Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
kate85 wrote:Nasienie mamy super, jak u nastolatka, choć mąż już po 40 (Ja mam 34 lata). Mimo to dr GM zalecił chip do selekcji plemników. AMH ostatnie 1.2
Tylko jedną komórka. Mam nadzieję, że jest super silna. Dziewczyna przede mną miała 16 komórek. Cholernie to wszystko dziwne.
Macie jakieś sposoby na zwiększenie liczby komórek i poprawę ich jakości?Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
ania609 wrote:Co do przejść z przed ciąży też natknelam się niestety na brak empatii i zrozumienia.. Nie raz płakałam.. Nie raz słyszałam żebyśmy już darowali sobie, że nie każdy musi mieć dziecko, a ci co nie wiedzieli to wypytywali kiedy w końcu będziecie mieli dziecko to już najwyższy czas, nie jesteś pierwszej młodości itp.. Jest to bardzo przykre i trudne.. Jeśli ktoś tego nie przeszedł nigdy nie zrozumie... Także dziewczyny jestem całym sercem z wami, rozumiem i wspiera was no wam jakie to wszystko jest trudne.. Sama mam za sobą wiele lat starań o swoją ciążę i boję się każdego dni czy będzie tym razem wszystko dobrze...Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
czekamynadzidzie wrote:Kate85 cuda się zdarzają! Trzeba mocno wierzyć!
Słuchajcie u mnie sie okazało, że te 2 niepewne komórki się zapłodniły!!! mamy 5 zarodków!!!! Jeden już ze mną na pokładzie! 8b chyba (ale z przejęcia, że mamy 5 już dalej do mnie nie docierało!!!!).
No i frytasy w maczku wzięłam największe jakie były
testować można w sobotę! Trzymacie kciuki cały czas? nie puszczajcie!Bejzi, didik34, czekamynadzidzie, Pia88 lubią tę wiadomość
Starania od 02.2016
Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
2xIUI
02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
06.2020 pICSI - 8 zarodków
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
Frelcia__ wrote:Dziewczyny? Po udanych transferach? Suple? i z jakich firm
karolcia35, didik34, monik123, Frelcia__, czekamynadzidzie, Pia88 lubią tę wiadomość
08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊 -
nick nieaktualny
-
Baba1 wrote:A tak na zakończenie dnia usłyszałam dziś od koleżanki nie martw się Weronika Marczuk ma 48 lat i jest w ciazy wiec masz szanse cóż ...nic dodać nic ująć 😔
Baba1, Bejzi, Pia88 lubią tę wiadomość
AMH 0,54
10.2014 IMSI 2 zarodki beta <0,1
05.2015 brak oocytów
03.2016 brak oocytów
08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna
02.2017 IMSI 2 zarodki beta <0,1
mlr 0%, I seria szczepień mlr 38%
10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio 03.2018 crio 09.2018 crio
12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
NK 16,5%
07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942 ciąża ektopowa -
Cześć dziewczyny.
Jestem nowa na tym wątku.Niektóre nicki są mi znajome z innego tematu Moje leczenie opisane w stopce.
Obecnie jestem w Antrum i zastanawiam się nad przniesieniem do innej kliniki. Padło na Angeliusa. Zastanawiam się nad lekarzem prowadzącym.Zdecydowałam się na dr Paligę . Dzwonilam dziś do kliniki i niestety termin najwcześniej na czerwic al jeszcze nie zapisują. Wstępnie zapisałam się na kwiecień do dr Mańki ale nie jestem przekonana. Poradzicie coś?A może któraś ma termin z ktorego nie będzie korzystać do dr Paligi?06.2004-ciąża naturalna(corka) 25.03.2018-naturalna-8tc[*]
2IUI
Marzec 2019 I procedura
4.05.2019(2)17.08.2019 19.10.2019
08.20AK
27.01 tr AK 6dpt
26.02tr 2zarodków(AK+AZ)
30.04.21 tr AZ
5dpt beta 13.3,7dpt beta 54 10dpt beta 104 11dpt beta 124 13dpt beta 109,15dpt beta 38.
7.07.21 7tr. 0
brak kilku kirow impl.wysokienk(38%)
10.09.21 8tr. 5dpt 8,4 7dpt 30,1 11dpt 33..
Szczepienia limfocytami
24.03.22 9tr-0
27.05.22 10 tr. 6dpt 23 8dpt 58 10dpt beta 117 12dpt beta 251 14dpt beta 593 17dpt beta 2094mlU 19dpt 3773
20dpt pęcherzyk 25dpt❤i krwiak
12+4 69mm dziewczynki
15+4 158 gram szczęścia FHR 154
18+4 262 g
19+3 332g
21+4 462
24+4 868
26+4 1220
28+3 1486
30+4 1728
32+4 2400
34+4 2680
36+4 3952
-
nick nieaktualnykasiek2620 wrote:Cześć dziewczyny.
Jestem nowa na tym wątku.Niektóre nicki są mi znajome z innego tematu Moje leczenie opisane w stopce.
Obecnie jestem w Antrum i zastanawiam się nad przniesieniem do innej kliniki. Padło na Angeliusa. Zastanawiam się nad lekarzem prowadzącym.Zdecydowałam się na dr Paligę . Dzwonilam dziś do kliniki i niestety termin najwcześniej na czerwic al jeszcze nie zapisują. Wstępnie zapisałam się na kwiecień do dr Mańki ale nie jestem przekonana. Poradzicie coś?A może któraś ma termin z ktorego nie będzie korzystać do dr Paligi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2019, 06:22
czekamynadzidzie, Pia88 lubią tę wiadomość
-
kasiek2620 wrote:Cześć dziewczyny.
Obecnie jestem w Antrum i zastanawiam się nad przniesieniem do innej kliniki. Padło na Angeliusa. Zastanawiam się nad lekarzem prowadzącym.Zdecydowałam się na dr Paligę . Dzwonilam dziś do kliniki i niestety termin najwcześniej na czerwic al jeszcze nie zapisują. Wstępnie zapisałam się na kwiecień do dr Mańki ale nie jestem przekonana. Poradzicie coś?A może któraś ma termin z ktorego nie będzie korzystać do dr Paligi?
Hej, ja w zeszłym roku miałam taki sam plan jak Ty, też chciałam do dr MP ale ostatecznie stanęło na GM. Szczerze polecam, dr jest bardzo skrupulatny, rzeczowy i miły. Udzielił mi się jego spokój a to dość istotne. Najważniejsze żebyś zaufała lekarzowi i zdała się całkowicie na niego i jego zdanie a nie szukała jeszcze w koło co mieli inni i co innym pomogło. Dr bardzo oszczędnie przepisuje leki i tylko te które uważa za niezbędne.
Dla Nas procedura była tą szczęśliwą więc jak najbardziej polecamy 😊Bejzi, Stiffi, Pia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczekamynadzidzie wrote:Kate85 cuda się zdarzają! Trzeba mocno wierzyć!
Słuchajcie u mnie sie okazało, że te 2 niepewne komórki się zapłodniły!!! mamy 5 zarodków!!!! Jeden już ze mną na pokładzie! 8b chyba (ale z przejęcia, że mamy 5 już dalej do mnie nie docierało!!!!).
No i frytasy w maczku wzięłam największe jakie były
testować można w sobotę! Trzymacie kciuki cały czas? nie puszczajcie!czekamynadzidzie, Pia88 lubią tę wiadomość
-
Frelcia__ wrote:Dziewczyny? Po udanych transferach? Suple? i z jakich firm
Pia88 lubi tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Obecnie jestem w Antrum i zastanawiam się nad przniesieniem do innej kliniki. Padło na Angeliusa. Zastanawiam się nad lekarzem prowadzącym.Zdecydowałam się na dr Paligę . Dzwonilam dziś do kliniki i niestety termin najwcześniej na czerwic al jeszcze nie zapisują. Wstępnie zapisałam się na kwiecień do dr Mańki ale nie jestem przekonana. Poradzicie coś?A może któraś ma termin z ktorego nie będzie korzystać do dr Paligi?
Wczoraj na sali leżałam z bardzo sympatyczna dziewczyna i mówiła, że w życiu nie zmieniła by na innego lekarza. Tylko Mańka.
Ps. Pozdrawiam dziewczynę z Częstochowy, która wczoraj miała biopsję.Pia88 lubi tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
evkill wrote:jechałam 77km w zabudowanym.
Przypomniał mi się film speed 😄😂evkill, SusieOne, Pia88 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
lipcowka86 wrote:Hej, ja w zeszłym roku miałam taki sam plan jak Ty, też chciałam do dr MP ale ostatecznie stanęło na GM. Szczerze polecam, dr jest bardzo skrupulatny, rzeczowy i miły. Udzielił mi się jego spokój a to dość istotne. Najważniejsze żebyś zaufała lekarzowi i zdała się całkowicie na niego i jego zdanie a nie szukała jeszcze w koło co mieli inni i co innym pomogło. Dr bardzo oszczędnie przepisuje leki i tylko te które uważa za niezbędne.
Dla Nas procedura była tą szczęśliwą więc jak najbardziej polecamy 😊Pia88 lubi tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
aurola wrote:Ja to dziewczyny chyba znów cykl będę w plecy 😐 mam nadzieję ze te objawy owulacji to właśnie bol z jej braku
Trzymam kciuki za resztę.aurola, Pia88 lubią tę wiadomość
moja historia
Yoselyn82 wrote:Przypomniał mi się film speed 😄😂
Pia88 lubi tę wiadomość
moja historia
evkill wrote:Doktor Manka to świetny lekarz. Jak sobie przejrzysz kilka stron pierwszych stron tego wątku to często piszą dziewczyny ,ze jest to najlepszy lekarz w tej klinice. Zreszta, bez urazy dziewczyny , ale uważam że mężczyźni są jednak mądrzejsi od kobiet, a na pewno nie mają tak zajętej głowy milionami myśli. Dlatego jak mam wybór to chodzę do lekarzy a nie lekarek.
Wczoraj na sali leżałam z bardzo sympatyczna dziewczyna i mówiła, że w życiu nie zmieniła by na innego lekarza. Tylko Mańka.
Ps. Pozdrawiam dziewczynę z Częstochowy, która wczoraj miała biopsję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2019, 08:38
SusieOne, czekamynadzidzie, Pia88 lubią tę wiadomość
Szs -
Nie boi się nowych rozwiązań, non stop coś nowego przynosi czyta próbuje..mnie powiedział dr Mańka że mam do wyboru komórke dawczyni albo adopcję zarodka.. Dr MP powiedziała "będzie trudno nic nie obiecuję ale wierzę w intuicję Pacjentek" , Nigdy jej nie zamienie.. Tzn w ciąży musiałam. Byłam na kilku wizytach w Antrum u dr Bilskiej Janosik w ciąży bo ona i dr MP to przyjaciółki.
Napisz maila do dr MP, moze przyspieszy wizytęPia88 lubi tę wiadomość
Szs