X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • Meggie1 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2019, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evkill wrote:
    A którzy są najbardziej płodni? Nie żebym planowała zmienić 😋
    evkill z moich obserwacji - żule i pijoki, które nic nie robią, nie pracują, mają wieczny chill i mają wszystko w dupie.

Yoselyn82, evkill, Bejzi, Franiczka, bz10, didik34, njut, Honorata02, Pia88, sAnsa_28, aurola, m_d_f, Baba1, lipcowka86, Luna lubią tę wiadomość

KIR AA
    HLA-C c2c2 (oboje)
    NK 26%
    PAI-1 hetero
  • evkill Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2019, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggie1 wrote:
    evkill z moich obserwacji - żule i pijoki, które nic nie robią, nie pracują, mają wieczny chill i mają wszystko w dupie.
    Kurde trochę nie mój typ.

Franiczka, Meggie1, didik34, Pia88, njut, SusieOne, sylwia80, m_d_f, Baba1, lipcowka86, Luna, Yoselyn82 lubią tę wiadomość

moja historia

"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie"
  • Bejzi Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2019, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggie1 wrote:
    Dokładnie! Grupy zawodowe swoja droga, ale naszą populacje kończy powoli stres.
    "Dorobie kolejne, bede mial kolejne pincet i ch.j" 🕺

08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2019, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brat mojej szwagierki - ćpunek i alkoholik po dwóch miesiącach bycia z dziewczyną zaciążyli. Będą mieli bliźniaki. To jest dla mnie kompletna abstrakcja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2019, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To się teraz uśmiałam 🤣🤣🤣 Ale taka prawda . Ile razy płakałam z mężem jak widziałam w osiedlowym sklepiku najeb....ną matkę z Czwórką brudnych dzieci... Kupującą oczywiście browary😨

Pia88 lubi tę wiadomość

• evkill Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2019, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli trzeba zostać żulem a nie pakować kasę w IVF. A to myślicie, że to od razu zadziała, czy trzeba być tym żulem od zawsze?

Pia88, didik34, SusieOne, Trasti, m_d_f, Baba1, lipcowka86, Luna, Yoselyn82 lubią tę wiadomość

moja historia

"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie"
  • evkill Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2019, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didik34 wrote:
    To się teraz uśmiałam 🤣🤣🤣 Ale taka prawda . Ile razy płakałam z mężem jak widziałam w osiedlowym sklepiku najeb....ną matkę z Czwórką brudnych dzieci... Kupującą oczywiście browary😨
    Ostatnio stałam w kolejce do kasy za rodzinka 2+1. Kupowali browary, papierosy i sok dla pociechy. Zabrakło im kasy- odłożyli sok.

Pia88 lubi tę wiadomość

moja historia

• Honorata02 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2019, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dramat poprostu... Ale taka prawda tacy z marginesu to mają dzieci na potęgę że tak napiszę!!! I jeszcze idą do OPSu i dostają jakieś świadczenia pieniężne że biedne rodziny, ile znam takich co by się mogli pracy chwycić A nie żyją za nasze podatki i wiecznie chleja A dzieci głodne i brudne chodzą;(

Mój mąż pracuje jako kierowca od 5 lat a wcześniej pracował fizycznie na budowach w Niemczech i też ma duże problemy z nasieniem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2019, 12:11

dxomdf9hpaauwmby.png

7.10.21 Walka o drugiego maluszka rozpoczęta.
    15.12.21 histeroskopia , wszystko ok.
    31.12.21 USG i zielone światło.
    17.01.22 transfer ostatniego ❄️ .
    22.01 beta 0,1 ;(
    24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭

Koniec starań ;(
    Brak mrozakow ;(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2019, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honorata02 wrote:
    Właśnie nie bliźniak ja się urodziłam 2 stycznia A mój brat 31 grudnia 😅🙂🙂 i nasze córeczki też będą z jednego roku, jego córcia urodziła się w święta wielkanocne A moja pewnie tuż przed Bożym narodzeniem. Także takie szczęście 🙂🙂

No to też masz fajnie z rodzeństwem.

U mojego męża jeszcze większy hardcore. One z 03.02. a brat z sylwestra..

Honorata02 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2019, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evkill wrote:
    Ostatnio stałam w kolejce do kasy za rodzinka 2+1. Kupowali browary, papierosy i sok dla pociechy. Zabrakło im kasy- odłożyli sok.

Polubiłam przez przypadek. Ja zawsze się wydaje z takimi w awantury

• evkill Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2019, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia88 wrote:
    Polubiłam przez przypadek. Ja zawsze się wydaje z takimi w awantury
    Daje to coś?

Pia88 lubi tę wiadomość

moja historia

• Martinka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2019, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggie1 wrote:
    Mam takiego w rodzinie- w każdą sobotę wypija 24 piwa, ma kochanego synka, którym się wcale nie zajmuje i śmieje się pod nosem, że nie pijemy alko i jemy warzywka😡 aaaa i do tego pali 1,5 paczki fajek i wypija 4 kawy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2019, 12:30

0901d7c722.png
  • SusieOne Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2019, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evkill wrote:
    Daje to coś?
    Szkoda nerwów.
    Jak pracowałam w pewnym miejscu obsługującym petentow to była pani i pan narkomani cali pokluci dziewczyna w siniakach brzuszek oczywiście był............ Nie mogłam się w pracy poplakac,ale blisko było.

ex2bdf9h6rmz1x6d.png
    Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
    5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
    przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
    Angelius Provita
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2019, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj brałam ovitrelle, jutro punkcja, a ja tak czuję jajniki że aż się martwię.

• SusieOne Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2019, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia__ wrote:
    Wczoraj brałam ovitrelle, jutro punkcja, a ja tak czuję jajniki że aż się martwię.
    A ile tych pęcherzyków tam wyhodowalo? Raczej nie popekaja, nie martw się :)

Pia88 lubi tę wiadomość

ex2bdf9h6rmz1x6d.png
    Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
    5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
    przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
    Angelius Provita
  • evkill Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2019, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusieOne wrote:
    Szkoda nerwów.
    Jak pracowałam w pewnym miejscu obsługującym petentow to była pani i pan narkomani cali pokluci dziewczyna w siniakach brzuszek oczywiście był............ Nie mogłam się w pracy poplakac,ale blisko było.
    Aż ręką swędzi

SusieOne, Pia88 lubią tę wiadomość

moja historia

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2019, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusieOne wrote:
    A ile tych pęcherzyków tam wyhodowalo? Raczej nie popekaja, nie martw się :)

Wiem, że dużo ale nie wiem ile. Nie pamiętam :/ .. ze stresu.

SusieOne lubi tę wiadomość

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2019, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evkill wrote:
    A którzy są najbardziej płodni? Nie żebym planowała zmienić 😋
    Tacy, ktorzy w pracy moga sie ruszac, a nie tylko siedza.
    I nawet jesli ktos pracuje w tym samym zawodzie np. lekarz to od specyfiki pracy bedzie zalezalo czy sie rusza, bo ginekolog poloznik równie dobrze moze siedziec tylko i robic usg przez caly dzien, a taki pracujacy w szpitalu moze przez dluzszy stac przy operacjach 💁‍♀️
    Może komornik? Trochę siedzi ale często mu też dupa zmarznie 😅

A ja mam wrazenie ze duza ilosc dzieci w rodzinach ludzi uzależnionych od używek bierze sie z ich luzu. Poza tym alkohol i narkotyki czesto wiaza sie z podwyzszonym libido, a u kobiet z wieksza rozwiazloscia, wiec oni po prostu czesto uprawiaja sex.

evkill, Pia88 lubią tę wiadomość

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤
    Matylda 🩷11.08.2022
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2019, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Może komornik? Trochę siedzi ale często mu też dupa zmarznie 😅

A jak ktoś go pogoni to i trochę sportu ma 😜😅

Bejzi, SusieOne, Pia88 lubią tę wiadomość

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2019, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Franiczka wrote:
    A jak ktoś go pogoni to i trochę sportu ma 😜😅
    No właśnie 😂
    Mój mąż pracował kiedyś przy oleju napędowym, praktycznie cały dzień siedział w oparach. Jakie miał wtedy wyniki - niewiadomo. Ale po 20latach i pracy trochę siedzącej i trochę chodzącej, z nawykiem ściągania majtek jak jest w domu, nasienie ma spoko.

Franiczka, SusieOne, Pia88 lubią tę wiadomość

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤
    Matylda 🩷11.08.2022
‹‹ 1854 1855 1856 1857 1858 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ