Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Frelcia, ja dziś też pierwsze co po obudzeniu sprawdzam jak się sprawy mają u Ciebie co do diagnostyki to nie chcę być złym prorokiem, ale jeśli wyników jeszcze nie ma to mogą być dopiero w pon.. miałam kiedyś dokładnie taką sytuację.
-
Chyba wszystkie dziś jak wstaliśmy to otworzyłyśmy w pierwszej kolejności forum.
Frelcia myśle ze cis jest nie tak bo wyniki w diagnostyce są jeszcze tego samego dnia, mogli mieć jakaś awarie systemu, ze nie mogą opublikować wyników. Może warto zadzwonić na ich infolinie ?Poziomka25, domiszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olciaa wrote:Chyba wszystkie dziś jak wstaliśmy to otworzyłyśmy w pierwszej kolejności forum.
Frelcia myśle ze cis jest nie tak bo wyniki w diagnostyce są jeszcze tego samego dnia, mogli mieć jakaś awarie systemu, ze nie mogą opublikować wyników. Może warto zadzwonić na ich infolinie ?
Natomiast dobry pomysł z tym kontaktem przez infolinię. -
CzterolistnaKoniczyna wrote:Ja niestety mam inne doświadczenia z diagnostyką. Jak robiłam badanie zaraz po 7 to faktycznie wyniki były tego samego dnia, ale jak później np blizej 10 to wyników tego samego dnia nie było tylko już na następny dzień.. No chyba, że po prostu mam takie wątpliwe szczęście;)
Natomiast dobry pomysł z tym kontaktem przez infolinię.
-
Frelcia jak jesteś z okolic kato to jedz do katowic na żelazna. Tam są śląskie laboratoria analityczne. Dzisiaj jest czynne do godz 12 i dzisiaj będziesz mieć wynik koło 21. Jak poprosisz i zadzwonisz to nawet wcześniej Ci go wysla.Balonowe dekoracje dla maluchów
https://www.facebook.com/Balonowo-Handmade-434386557017207/ -
nick nieaktualnyA coś czułam żeby do Angeliusa jechać wczoraj ale stwierdziłam że w moim labo na wsi zawsze wyniki miałam tego samego dnia. Jak robiłam bete to zawsze po 18 tego samego dnia jak nie wcześniej. Nie wolałabym że mi taki numer wywina. Tak to bym wiedziała czy leki brać dalej a tak to czekam do poniedziałku.
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:A coś czułam żeby do Angeliusa jechać wczoraj ale stwierdziłam że w moim labo na wsi zawsze wyniki miałam tego samego dnia. Jak robiłam bete to zawsze po 18 tego samego dnia jak nie wcześniej. Nie wolałabym że mi taki numer wywina. Tak to bym wiedziała czy leki brać dalej a tak to czekam do poniedziałku.Angelius
IMSI kwiecień 2012- 3 zarodki
Maj 2012-I-crio,2x8AA,beta:11dpt-267, córeczka ❤️ I.2013
Marzec 2018-II-crio,1xblasto,beta:10dpt-261, synuś ❤️ XI.2018 -
nick nieaktualnyNawet do lekarza nie chcą mnie umówić bo mam zrobić bete 12 i 14 dnia po transferze. Jakiś zart. Serio? Gram w jakimś czarnym horrorze? Plan jest taki. Idę do mojego labo w poniedziałek po wyniki. Robię bure. We wtorek i czwartek w klinice na bete i do Manki. Możecie puścić kciuki do poniedziałku. Dziękuję Wam bardzo! A powiedzcie mi jeszcze jaki mialyscie progesteron przy pierwszych betach?
Erl lubi tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Nawet do lekarza nie chcą mnie umówić bo mam zrobić bete 12 i 14 dnia po transferze. Jakiś zart. Serio? Gram w jakimś czarnym horrorze? Plan jest taki. Idę do mojego labo w poniedziałek po wyniki. Robię bure. We wtorek i czwartek w klinice na bete i do Manki. Możecie puścić kciuki do poniedziałku. Dziękuję Wam bardzo! A powiedzcie mi jeszcze jaki mialyscie progesteron przy pierwszych betach?
No to do poniedziałku, ech. A sikane jeszcze robisz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2018, 08:42
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
nick nieaktualny
-
Dzwon do diagnostyki na skarge, ja tak juz robilam
I wyniki siebpojawialy.👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Poziomka25 wrote:Ale t w diagnostyce jest opcja na cito i trzeba dopłacić jak się nie dopłaci to lipa. A w sobotę chyba tak czy siak nawet jak zadzwonisz to ci nie sprawdza bo one chyba nie pracują . Tylko pobór krwi jest.
Erl lubi tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
nick nieaktualny