Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJanka0909 wrote:Ptaszyna.. Nie wierzę.. Tak się cieszyłam razem z Tobą.. Nie wiem co napisać.. Dzisiaj miałam ciężki dzień w pracy ale pamiętałam że masz dziś robić betę.. potem byłam na wizycie w Angeliusie ale to teraz nie ma znaczenia..
Przytulam Cię Mocno!karolcia35 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOctober88 wrote:Mogła być.
Mam nadzieje ze jeszcze się konsultowałas ze swoją panią doktor. -
nick nieaktualnyJak będzie krwawienie to sama nie wiem czy jest sens powtarzać. Gdyby się nie pojawiło w ciągu kilku dni to wtedy bym zrobiła.
Ciagle tak mi smutno z Twojego powodu
Janka powinnaś napisac jak tam twoje nowiny. Ciagle wszystkie czekamy na każda wiadomość z wizyty -
nick nieaktualnyPowiem Wam wiecej, mnie od poczatku zaniepokoila niska beta w 7dpt. Ogladalam Wasze stopki i wszystkie mialyscie duzo wyzsze wyniki ode mnie. Ale pisalyscie, ze przyrost jest w normie, Pani dr pogratulowala- nie zadreczalam sie wiec wynikiem.
Mysle, ze nie doszlo do calkowitego zagniezdzenia. Beta moze wzrosla do 30 i zaczela spadac. Nie mialam sladu po plamieniu implantacyjnym. Cos zaczelo sie dziac wiec hormon juz zaczal byc produkowany i to tyle.
Tak to sobie na swoj chlopski rozum wydedukowalam.
-
nick nieaktualnyNo dobra.. Strasznie sie się denerwowalam przed wizytą bo przestal mnie boleć brzuch i w sumie zostały tylko tkliwe piersi.. Pęcherzyk ma 5 mm
kolejna wizyta 06.02 mam brać witaminy, odpoczywać i myśleć pozytywnie (bo ja oczywiście tysiące obaw - dr aż się za głowę złapał
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 21:16
bbeczka91, KateHawke, Nuterka, Bella93, monik123 lubią tę wiadomość
-
Nieee... Ptaszynko tak mi przykroSTARANIA ZAKOŃCZONE BEZ SKUTKU
3 poronienia naturalnych ciąż: 2011 5+6tc, 2013 7+1tc, 2019 8+2tc i 1CB po CT
2 IVF > 11 zarodków > 2013 8A+8A, 8A+6B, 2015 8B, 2018 3BC, 2019 3BB, 3AB (CB, beta max 17,18), 2020 4AB, 8A... czeka 8A, ❄️
A1298C hetero, PAI-1 4G/5G hetero, APA +, endometrioza II (zatoki), KIR AA, NK 21% > 17% > 15%, aktywność NK 58,9%, MLR 0% > szczepienia mężem > 0% mąż, 0% dawcy > 4 mc > 0% mąż, 33,6% dawcy > szczepienia pulowane > 91,2% mąż, 0% dawcy > 4cs CB, 5cs poronienie 8+2tc > 45,3% mąż, 55,5% dawcy > 7 mc > immunosupresja > cdn
on: FDNA 22%, HLA-C C1
moja historia leczenia -
Janka0909 wrote:No dobra.. Strasznie sie się denerwowalam przed wizytą bo przestal mnie boleć brzuch i w sumie zostały tylko tkliwe piersi.. maleństwo ma 5 mm
kolejna wizyta 06.02 mam brać witaminy, odpoczywać i myśleć pozytywnie (bo ja oczywiście tysiące obaw - dr aż się za głowę złapał
)
to juz serduszko widzialas? czy pecherzyk ciazowy ma 5mm?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 21:07
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Janka super, czekamy aż się kropek ujawni, najlepiej z pikającym serduszkiem od razu
Janka0909 lubi tę wiadomość
24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…
Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼 -
nick nieaktualny
-
Janka0909 wrote:No dobra.. Strasznie sie się denerwowalam przed wizytą bo przestal mnie boleć brzuch i w sumie zostały tylko tkliwe piersi.. Pęcherzyk ma 5 mm
)
teraz czekamy na serduszko Betuni
Janka0909 lubi tę wiadomość
-
Ptaszyna, ja w żadnej ciąży(a było ich 6) nie miałam plamienia impl. Miałam 2 cb, żaden lekarz z którym rozmawiałam, ani internet nie potrafi wyjaśnić jednoznacznie czemu tak się dzieje. Może wady genetyczne zarodka, może immunologia, może coś jeszcze innego. Dr Juraszek twierdził, że wysokość bety w tych pierwszych dniach niby nie miała związku i nie jest przesłanką, że ciąża rozwija się nieprawidłowo. Dopiero na trochę późniejszym etapie może świadczyć i zatrzymaniu rozwoju/ c. pozamacicznej/zaśniadzie. Wysyłam Ci same ciepłe myśli, bądź dzielna
Janka, niech maluszek rośnie i pokaże dzielne serducho na następnej wizycie