X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2019, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    njut wrote:
    Wisienko, może nie będziesz sama bo ja też w tym cyklu szykuję się do crio :) Tylko u mnie ma być naturalny więc do ostatniej chwili nie będę wiedziała czy podchodzę ale jestem dobrej myśli.
    Także dziewczyny, kciuki podwójne proszę :)

Njut w takim razie trzymam kciuki oby czerwiec był dla Nas szczęśliwy 😍

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 12:01

njut lubi tę wiadomość

• njut Autorytet

Wysłany: 14 maja 2019, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmala wrote:
    Didik jak długo Doc zaleca accofil w przypadku ciąży? Pozdrawiam :)
    Standardowo do 6tc ale czasami przedłuża do 8 ale już zmniejszonej dawce lub w większym odstępie czasu :)

kmala lubi tę wiadomość

STARANIA ZAKOŃCZONE BEZ SKUTKU
    3 poronienia naturalnych ciąż: 2011 5+6tc, 2013 7+1tc, 2019 8+2tc i 1CB po CT
    2 IVF > 11 zarodków > 2013 8A+8A, 8A+6B, 2015 8B, 2018 3BC, 2019 3BB, 3AB (CB, beta max 17,18), 2020 4AB, 8A... czeka 8A, ❄️
    A1298C hetero, PAI-1 4G/5G hetero, APA +, endometrioza II (zatoki), KIR AA, NK 21% > 17% > 15%, aktywność NK 58,9%, MLR 0% > szczepienia mężem > 0% mąż, 0% dawcy > 4 mc > 0% mąż, 33,6% dawcy > szczepienia pulowane > 91,2% mąż, 0% dawcy > 4cs CB, 5cs poronienie 8+2tc > 45,3% mąż, 55,5% dawcy > 7 mc > immunosupresja > cdn
    on: FDNA 22%, HLA-C C1
    moja historia leczenia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2019, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didik34 wrote:
    Moja leukocyty utrzymywały się na poziomie 36-45 ( 1/3 dawki przy codziennej iniekcji.)
    Nie odczuwałam żadnych specjalnych skutków ubocznych. Może ze dwa razy się spociłam z osłabienia, ale to chwila była;)

To u mnie już na poziomie 50 są i mam zrobić dzień przerwy, pierwszym razem też mi nic nie było a teraz jakby mnie jakieś przeziębienie brało głowa mnie boli i w kościach łamie ale docent mówił że tak może być😪

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2019, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wisienka39* wrote:
    Można ja miałam wywoływane 2 x 1 przez 6 dni po dwóch dniach od odstawienia przyszła @

Dziękuję! Właśnie mam dwa opakowania duphastonu, których kiedyś nie zdążyłam użyć. Dam sobie jeszcze tydzień i jak nic się nie zacznie dziać to chyba wezmę dupka. Co za szit 😢

• srebrzysta Autorytet

Wysłany: 14 maja 2019, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella szkoda że uciekasz , bo zawsze ratowałas jakaś rada , ale mam nadzieję że wrócisz z piękną nowina , serdecznie trzymam kciuki!

hchypc0zgq8syrex.png
  • srebrzysta Autorytet

Wysłany: 14 maja 2019, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki dziewczyny za kolejne crio, naturalne itd. oby lawina ruszyła!

Didik jak samopoczucie? Ja też mam jutro wizytę ale już u innego doktora

hchypc0zgq8syrex.png
  • evkill Autorytet

Wysłany: 14 maja 2019, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem po punkcji, były straszne zawirowania z papierami, ale najważniejsze, że mam 14 pobranych komórek. Pani doktor się dziwiła, że przy takim estradiol u tyle wyszło. A ja jako księgowa policzyłam sobie wczoraj na kalkulatorze przyrost estradiolu i mi wyszlo, że powinnam mieć 14 😀

Ps. Pani Dr Biernat jest zajebista

njut, Baba1, KateHawke, monik123, Heidi Di, bbeczka91 lubią tę wiadomość

moja historia

"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie"
  • njut Autorytet

Wysłany: 14 maja 2019, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evkill to teraz najmilsze przed Wami... && za seks na szkiełku ;)

evkill, aurola lubią tę wiadomość

STARANIA ZAKOŃCZONE BEZ SKUTKU
    3 poronienia naturalnych ciąż: 2011 5+6tc, 2013 7+1tc, 2019 8+2tc i 1CB po CT
    2 IVF > 11 zarodków > 2013 8A+8A, 8A+6B, 2015 8B, 2018 3BC, 2019 3BB, 3AB (CB, beta max 17,18), 2020 4AB, 8A... czeka 8A, ❄️
    A1298C hetero, PAI-1 4G/5G hetero, APA +, endometrioza II (zatoki), KIR AA, NK 21% > 17% > 15%, aktywność NK 58,9%, MLR 0% > szczepienia mężem > 0% mąż, 0% dawcy > 4 mc > 0% mąż, 33,6% dawcy > szczepienia pulowane > 91,2% mąż, 0% dawcy > 4cs CB, 5cs poronienie 8+2tc > 45,3% mąż, 55,5% dawcy > 7 mc > immunosupresja > cdn
    on: FDNA 22%, HLA-C C1
    moja historia leczenia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2019, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evkill wrote:
    Dziewczyny jestem po punkcji, były straszne zawirowania z papierami, ale najważniejsze, że mam 14 pobranych komórek. Pani doktor się dziwiła, że przy takim estradiol u tyle wyszło. A ja jako księgowa policzyłam sobie wczoraj na kalkulatorze przyrost estradiolu i mi wyszlo, że powinnam mieć 14 😀

Ps. Pani Dr Biernat jest zajebista

I wszystkie będą zapladniac?

• evkill Autorytet

Wysłany: 14 maja 2019, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Franiczka wrote:
    I wszystkie będą zapladniac?
    Tak

moja historia

"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2019, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evkill wrote:
    Tak

To super 🙂 Trzymam kciuki!

evkill lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2019, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    njut wrote:
    Wisienko, może nie będziesz sama bo ja też w tym cyklu szykuję się do crio :) Tylko u mnie ma być naturalny więc do ostatniej chwili nie będę wiedziała czy podchodzę ale jestem dobrej myśli.
    Także dziewczyny, kciuki podwójne proszę :)
    Njut za Ciebie wszystkie kciuki świata kochana!!!!❤️

njut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2019, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmala wrote:
    Didik jak długo Doc zaleca accofil w przypadku ciąży? Pozdrawiam :)
    Do 6 tc. Ja wymusilam ze strachu jeszcze jeden zastrzyk i podaje go w trzech porcjach co 4 dni😊

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2019, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Srebrzysta ja się stresuje, nie byłabym sobą przecież. To trochę sądne usg.
    Do kogo teraz chodzisz?

• srebrzysta Autorytet

Wysłany: 14 maja 2019, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę pierwszy raz do doktora Bodzek , zobaczę , zastanawiam się jeszcze nad dr staniczek

hchypc0zgq8syrex.png
  • srebrzysta Autorytet

Wysłany: 14 maja 2019, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos stresu to chyba jesteśmy takie same, ja już świruje id tygodnia co to będzie na tej wizycie , też się boje , ale wczoraj tak mnie muliło cały dzień to chyba wszystko w porządku?

hchypc0zgq8syrex.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 14 maja 2019, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam za jutrzejsze wizyty dziewczyny! ✊✊✊

Evkill owocnego seksu na szkiełku 😉

nick nieaktualny, evkill lubią tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2019, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    srebrzysta wrote:
    Idę pierwszy raz do doktora Bodzek , zobaczę , zastanawiam się jeszcze nad dr staniczek

a nie chcialas isc do dr Janosz z Angeliusa?

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Luna Autorytet

Wysłany: 14 maja 2019, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evkill piękny wynik tyle komórek😁

Dziewczyny proszę doradzcie mi bo jestem załamana, te badania imunologiczne to same robiłyście na początku w ślepo czy ktoś wam zlecił? ja dostałam tylko skierowanie na histeroskope i nic więcej się nie dowiedziałam, lekarz narazie uważa że nie widzi sensu iść w imunologie bo to jest tak obszerny temat i nie ma potwierdzenia naukowego że leczenie pomorze 😢 a jak was czytam to jednak pomaga jak coś jest nie tak, mam taki metalik w głowie siedzę i ryczę po niewiem co mam robić, a jak strace tylko kruszynke bo ze mną cos jest nie tak to bezsensu wogole podchodzić, zapisałam się do waszej pani doktor P. Ale wizyta dopiero w listopadzie😭

evkill lubi tę wiadomość

Starania od 2014 roku,
    od 2018 Provita
    1 procedura krótki protokół 2 komórki, transfer 2 dniowca 😟 brak ❄️
    2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
    Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
    Mąż: słabe nasienie ilość i morfologia 2%, HBA 1%
  • Luna Autorytet

Wysłany: 14 maja 2019, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Typowanie kir to jest to jakie kiry się ma a jakich brakuje? A nk które bo jest jakieś komórki i jakiś test?

Starania od 2014 roku,
    od 2018 Provita
    1 procedura krótki protokół 2 komórki, transfer 2 dniowca 😟 brak ❄️
    2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
    Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
    Mąż: słabe nasienie ilość i morfologia 2%, HBA 1%
‹‹ 1280 1281 1282 1283 1284 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ