Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Baba1 wrote:A jak bedzie za późno nie bedzie miejsca 😟
Baba1 lubi tę wiadomość
-
Bella93 wrote:Weź w tym cyklu duphaston 2x1 od 20 do 29dc to wydluzysz cykl i sie zmiescisz5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB
, 04.II crio 2AB
, crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️
-
Seni83 wrote:😮😮 gratuluje. Jak u ciebie jest 70 a u mnie 10 w ten Sam dpt to marnie widze te moje wyniki jutro 😭😭😭😭5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB
, 04.II crio 2AB
-
nick nieaktualnyBaba1 wrote:Dziewczyny czy któraś z Was przekładała zabieg laparoskopi mam na 21 maja czyli 13 dzień cyklu czyli ostatni w którym mozna robic ten zabieg ale oczywiście nie moze być normalnie okres mi się przyspieszył wiec już wszystko się posypało ???😖😣
miałam ten sam problem...jak tylko dostalam okresu zadzwonilam na oddzial i powiedzilam ze termin ktory mam ustalony juz napewno nie bedzie dobry bo wlasnie mam okres i tak zakręciłam tą panią że w końcu kazała mi zadzwonic w 1d.c i wtedy ustalimy konkretny dzień
Baba1 lubi tę wiadomość
-
bz10 wrote:Mysle ze nie warto tego porównywać u każdego jest inaczej. Ja nie porównuje z innymi tylko sprawdziłam przyrost. Kiedy idziesz na badanie znowu? Mam nadzieje ze przyrośnie!!!
bz10 lubi tę wiadomość
-
Baba1 wrote:Tak tylko trzeba mieć receptę a do mojego lekarza nie jest prosto się dostać brałam to przez ostatnie miesiące tz gr st luty i teraz mam przerwę 😟pewnie mi nie przepisze 🤔
Baba1 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny właśnie wróciłam do domu z moją kruszynką klasy 2BB, co myślicie to chyba taka wczesna blastka? Wy jesteście bardziej obcykane, okazało się że jest jeszcze 5 ale tamte na dzień dzieisjeszy nie są blastki będą obserwowane do jutra, mam nadzieję że Jeszcze jakiś z nami zostanie, dobrze by było
Baba1, aurola, NieJa, N!eb!esk@, bz10, KateHawke, minia61, Cala, Honorata02, didik34, karolcia35, Megii_81, bbeczka91 lubią tę wiadomość
Starania od 2014 roku,
od 2018 Provita
1 procedura krótki protokół 2 komórki, transfer 2 dniowca 😟 brak ❄️
2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
Mąż: słabe nasienie ilość i morfologia 2%, HBA 1% -
Seni83 wrote:😮😮 gratuluje. Jak u ciebie jest 70 a u mnie 10 w ten Sam dpt to marnie widze te moje wyniki jutro 😭😭😭😭
Kochana trzymam kciuki abyś odebrała super wynikSeni83 lubi tę wiadomość
Starania od 2014 roku,
od 2018 Provita
2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
Ja też miałam metodą piankową w Angeliusie. Nic nie czułam. Więcej stresu niż to wszystko warte. Cały zabieg trwał może 5 minut. Polecam
aurola lubi tę wiadomość
24l
06.18 azoospermia - hipogonadyzm pierwotny
03.19 Angelius Provita dr MP
03.19 drożność ok, hormony ok
26.04.19r. IUI AID udało się podwójnie, mamy parkę 👨👩👧👦 -
Luna wrote:Dziewczyny właśnie wróciłam do domu z moją kruszynką klasy 2BB, co myślicie to chyba taka wczesna blastka? Wy jesteście bardziej obcykane, okazało się że jest jeszcze 5 ale tamte na dzień dzieisjeszy nie są blastki będą obserwowane do jutra, mam nadzieję że Jeszcze jakiś z nami zostanie, dobrze by było
Jestem właśnie po wizycie u Dr. M. Pytałam o klasyfikację zarodków. Twoja 2BB ma potencjał i dobrze rokuje.
Teraz dbaj o Was i myśl pozytywniebz10 lubi tę wiadomość
26.12.2013- ciąża naturalna [*] 13 tc
Lipiec 2015 - Niedoczynność tarczycy (lekka)
Październik - Laparoskopia + Histeroskopia (niewielkie ogniska endometriozy)
Luty 2017 - HSG (pełna drożność)
19.08.2017 - 1sze ICSI (ciąża biochemiczna)
18.12.2017- Endo scratch
12.01.2018- Kriotransfer ❄️❄️
08.06.2018-histeroskopia + hegarowanie szyjki m
18.07.2018-Kriotransfer
13.11.2018- PICSI 8A
04.09.2020- Kriotransfer -
NieJa wrote:Jestem właśnie po wizycie u Dr. M. Pytałam o klasyfikację zarodków. Twoja 2BB ma potencjał i dobrze rokuje.
Teraz dbaj o Was i myśl pozytywnie
Dzięki wielkie😚Starania od 2014 roku,
od 2018 Provita
Luna wrote:Dziewczyny właśnie wróciłam do domu z moją kruszynką klasy 2BB, co myślicie to chyba taka wczesna blastka? Wy jesteście bardziej obcykane, okazało się że jest jeszcze 5 ale tamte na dzień dzieisjeszy nie są blastki będą obserwowane do jutra, mam nadzieję że Jeszcze jakiś z nami zostanie, dobrze by było5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB
, 04.II crio 2AB
-
Nie, miałam Ureaplazmę i coś jeszcze ale teraz nie pamiętam.
A tak z innej beczki. Dziewczyny, za ok. 2-3 tygodnie mam mieć inseminację, a dzisiaj odebrałam wynik TSH 2,8. Mój endokrynolog oczywiście poszedł w ruch i od jutra zwiększam dawkę euthyroxu. Czy Pani Dr mimo to może odwołać zabieg przez taką wartość?24l
06.18 azoospermia - hipogonadyzm pierwotny
03.19 Angelius Provita dr MP
03.19 drożność ok, hormony ok
26.04.19r. IUI AID udało się podwójnie, mamy parkę 👨👩👧👦 -
Baba1 wrote:Dziewczyny czy któraś z Was przekładała zabieg laparoskopi mam na 21 maja czyli 13 dzień cyklu czyli ostatni w którym mozna robic ten zabieg ale oczywiście nie moze być normalnie okres mi się przyspieszył wiec już wszystko się posypało ???😖😣
Baba1 lubi tę wiadomość
Starania od 05.2014
1 procedura - 4 transfery 😔
2 procedura - 3 ❄️: 1😔
JA: mięśniaki, skopane cytokiny, kir Bx, AMH 2,92,
....i nie wiem co dalej