić podejście? 😊

O super że się odezwałaś 😘

No 30.01 mamy wizytę i już wszystkie badania i właśnie nie wiem co powie lekarz, będziemy dobierać dawce. I w sumie nie wiem ile to trwa, długo czeka się na nasienie ? No i pewnie trzeba ogarnąć kiedy mam dni płodne :p
    Ostatnio wchodziliśmy na tą stronę podaną przez lekarza z dawcami i znalazłam jakiegoś jednego, z grupą krwi męża i zdjęciem jak był mały, do tego list od niego— i nawet nie myślałam, że to mnie aż tak dotknie, poczułam straszny ścisk i wylałam morze łez… chyba to nie jest tak że pogodziłam się z tym w 100 procentach, chcemy tego.. ale jakiejś części mnie jest przykro.

‹‹ 1442 1443 1444 1445 1446
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ