Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
evkill wrote:A którzy są najbardziej płodni? Nie żebym planowała zmienić 😋
Yoselyn82, evkill, Bejzi, Franiczka, bz10, didik34, njut, Honorata02, Pia88, sAnsa_28, aurola, m_d_f, Baba1, lipcowka86, Luna lubią tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Meggie1 wrote:evkill z moich obserwacji - żule i pijoki, które nic nie robią, nie pracują, mają wieczny chill i mają wszystko w dupie.
Franiczka, Meggie1, didik34, Pia88, njut, SusieOne, sylwia80, m_d_f, Baba1, lipcowka86, Luna, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
Meggie1 wrote:evkill z moich obserwacji - żule i pijoki, które nic nie robią, nie pracują, mają wieczny chill i mają wszystko w dupie.
"Dorobie kolejne, bede mial kolejne pincet i ch.j" 🕺08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czyli trzeba zostać żulem a nie pakować kasę w IVF. A to myślicie, że to od razu zadziała, czy trzeba być tym żulem od zawsze?
Pia88, didik34, SusieOne, Trasti, m_d_f, Baba1, lipcowka86, Luna, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
didik34 wrote:To się teraz uśmiałam 🤣🤣🤣 Ale taka prawda . Ile razy płakałam z mężem jak widziałam w osiedlowym sklepiku najeb....ną matkę z Czwórką brudnych dzieci... Kupującą oczywiście browary😨
Pia88 lubi tę wiadomość
moja historia
Dramat poprostu... Ale taka prawda tacy z marginesu to mają dzieci na potęgę że tak napiszę!!! I jeszcze idą do OPSu i dostają jakieś świadczenia pieniężne że biedne rodziny, ile znam takich co by się mogli pracy chwycić A nie żyją za nasze podatki i wiecznie chleja A dzieci głodne i brudne chodzą;(
Mój mąż pracuje jako kierowca od 5 lat a wcześniej pracował fizycznie na budowach w Niemczech i też ma duże problemy z nasieniem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2019, 12:11
7.10.21 Walka o drugiego maluszka rozpoczęta.
15.12.21 histeroskopia , wszystko ok.
31.12.21 USG i zielone światło.
17.01.22 transfer ostatniego ❄️ .
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;( -
nick nieaktualnyHonorata02 wrote:Właśnie nie bliźniak ja się urodziłam 2 stycznia A mój brat 31 grudnia 😅🙂🙂 i nasze córeczki też będą z jednego roku, jego córcia urodziła się w święta wielkanocne A moja pewnie tuż przed Bożym narodzeniem. Także takie szczęście 🙂🙂
No to też masz fajnie z rodzeństwem.
U mojego męża jeszcze większy hardcore. One z 03.02. a brat z sylwestra..Honorata02 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pia88 wrote:Polubiłam przez przypadek. Ja zawsze się wydaje z takimi w awantury
Pia88 lubi tę wiadomość
moja historia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2019, 12:30
-
evkill wrote:Daje to coś?
Jak pracowałam w pewnym miejscu obsługującym petentow to była pani i pan narkomani cali pokluci dziewczyna w siniakach brzuszek oczywiście był............ Nie mogłam się w pracy poplakac,ale blisko było.
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
nick nieaktualny
-
Frelcia__ wrote:Wczoraj brałam ovitrelle, jutro punkcja, a ja tak czuję jajniki że aż się martwię.
Pia88 lubi tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
SusieOne wrote:Szkoda nerwów.
Jak pracowałam w pewnym miejscu obsługującym petentow to była pani i pan narkomani cali pokluci dziewczyna w siniakach brzuszek oczywiście był............ Nie mogłam się w pracy poplakac,ale blisko było.SusieOne, Pia88 lubią tę wiadomość
moja historia
nick nieaktualny
-
evkill wrote:A którzy są najbardziej płodni? Nie żebym planowała zmienić 😋
I nawet jesli ktos pracuje w tym samym zawodzie np. lekarz to od specyfiki pracy bedzie zalezalo czy sie rusza, bo ginekolog poloznik równie dobrze moze siedziec tylko i robic usg przez caly dzien, a taki pracujacy w szpitalu moze przez dluzszy stac przy operacjach 💁♀️
Może komornik? Trochę siedzi ale często mu też dupa zmarznie 😅
A ja mam wrazenie ze duza ilosc dzieci w rodzinach ludzi uzależnionych od używek bierze sie z ich luzu. Poza tym alkohol i narkotyki czesto wiaza sie z podwyzszonym libido, a u kobiet z wieksza rozwiazloscia, wiec oni po prostu czesto uprawiaja sex.evkill, Pia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Franiczka wrote:A jak ktoś go pogoni to i trochę sportu ma 😜😅
Mój mąż pracował kiedyś przy oleju napędowym, praktycznie cały dzień siedział w oparach. Jakie miał wtedy wyniki - niewiadomo. Ale po 20latach i pracy trochę siedzącej i trochę chodzącej, z nawykiem ściągania majtek jak jest w domu, nasienie ma spoko.Franiczka, SusieOne, Pia88 lubią tę wiadomość