Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinka gratulacje 😍😍
Malinka2401 lubi tę wiadomość
Starania od 2014 roku,
od 2018 Provita
1 procedura krótki protokół 2 komórki, transfer 2 dniowca 😟 brak ❄️
2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
Mąż: słabe nasienie ilość i morfologia 2%, HBA 1% -
Malinka2401 wrote:Dziewczyny, chyba się udało. ❤🙏😍
https://zapodaj.net/32b50c91ab0ff.jpg.html
Super gratulacje !
Po mojej inseminacji która była robiona w Ostrawie bardzo chaotycznie i wiedziałam ze to się nie uda i myślałam ze inseminacja to sposób bezsensowny 😕a tu się myliłam jeszcze raz gratulacje ✊️✊️🥴Malinka2401 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam skierowanie do poradni genetycznej. Zależy mi na badaniu kariotypów. Kogo polecacie na Śląsku? Jestem z Katowic. Nie wiecie też czy bez poronień w historii leczenia jest możliwe wykonanie tego na NFZ?Starania od 2017 r.
I IVF:
ET 1.2020
Krio 4.2020
1.2021 SYNECZEK
Krio 12.2021ciąża biochemiczna
Krio 2.2022nasz ostatni zarodek
8.04.2022 ⏸ naturalny cud, pierwszy w życiu, Bhcg 643, dwa dni później 1518.
12.2022 DRUGI MALUSZEK
Ja: Endometrioza II st., wycięta przegroda macicy, wyleczony rozrost endometrium.
M: Morfologia 4%, HBA 92%, fDNA 9%. -
aurola wrote:Ja mam zawias(dwa dni okres mi się spóźnia)
Kiedy można zrobić sikańca?
Boję się 😐 -
nick nieaktualnyHeidi Di wrote:Dziewczyny, mam skierowanie do poradni genetycznej. Zależy mi na badaniu kariotypów. Kogo polecacie na Śląsku? Jestem z Katowic. Nie wiecie też czy bez poronień w historii leczenia jest możliwe wykonanie tego na NFZ?
Najlepiej sobie zadzwoń i popytaj, może coś się już zmienilo😉 -
Dzięki Didiku, spróbuję. Mam nadzieję, że dzisiaj u Was spokojniej
Aurola, ja zawsze miałam, jak w zegarku, a przed laparo też czekałam dłużej. Zrób betę dla pewności, z sikańcami różnie bywa, a tak będziesz mieć pewność.aurola lubi tę wiadomość
Starania od 2017 r.
I IVF:
ET 1.2020
Krio 4.2020
1.2021 SYNECZEK
Krio 12.2021ciąża biochemiczna
Krio 2.2022nasz ostatni zarodek
8.04.2022 ⏸ naturalny cud, pierwszy w życiu, Bhcg 643, dwa dni później 1518.
12.2022 DRUGI MALUSZEK
Ja: Endometrioza II st., wycięta przegroda macicy, wyleczony rozrost endometrium.
M: Morfologia 4%, HBA 92%, fDNA 9%. -
Heidi Di wrote:Dzięki Didiku, spróbuję. Mam nadzieję, że dzisiaj u Was spokojniej
Aurola, ja zawsze miałam, jak w zegarku, a przed laparo też czekałam dłużej. Zrób betę dla pewności, z sikańcami różnie bywa, a tak będziesz mieć pewność.
Taki pech. Jak by człowiek miał mało zmartwień 😐 -
nick nieaktualnyHeidi Di wrote:Dzięki Didiku, spróbuję. Mam nadzieję, że dzisiaj u Was spokojniej
Aurola, ja zawsze miałam, jak w zegarku, a przed laparo też czekałam dłużej. Zrób betę dla pewności, z sikańcami różnie bywa, a tak będziesz mieć pewność.Heidi Di lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aurola wrote:Ja mam zawias(dwa dni okres mi się spóźnia)
Kiedy można zrobić sikańca?
Boję się 😐
Leć na betę, może akurat 😁to miałabyś cudowną niespodziankęStarania od 2014 roku,
od 2018 Provita
1 procedura krótki protokół 2 komórki, transfer 2 dniowca 😟 brak ❄️
2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
Mąż: słabe nasienie ilość i morfologia 2%, HBA 1% -
Didik ale się cieszę z waszego ❤️! Docent nspewno wie co robi , czekać tylko co odpiszę, ale rozumiem cię , za każdym razem jak nasza p dr zmniejszała mi dawki leków to miałam lęk, nie wspomnę jak odstawiłam zastrzyki z prolutexu to chodziłam jak na szpilkach ... Trzymam dalej kciuki !!!
Ja mam teraz taka przerwę w USG że też już świruje , czy bąbelek tam jest , czy wszystko z nim okBaba1 lubi tę wiadomość
-
srebrzysta wrote:Malinka super wiadomości, idziesz na betę ?
Pójdę w piątek 14dpi. Kropek doczeka. 😘24l
06.18 azoospermia - hipogonadyzm pierwotny
03.19 Angelius Provita dr MP
03.19 drożność ok, hormony ok
26.04.19r. IUI AID udało się podwójnie, mamy parkę 👨👩👧👦 -
Heidi Di wrote:Monik, niestety nie kojarzę nikogo więcej przed gabinetem, ale może się po prostu minęłyśmy.
Malinka, gratulacje!
Bu, trzymam kciuki!Starania od 02.2016
Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
2xIUI
02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
06.2020 pICSI - 8 zarodków
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
Bejzi wrote:Malinka, gratki! A tak się martwiłaś, że jesteś w tyyyyle za nami
a Ty po prostu krótkodystansowiec