Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobietki jeszcze raz Wam dziękuję za wsparcie w zeszłym tygodniu.
Leki odstawiłam w sobotę, czekam na @, mam pms i pocieszam się myślami o kolejnym cyklu.
Od immuno mam już zielone światełko na najbliższy cykl. Mam nadzieję, że dr Marta zgodzi się na naturalny bez robienia przerwy.
Za to wczoraj byłam u mojego bioenergo i wyszłam po 2h (zwykle sesja trwa 40min) a jak wychodziłam to nadal był niezadowolony z efektu. Nigdy wcześniej tak nie miałam. Za to wieczorem było już lepiej. I dzisiejsze samopoczucie też niczego sobiesAnsa_28, Bejzi, srebrzysta, KateHawke, Wisienka39*, Megii_81 lubią tę wiadomość
STARANIA ZAKOŃCZONE BEZ SKUTKU
3 poronienia naturalnych ciąż: 2011 5+6tc, 2013 7+1tc, 2019 8+2tc i 1CB po CT
2 IVF > 11 zarodków > 2013 8A+8A, 8A+6B, 2015 8B, 2018 3BC, 2019 3BB, 3AB (CB, beta max 17,18), 2020 4AB, 8A... czeka 8A, ❄️
A1298C hetero, PAI-1 4G/5G hetero, APA +, endometrioza II (zatoki), KIR AA, NK 21% > 17% > 15%, aktywność NK 58,9%, MLR 0% > szczepienia mężem > 0% mąż, 0% dawcy > 4 mc > 0% mąż, 33,6% dawcy > szczepienia pulowane > 91,2% mąż, 0% dawcy > 4cs CB, 5cs poronienie 8+2tc > 45,3% mąż, 55,5% dawcy > 7 mc > immunosupresja > cdn
on: FDNA 22%, HLA-C C1
moja historia leczenia -
nick nieaktualnyevkill wrote:Sprzedają tylko po 5 i 7. To jakąś głupią ta babka, bo mówię jej że 30 mln a ona, że to jedna ale żebym zadzwoniła do lekarza czy ma zamawiać 5 czy 7.
A masz tylko wlew, czy będziesz się później dziabać? -
didik34 wrote:Bo opakowania są po 5 i 7.widocznie sprzedają na opakowania. Tylko w angeliusie można na sztuki, bo schodzi im na bieżąco.
A masz tylko wlew, czy będziesz się później dziabać?moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
evkill wrote:Njut jak możemy się skontaktować?STARANIA ZAKOŃCZONE BEZ SKUTKU
2 IVF > 11 zarodków > 2013 8A+8A, 8A+6B, 2015 8B, 2018 3BC, 2019 3BB, 3AB (CB, beta max 17,18), 2020 4AB, 8A... czeka 8A, ❄️
A1298C hetero, PAI-1 4G/5G hetero, APA +, endometrioza II (zatoki), KIR AA, NK 21% > 17% > 15%, aktywność NK 58,9%, MLR 0% > szczepienia mężem > 0% mąż, 0% dawcy > 4 mc > 0% mąż, 33,6% dawcy > szczepienia pulowane > 91,2% mąż, 0% dawcy > 4cs CB, 5cs poronienie 8+2tc > 45,3% mąż, 55,5% dawcy > 7 mc > immunosupresja > cdn
moja historia leczenia -
nick nieaktualny
-
njut wrote:Wysłałam Ci zaproszenie na priv.moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
Srebrzysta gratuluję, też zawsze marzyła mi się córka, ale tak jak napisałaś po takiej walce to już obojętne, byleby zdrowe było, jeszcze raz gratuluję 😙
srebrzysta, Honorata02 lubią tę wiadomość
Starania od 2014 roku,
od 2018 Provita
1 procedura krótki protokół 2 komórki, transfer 2 dniowca 😟 brak ❄️
2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
Mąż: słabe nasienie ilość i morfologia 2%, HBA 1% -
Meggie1 wrote:Dziewczyny, mój test z przed chwili. 5 dpt blastki, 12 dni po ovitrelle. Czy to on może być winowajcą?
No i czy widzicie to, co ja?
https://naforum.zapodaj.net/f0c41662cd43.png.html
https://naforum.zapodaj.net/4ccd65d0c82e.png.html
Myślę, że dobrze widzisz, leć na betę, żeby potwierdzić. 😃Meggie1 lubi tę wiadomość
24l
06.18 azoospermia - hipogonadyzm pierwotny
03.19 Angelius Provita dr MP
03.19 drożność ok, hormony ok
26.04.19r. IUI AID udało się podwójnie, mamy parkę 👨👩👧👦 -
Dzięki dziewczyny 😘
Didik wytrzymałam bo musiałam ochłonąć po tej wiadomości. Jakoś to zupełnie inaczej jak już wiesz kto tam u ciebie w brzuszku siedzi, u mnie to wywołało niespodziewane emocje 😀 tym bardziej że byliśmy przekonani o chłopcu. Każdej z Was życzę tych wspaniałych emocji!
P.s wiecie że pani z naszej kliniki mi powiedziała że po in vitro jest więcej dziewczynek bo te zarodki są silniejsze, że ostatnio same dziewczynki mają. -
Emrica wrote:Hej. Czy którejś z Was udalo sie zajść w ciaze naturalnie za pomocą leków czy też hister czy laparo? Obserwuje ostatnio wasz wątek i głównie ciąże po in vitro. Też przyszłam do angeliusa po 2 latach prób i narazie mam oberwacje cyklu i mialam histero. Jestem zdziwiona ze w sumie nie mam brac niczego, chodz wczesniejszy gin poza klinika dawał duzo stymulaczy. Jestem tu w klinice 4 miesiace i malo sie dzieje. Ciagle obserwacja na zasadzie jednej wizyty w cyklu. Troche to dziwne.
Ja tak miałam. Aczkolwiek moja historia leczenia jest dość zawiła. Leczylismy się kilka miesięcy pod okiem dr J. ale nie byl to lekarz dla nas. Raz mówił, że tylko in vitro, raz, ze próbujemy naturalnie, także w naszym przypadku trochę gubił się w zeznaniach ale wiem, ze sa tu dziewczyny, ktore sa zadowolone z leczenia Pana drZmieniliśmy na dr P. Najpierw miałam podejrzenie wodniaków, które jednak na szczęście okazały się zwykłymi cystami
miałam laparo diagnostyczną z kauteryzacją, droznoscja jajowodow i histeroskopią. Wszystko wyszło ok. Pani dr zaleciła nam odpoczynek w cyklu po laparo z naturalnymi staraniami. Później 3 cykle stymulowane, 2 cykle z IUI i następnie in vitro. W cyklu po laparo, tym naturalnym, zaszlam w ciążę i mamy syna
KateHawke, Emrica lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czasem was podczytuję, aczkolwiek pewnie nikt mnie tu już nie pamięta 🙈
Ogromne gratulacje dla zafasolkowanych i jeszcze mocniejsze kciuki za powodzenie starań w toku!
Ps. Mam nadal m.in. fraxiparinę do oddania, za darmo. Jakby ktorejś z was było blisko w okolice Gliwic to zapraszam na priv 😊KateHawke, Wisienka39* lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, dobrze, że jest google maps. Apteka Centralna Tyska 3 udało mi się załatwić acoffil. Uff
didik34 lubi tę wiadomość
moja historia
CzterolistnaKoniczyna wrote:Dziewczyny, czasem was podczytuję, aczkolwiek pewnie nikt mnie tu już nie pamięta 🙈
Ogromne gratulacje dla zafasolkowanych i jeszcze mocniejsze kciuki za powodzenie starań w toku!
Ps. Mam nadal m.in. fraxiparinę do oddania, za darmo. Jakby ktorejś z was było blisko w okolice Gliwic to zapraszam na priv 😊
Czy dobrze pamiętam, jak Michałek?08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊 -
CzterolistnaKoniczyna wrote:Dziewczyny, czasem was podczytuję, aczkolwiek pewnie nikt mnie tu już nie pamięta 🙈
Ps. Mam nadal m.in. fraxiparinę do oddania, za darmo. Jakby ktorejś z was było blisko w okolice Gliwic to zapraszam na priv 😊
Całusy dla MichasiaBejzi lubi tę wiadomość
STARANIA ZAKOŃCZONE BEZ SKUTKU
moja historia leczenia -
Dobrze pamiętacie dziewczyny
jeeeeeju aż mi się miło zrobiło hehe
Michał ma się dobrze
taki jest kochany, że momentami ma się ochotę na więcej
mam szczerą nadzieję, że każda z was doczeka takiego małego Wojownika
Bejzi, KateHawke, bz10, Wisienka39*, didik34, njut, Honorata02 lubią tę wiadomość
-
didik34 wrote:Jedna😊
didik34 lubi tę wiadomość
moja historia
Dziewczyny zapisałam się na badania immunologicznego do gincentrum i niewiem czy dobrze zrobiłam, robię totalnie w ślepo izapisalam się na immunofenotyp, all mlr, Kir, ANA 1,ANA2, TEST cytotoksyczny komórek nk wyszło 1600 zł dla mnie to kupa kasy a tak jak pisze robię je w ślepo, myślicie że te badania na poczatek mogą być czy z któryś zrezygnować, normalnie chce mi się już płakać, a wszędzie takie terminy trzeba czekać, chciałam zbadać ilość komórek nk niewiem czy to jest to samo co ten test cyto toksyczny komórek nk?Starania od 2014 roku,
od 2018 Provita
1 procedura krótki protokół 2 komórki, transfer 2 dniowca 😟 brak ❄️
2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
Mąż: słabe nasienie ilość i morfologia 2%, HBA 1% -
Maggie ja tam widzę cień cienia z cienia 😊 leć na betę i przynoś nam tu wspaniałe wieści!
Srebrzysta! Witaj w teamie dziewczynek ❤️ ja bym się prawie pokłóciła z mamą że będzie chłopiec ale ona od razu wiedziała 😏
Czterolistna wspaniale że się odezwałaś! Buziaczki dla Michasia 😘😘😘srebrzysta, CzterolistnaKoniczyna, Honorata02 lubią tę wiadomość