Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynjut wrote:Wisienko, może nie będziesz sama bo ja też w tym cyklu szykuję się do crio
Tylko u mnie ma być naturalny więc do ostatniej chwili nie będę wiedziała czy podchodzę ale jestem dobrej myśli.
Także dziewczyny, kciuki podwójne proszę
Njut w takim razie trzymam kciuki oby czerwiec był dla Nas szczęśliwy 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 12:01
njut lubi tę wiadomość
-
kmala wrote:Didik jak długo Doc zaleca accofil w przypadku ciąży? Pozdrawiam
kmala lubi tę wiadomość
STARANIA ZAKOŃCZONE BEZ SKUTKU
3 poronienia naturalnych ciąż: 2011 5+6tc, 2013 7+1tc, 2019 8+2tc i 1CB po CT
2 IVF > 11 zarodków > 2013 8A+8A, 8A+6B, 2015 8B, 2018 3BC, 2019 3BB, 3AB (CB, beta max 17,18), 2020 4AB, 8A... czeka 8A, ❄️
A1298C hetero, PAI-1 4G/5G hetero, APA +, endometrioza II (zatoki), KIR AA, NK 21% > 17% > 15%, aktywność NK 58,9%, MLR 0% > szczepienia mężem > 0% mąż, 0% dawcy > 4 mc > 0% mąż, 33,6% dawcy > szczepienia pulowane > 91,2% mąż, 0% dawcy > 4cs CB, 5cs poronienie 8+2tc > 45,3% mąż, 55,5% dawcy > 7 mc > immunosupresja > cdn
on: FDNA 22%, HLA-C C1
moja historia leczenia -
nick nieaktualnydidik34 wrote:Moja leukocyty utrzymywały się na poziomie 36-45 ( 1/3 dawki przy codziennej iniekcji.)
Nie odczuwałam żadnych specjalnych skutków ubocznych. Może ze dwa razy się spociłam z osłabienia, ale to chwila była;)
To u mnie już na poziomie 50 są i mam zrobić dzień przerwy, pierwszym razem też mi nic nie było a teraz jakby mnie jakieś przeziębienie brało głowa mnie boli i w kościach łamie ale docent mówił że tak może być😪 -
nick nieaktualnyWisienka39* wrote:Można ja miałam wywoływane 2 x 1 przez 6 dni po dwóch dniach od odstawienia przyszła @
Dziękuję! Właśnie mam dwa opakowania duphastonu, których kiedyś nie zdążyłam użyć. Dam sobie jeszcze tydzień i jak nic się nie zacznie dziać to chyba wezmę dupka. Co za szit 😢 -
Dziewczyny jestem po punkcji, były straszne zawirowania z papierami, ale najważniejsze, że mam 14 pobranych komórek. Pani doktor się dziwiła, że przy takim estradiol u tyle wyszło. A ja jako księgowa policzyłam sobie wczoraj na kalkulatorze przyrost estradiolu i mi wyszlo, że powinnam mieć 14 😀
Ps. Pani Dr Biernat jest zajebistanjut, Baba1, KateHawke, monik123, Heidi Di, bbeczka91 lubią tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
evkill to teraz najmilsze przed Wami... && za seks na szkiełku
evkill, aurola lubią tę wiadomość
STARANIA ZAKOŃCZONE BEZ SKUTKU
3 poronienia naturalnych ciąż: 2011 5+6tc, 2013 7+1tc, 2019 8+2tc i 1CB po CT
2 IVF > 11 zarodków > 2013 8A+8A, 8A+6B, 2015 8B, 2018 3BC, 2019 3BB, 3AB (CB, beta max 17,18), 2020 4AB, 8A... czeka 8A, ❄️
A1298C hetero, PAI-1 4G/5G hetero, APA +, endometrioza II (zatoki), KIR AA, NK 21% > 17% > 15%, aktywność NK 58,9%, MLR 0% > szczepienia mężem > 0% mąż, 0% dawcy > 4 mc > 0% mąż, 33,6% dawcy > szczepienia pulowane > 91,2% mąż, 0% dawcy > 4cs CB, 5cs poronienie 8+2tc > 45,3% mąż, 55,5% dawcy > 7 mc > immunosupresja > cdn
on: FDNA 22%, HLA-C C1
moja historia leczenia -
nick nieaktualnyevkill wrote:Dziewczyny jestem po punkcji, były straszne zawirowania z papierami, ale najważniejsze, że mam 14 pobranych komórek. Pani doktor się dziwiła, że przy takim estradiol u tyle wyszło. A ja jako księgowa policzyłam sobie wczoraj na kalkulatorze przyrost estradiolu i mi wyszlo, że powinnam mieć 14 😀
Ps. Pani Dr Biernat jest zajebista
I wszystkie będą zapladniac? -
Franiczka wrote:I wszystkie będą zapladniac?moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynjut wrote:Wisienko, może nie będziesz sama bo ja też w tym cyklu szykuję się do crio
Tylko u mnie ma być naturalny więc do ostatniej chwili nie będę wiedziała czy podchodzę ale jestem dobrej myśli.
Także dziewczyny, kciuki podwójne proszęnjut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
srebrzysta wrote:Idę pierwszy raz do doktora Bodzek , zobaczę , zastanawiam się jeszcze nad dr staniczek
a nie chcialas isc do dr Janosz z Angeliusa?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Evkill piękny wynik tyle komórek😁
Dziewczyny proszę doradzcie mi bo jestem załamana, te badania imunologiczne to same robiłyście na początku w ślepo czy ktoś wam zlecił? ja dostałam tylko skierowanie na histeroskope i nic więcej się nie dowiedziałam, lekarz narazie uważa że nie widzi sensu iść w imunologie bo to jest tak obszerny temat i nie ma potwierdzenia naukowego że leczenie pomorze 😢 a jak was czytam to jednak pomaga jak coś jest nie tak, mam taki metalik w głowie siedzę i ryczę po niewiem co mam robić, a jak strace tylko kruszynke bo ze mną cos jest nie tak to bezsensu wogole podchodzić, zapisałam się do waszej pani doktor P. Ale wizyta dopiero w listopadzie😭evkill lubi tę wiadomość
Starania od 2014 roku,
od 2018 Provita
1 procedura krótki protokół 2 komórki, transfer 2 dniowca 😟 brak ❄️
2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
Mąż: słabe nasienie ilość i morfologia 2%, HBA 1% -
Typowanie kir to jest to jakie kiry się ma a jakich brakuje? A nk które bo jest jakieś komórki i jakiś test?Starania od 2014 roku,
od 2018 Provita
1 procedura krótki protokół 2 komórki, transfer 2 dniowca 😟 brak ❄️
2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
Mąż: słabe nasienie ilość i morfologia 2%, HBA 1%